Bank Asya 1.Lig 16.Hafta l Samsunspor'umuz - Kartalspor : 2-0

Başlatan celebi, 06 December 2009, 20:35:06

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

babasamsunlu

Gelecek inşallah başkan....şimdi değilse ne zaman...
güzel galibiyet ...oktayın farkı ortada..murat a sefa ve ömür destek olunca can da biraz can-ı gönülden oynayınca zor gibi görünen maç galibiyetle sonlandı...hayat devam ediyor bir şekilde ama İsmail başkan gelmezse samsunsporumuz için hayat sadece solunum cihazına bağlı bir şekilde sonunun gelmesini beklemek olacak.....

emre

efsane baskanın sureti yetiyorr bea!!..sefa s.refs.zi  şimdi de oynamasaydı bakalım!!erkeksenız oynamayın bakalımm :D

tabi topici acan murat abimede saygılarımı sunuyorumm ve saygıyla eğiliyorum  :P

Alıntı yapılan: celebi - 06 December 2009, 20:35:06

ilk defa bir maç topiçi açıyorum. uğurlu gelir inşaallah. bakarsınız hep ben açarım maç topiçlerini bundan sonra  ;) deplasmanda kötü olan kartalı yener en azından futbolcuların kendisine güveni gelir.

2-0

ne güzel haftasonu bea!!!ooooooooooooooohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee..

doðan

Bu gün oktayı izlemek gerçekten keyifli idi , burhan , bence tüm gayretini gösterdi biraz daha becrikli olsa olay daha önce kopardı... ilhan için bu gün iyiydi demekten başka bi şey gelmiyor içimden ama gerçekten iyiydi

ama MURAT atom karınca murat onu nasıl görmezden gelirsiniz ,
turgayı nasıl ... beğenilmeyen kenanı 
bu gün takım daha fazla istedi
hatta sefa  bu gün gösterdiği gayreti her zaman göstersen ya ...

YaSeF55

Süper bi görüntü.ellerinize sağlık çok güzel bi pankart olmuş...İnşallah gerekli yerlere gitmiştir
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 13 December 2009, 18:46:55

Nuri Asan

Maçın skorunu 3-0 olarak tahmin etmiştim,Oktayın oyundan çıkacağını tahmin edememiştim.
Hafta başında inanmanızı bu maçı alacağımızı ve orduyuda yeneceğimizi söylemiştim.Konya maçındanda puan bekliyordum ama hakemi hiç hesap etmemiştim.Şimdi sıra ordu galibiyetinde.

KotuCocuk55

Peki ya Burhan ve İlhan!
Hakkaten bahsedildiği şekilde etkili bir oyun sergiledilermi?
Devre arası gönderilme korkusu mu sardı acaba?

KotuCocuk55

Ordu maçında her olasılığı dikkate aldınmı galip geliriz derken,bak bir süpriz  istemiyoruz  ;D

çarşambalı-55

Bu arada rizenin travzon sevdasıda bugün 6-1 ile kanıtlanmış oldu . Bu sene bankasyada 6 gollü kaçıncı maç Bu sezon 6 yeme modası var bankasyada  ;D
Bakıyorumda şampiyonluğu oynuyoruz diyen takımlar 5 şer 6 şar goller yediler Tarihimizin en kötü sezonlarından birinde  bile bank asyada  en farklı mağlubiyetimiz 3 - 0 oldu 

KotuCocuk55

Ben ne yazıkki bir 5-1 lik telekom mağlubiyeti hatırlıyorum,ilk düştüğümüz seneydi galiba... :'(

mehmet yılmaz

Bence bugünün en iyilerinden birisi de Can Özgür'dü. Oktay bıraktığı yerden başladı, sadece fizik-kondisyon eksiği var. Murat'ı yazmaktan ben sıkıldım o dört dörtlük oynamaktan sıkılmadı, maşallah Murat'a...

emre

abi stad baskan sureti gördü uzun zaman sonra,nasıl oynamasınlar..bi de o EFSANE sahaya inse neler olacak neler..

mehmet yılmaz

sezgin

Alıntı yapılan: samsuni - 13 December 2009, 18:37:04
Çok şükür aylar sonra evimizde yüzümüz güldü; Boluspor maçından bu yana süregelen iç saha hasretimiz bitti. En azından şu bir haftayı huşu içinde geçirebilir, gazeteleri rahatlıkla okuyabilir, mutlu uyuyabilir, insan içine çıkabiliriz. Hakikaten özlemişiz kazanma hissini ve onun verdiği mutluluğu!

