Bank Asya 1.Lig 16.Hafta l Samsunspor'umuz - Kartalspor : 2-0

Başlatan celebi, 06 December 2009, 20:35:06

« önceki - sonraki »

Ollivanders

turgut genc yetenek arap ati oldugundan her mac oynar kardesim :)

Adamda bizim goremedigimiz bir yetenek var demekki.

atakan

güzel görüntüler.teşekkürler.darısı ordu maçına inşallah.

çarşambalı-55

Kocaeliyle hacettepede yenilse tadından yenilmez bir galibiyet olcaktı

Fecr_55

Görüntüler icin cok tesekkürler..Gercekten mükemmel kareler..
Destekleyen herkese armagan olsun bu galibiyetimiz..

KocumVolkan

bizim pankartın kale arkalarından yada kapalılardan çekilen fotoğrafı kimsede yok mu ?
neyse.. gazetelere çıkar diye tahmin ediyorum ozaman bakarız :)

Jnr.Serkan

Tribün_ali

13 December 2009, 18:11:54 #366 Son düzenlenme: 13 December 2009, 18:12:19 Tribün_ali
Bu maçta 3 lü muhteşemdi ilk defa bu hafta kanatlardan gelebildik bu turgut oynamasın bu takım her hafta dahada güzel olur

55.hakan

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 13 December 2009, 18:01:17
Kocaeliyle hacettepede yenilse tadından yenilmez bir galibiyet olcaktı
Kocaeli Hacettepe düşme potasındaki rakibimiz değil ki ben onlara değil de Giresun un yendiğine üzüldüm yukardaki takımlar bizim rakibimiz

55.hakan

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 13 December 2009, 17:57:18
İlk defa bu kadar rahat maç izledim ve ilk defa yüzüm gülerek cıktım stadyumdan güzel futbol vardı ama bizim okan yine kova bunu gönderelim biz yenince altdaki takımların hepsi yendi bu hafta turgut sercan olmayınca bu takım süper turgutu oynatmayalım bu hafta bu hafta oktay-burhan-ilhan güzel 3 lü maça damgasını vurdular
Turgut u mecbur oynatacak haftaya Murat da cezalı maalesef

atakan

burhan,beceriksiz olduğunu bildiğim halde çok beğendiğim bir oyuncu.son vuruşlarını biraz düzeltse bize çok daha fazla faydası olur.oktayı herkes biliyor zaten yoruma gerek yok.ilhansa demekki yeni yeni toparlıyo kendini.

çapaþ 06

KotuCocuk55

Görüntüler için teşekkürler!
Bir dakikada olsa stadın atmosferini yaşamak isteyipte orda olamayanlara nasıl iyi geliyor anlatamam size!

Bu arada pankartın hazırlanmasında emeği olan ve bu çalışmayadestek veren herkese canı gönülden teşekkürler.En kısa zamanda aranızda olup  o pankartın bir ucundan tutmak dileğiyle...

Sen çok yaşa Samsunspor..

mehmet yılmaz

Çok şükür aylar sonra evimizde yüzümüz güldü; Boluspor maçından bu yana süregelen iç saha hasretimiz bitti. En azından şu bir haftayı huşu içinde geçirebilir, gazeteleri rahatlıkla okuyabilir, mutlu uyuyabilir, insan içine çıkabiliriz. Hakikaten özlemişiz kazanma hissini ve onun verdiği mutluluğu!

Maçı kazanmayı fazlasıyla hak ettiğimizi söylemek lazım. Gerçi, Hüseyin Kalpar zamanındaki maçların hepsinde de ya rakibe denk ya da rakibe üstün oynamıştık ama sadece 1'ini kazanabilmiştik. Bu maçta da hak etmişliğimize rağmen oyun 1-0 iken biri direkten dönen topları olmak üzere birkaç ardışık tehlikede şans bizden yana idi, yoksa yine aynı senaryo yaşanabilirdi.

Takımda kötü oynadı diyebileceğimiz kimse yoktu. Ancak birkaç oyuncudan bilhassa söz etmek gerekiyor. Murat Yıldırım, her maç üstüne koymaya devam ediyor. Sanki maça çıkmadan evvel planını yapmış da onu uygulamaya koyar gibi oynuyor. Son derece şuurlu ve yürekli bir futbol... Can Özgür-Kenan ikilisi savunmada hayli iyiydiler,Turgay da nereye koysan elinden geleni yapan, dürüst futbol anlayışını devam ettirdi bu defa da sağbekte. Oktay, bu takımın tek kreatif oyuncusu bence; dikine giden, adam eksilten, sonuca oynayan ve bu uğurda zaman zaman top kayıpları da yapan. Uzun süren sakatlık süreci sonrasında kendisini ne kadar özlediğimizi hatırlattı bize. Ancak neticede sakatlık sonrasının verdiği fizik yetersizliğin de etkisiyle kenara alındı.

Golleri atan Burhan ve Hakan'dan kaleci Okan'a kadar bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Dikkat çekilmesi gereken bir başka konuda tarihinin sportif açıdan en kötü günlerini geçiren Samsunspor'n halen daha 7.000 civarında taraftara oynuyor olması. Bugün Süper Ligdeki çoğu takımın bile bu kadar seyircisi yok!

Hak edilmiş bu galibiyet bir bakıma yaralara pansuman oldu ama sadece pansuman. Çünkü alttakiler familyasının da kazandığı bu haftada 3 puan elde etmek önemliydi. Özgüven adına da önemliydi bu sonuç. Ancak şu da var; diyelim ki -inşallah- bu sezon büyük bir başarı örneği sergileyerek bizi ligde tuttular. Peki ya sonrra ne olacak? Samsunspor için her sezon hedef, bu ligde zar zor tutunabilmek mi olacak yoksa ait olduğumuz lige mi dönmemiz gerekiyor?

Samsunspor'un acılarının ilacının ismen kim olduğu çok açık ortada; yeterli destek verilmeyen ve adeta kaderiyle baş başa bırakılan İsmail Uyanık başkandan gayrısı bu takım için tıpkı bu galibiyette olduğu gibi pansumandan, ömür uzatmaktan öteye geçemez. Geçemeyeceği çok aşikar; o yüzden tribünlerde açılan o pankartta yazdığı gibi; Özledik Büyük Başkan; Şimdi Değilse Ne Zaman?

Ollivanders

Ne yazıkki kendimi Hakkı Tomaç la ligin 2.devresine hazırlıyorum.  :-[ :-[

berkay55

hadı gözümüz aydın bu güzel bir başlangıç olur inşallah