İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

Ollivanders

12 December 2009, 23:29:52 #270 Son düzenlenme: 12 December 2009, 23:32:29 Serpico55
Zaman kırgınlıkları ve yanlıslıkları taraftar olarak bir yana bırakmak ve kulubun menfaati dogrultusunda davranmak zamanı. Su ana kadar yapılan yanlıslıktan donelim lutfen ve bir butun olarak ismail baskanı goreve cagıralım.Şimdi degil de ne zaman?

çapaþ 06

ismail uyanık başkanım  bizi şu istanbul yalaksı başkanlardan trabvzan yanlısı ******* yerel medyadan kurtar  ismail uyanık öztürkler bir araaya gelmeliler ki  takım kurtulsun bunlrdan

cembaba

Samsunsporlu olan herkes gelsin. Maratona girsin. Bütünlük halinde İsmail başkan davet edilsin. Sonuçsuz kalmayacaktır eminim.

emre

baskan dönseneee                          
baskan dönseneee
İSMAİL BASKAN
geri dönseneeeee

kurtar bizleriiii
kurtar bizleriiiii
EFSANE BASKAN
kurtar bizleriiii

mehmet yılmaz

Akşam üzeri açıp baktık pankarta, yüksekliği 2 metre, uzunluğu ise yaklaşık 15-16 m. İnşalah sorunsuz bir şeklide sokarız içeriye. Taraftar gruplarındaki arkadaşlarımız da bulundukları yerlerden bizlere destek olacaklardır diye ümit ediyoruz.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: samsuni - 13 December 2009, 00:48:11
Akşam üzeri açıp baktık pankarta, yüksekliği 2 metre, uzunluğu ise yaklaşık 15-16 m. İnşalah sorunsuz bir şeklide sokarız içeriye. Taraftar gruplarındaki arkadaşlarımız da bulundukları yerlerden bizlere destek olacaklardır diye ümit ediyoruz.

maç öncesinde sokun pankartı.mümkünse maç başlamadan 2 saat önce.maç esnasında pankartın girmesi sorun olacaktır.

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 13 December 2009, 00:48:11

O pankartın bir ucundan tutmayı çok isterdim  :(

80lerden

birilerinin kuklaları sitede mutlaka geziniyodur.görmüştür  de başlığı hemen yetiştirmiştir abilerine dayılarına.onlar da bu pankartı stada sokmamak için çok uğraşacaklardır.inşaallah bir sorun çıkmaz.yanınızda olmayı çok isterdim

celebi

ben pankartın bir ucundan tuttum istanbulda. ismail başkan duy bu sesi

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 13 December 2009, 00:58:42
ben pankartın bir ucundan tuttum istanbulda. ismail başkan duy bu sesi

Başkanın evinin önünde sabaha kadar tutarım ben o pankartı  8)

Sercan

Bir ucu G.Antep'ten tutulmuş durumda.. ;) ;)

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2009, 18:22:46
Ali ve Onur, biriniz SBÇ'de, öbürünüz Şirinler'desiniz. İlla yanımızda olmanız gerekmiyor zaten, bizi biliyorsunuz, Samsunsporlu her tribün grubu bizim kardeşimizdir, İsmail Uyanık çağrımıza destek verilsin yeter, verileceğine de inanıyorum. Yoksa pankartı o açmış, bu açmış fark etmez, duygularımız bir.

pankartı acarken zamanlamayı ıyı yapın bız destek verırız o onemlı degıl yarın sehıt aıleleride gelecek söğütlübahce trubunune bızde bayrak fılan acacz zamanlamayı ıyı yapmalıyız mehmet abı gerı sı kolay...!

sadece55

pankarti sokarken sknti yasanmaz umarm

34_55

bende bugün maratondayım duy bu sesi büyük başkanım.. fazla ağlatma bizi ne olursun ALLAHINI seven herkez yarın maratona ve maça gelsin...55

harbisamsunsporlu5517