Maçı kazanmayı fazlasıyla hak ettiğimizi söylemek lazım. Gerçi, Hüseyin Kalpar zamanındaki maçların hepsinde de ya rakibe denk ya da rakibe üstün oynamıştık ama sadece 1'ini kazanabilmiştik. Bu maçta da hak etmişliğimize rağmen oyun 1-0 iken biri direkten dönen topları olmak üzere birkaç ardışık tehlikede şans bizden yana idi, yoksa yine aynı senaryo yaşanabilirdi.

Takımda kötü oynadı diyebileceğimiz kimse yoktu. Ancak birkaç oyuncudan bilhassa söz etmek gerekiyor. Murat Yıldırım, her maç üstüne koymaya devam ediyor. Sanki maça çıkmadan evvel planını yapmış da onu uygulamaya koyar gibi oynuyor. Son derece şuurlu ve yürekli bir futbol... Can Özgür-Kenan ikilisi savunmada hayli iyiydiler,Turgay da nereye koysan elinden geleni yapan, dürüst futbol anlayışını devam ettirdi bu defa da sağbekte. Oktay, bu takımın tek kreatif oyuncusu bence; dikine giden, adam eksilten, sonuca oynayan ve bu uğurda zaman zaman top kayıpları da yapan. Uzun süren sakatlık süreci sonrasında kendisini ne kadar özlediğimizi hatırlattı bize. Ancak neticede sakatlık sonrasının verdiği fizik yetersizliğin de etkisiyle kenara alındı.

Golleri atan Burhan ve Hakan'dan kaleci Okan'a kadar bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Dikkat çekilmesi gereken bir başka konuda tarihinin sportif açıdan en kötü günlerini geçiren Samsunspor'n halen daha 7.000 civarında taraftara oynuyor olması. Bugün Süper Ligdeki çoğu takımın bile bu kadar seyircisi yok!

Hak edilmiş bu galibiyet bir bakıma yaralara pansuman oldu ama sadece pansuman. Çünkü alttakiler familyasının da kazandığı bu haftada 3 puan elde etmek önemliydi. Özgüven adına da önemliydi bu sonuç. Ancak şu da var; diyelim ki -inşallah- bu sezon büyük bir başarı örneği sergileyerek bizi ligde tuttular. Peki ya sonrra ne olacak? Samsunspor için her sezon hedef, bu ligde zar zor tutunabilmek mi olacak yoksa ait olduğumuz lige mi dönmemiz gerekiyor?

Samsunspor'un acılarının ilacının ismen kim olduğu çok açık ortada; yeterli destek verilmeyen ve adeta kaderiyle baş başa bırakılan İsmail Uyanık başkandan gayrısı bu takım için tıpkı bu galibiyette olduğu gibi pansumandan, ömür uzatmaktan öteye geçemez. Geçemeyeceği çok aşikar; o yüzden tribünlerde açılan o pankartta yazdığı gibi; Özledik Büyük Başkan; Şimdi Değilse Ne Zaman?

bu gün bir ara ntv spor seyrediyordum kayseri  ibb maçı için olimpiyat stadına bağlantı kurdular spiker konuşma yapıyot etrafta kayseri seyircisi yok spiker bile söyledi kayseri seyircisi maça gelmedi diye biz bu durumda bile 7 bin kişi ile oynuyoruz düşünün artık siz süper ligde lideriz

onur 55

ben murat ve omur u cok begendım,cıgerlerı cıkana kadar kosuyolar.ılhan ıyıydı,oktay ın ısmı yettı,turgay herzamankı gıbı,can kendıne guvenlı oynadı.kenanın tecrubesı yettı.samsunspor um bugun komple ıyıydı.hepsının alnından opmek lazım.