İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Pankartımız statta yerini almış  :D Gereken zamanda açılacaktır.Tomaç'ın yüzünü görmek isterdim doğrusu  8)

YaşarDoğu

sadece55

Abi tepki nasıldı pankart açılınca

sersa

vipteydim tomaçta 10 metre solumdaydı görmemesi imkansız çok net okunuyordu ;)

YaşarDoğu

Maratonda herkes destek vermiş ben farkında değildim :D

Destek verenlere teşekkürler..

Asıl pankart açıldıgında bişeref tribünündekilerin surat ifadeleri nasıldı ben onu merak ediyorum

Dartagnan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 13 December 2009, 18:02:32
Maratonda herkes destek vermiş ben farkında değildim :D

Destek verenlere teşekkürler..

Asıl pankart açıldıgında bişeref tribünündekilerin surat ifadeleri nasıldı ben onu merak ediyorum

abi valla bende farkinda degilim cidden vermis mi maraton :D

atakan

istenen amaca ulaşıldımı?sesimizi duyurabildikmi.

cembaba

super olmus ıns gormustur baskan

YaşarDoğu

doðan

KotuCocuk55

13 December 2009, 19:13:03 #295 Son düzenlenme: 13 December 2009, 19:37:59 KotuCocuk55
Kimse yanlış anlamasın soruyorum sadece!!!
Öncelikle bu işe girişen ve emek veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum.Size olan desteğimi,sevgimi,saygımı anlatmaya kelimeler yetmez..
Almanyada dahi olsa kalpten destekliyorum sizleri ve daha öncede dediğim gibi en kısa zamanda tekrar yanınızda olup bir ucundan bende tutmayı diliyorum..

Yalnız,sorum şu;

Resimler tabiki o duyguyu atmosferi anlatmaya yetmez ama,pankart başında inanmış 20-30 kişi gerisi bakıyor gibi geldi bana..
Yani sanki beklediğimiz yada istediğimiz desteği alamadık mı yada insanlar ilgilenmedi mi anlayamadım..
Maratonun ortasında dakikalarca Tanju Çolak diye bağıranların tepkisi,desteği nasıldı mesela..

Çok büyük ve anlamlı bir hareket bu,emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler..
Ama yapılan işin farkında olmayan,halen gaflet uykusundan uyanamayan ve 3 kuruş paraya onun bunun taşeronluğunu yapıp samsunsporun menfaatlerini hiçe sayanlarıda kınıyorum...

Konu hakkında detaylı bilgi verilirse çok sevinirim..

Not: Yaşar Doğu kardeşimizin uyarısı üzerine,sorumlu bir site üyesi olarak bu notu düşme gereksinimi hissettim.
Maratonun ortasında Tanju Çolak diye bağıranlar derken herhangi bir taraftar grubu kastedilmemiş,genel olarak insanların İsmail Uyank girişimine katılımları nasıl oldu peki bu sorgulanmak istenmiştir,ayrıca bu cümle yine bir hakaret yada kötüleme manasında da kullanılmamıştır..Herhangi bir polemiğe karşı açıklama yapma gereği hissettim,konu hakkındaki hassasiyeti nedeniyle de Yaşar Doğu kardeşime tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..
İşte Samsunspor.biz farkı!

doðan

13 December 2009, 19:34:11 #296 Son düzenlenme: 13 December 2009, 19:37:08 edmontdante
Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 13 December 2009, 19:13:03
Kimse yanlış anlamasın soruyorum sadece!!!
Öncelikle bu işe girişen ve emek veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum.Size olan desteğimi,sevgimi,saygımı anlatmaya kelimeler yetmez..
Almanyada dahi olsa kalpten destekliyorum sizleri ve daha öncede dediğim gibi en kısa zamanda tekrar yanınızda olup bir ucundan bende tutmayı diliyorum..

Yalnız,sorum şu;

Resimler tabiki o duyguyu atmosferi anlatmaya yetmez ama,pankart başında inanmış 20-30 kişi gerisi bakıyor gibi geldi bana..
Yani sanki beklediğimiz yada istediğimiz desteği alamadık mı yada insanlar ilgilenmedi mi anlayamadım..
Maratonun ortasında dakikalarca Tanju Çolak diye bağıranların tepkisi,desteği nasıldı mesela..

Çok büyük ve anlamlı bir hareket bu,emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler..
Ama yapılan işin farkında olmayan,halen gaflet uykusundan uyanamayan ve 3 kuruş paraya onun bunun taşeronluğunu yapıp samsunsporun menfaatlerini hiçe sayanlarıda kınıyorum...

Konu hakkında detaylı bilgi verilirse çok sevinirim..

SaNA cevaben ,

hani o bahsetiğin t.çolak diye bağıranlarda ismail uyanık tezahüratı yaptı aklın orda kalmaın
maratonda da bir şaşkılıkla bereber  yükselen sesler hakimdi ama o fotoğrafta görülen lerin yanına gelmeleri zahten beklenm,yordu
şirinler  de kale arkasından desteklediler ,  s.bahçelilerde destek tezahüratı yapıyorlardı
ama beni en çok etkileyen maç çıkışında 5 - 6 kişilik bir arkadaş grubunu yapmış olduğu dön ismail başkan tezahüratı idi
şimdi beklediğim yerel ve ulusal basına yansıyacak olan pankart açılımı .. hadi hyırlısı

mehmet yılmaz

Sorularında haklısın ama o kare seni yanıltmasın. Samsun gerçekleri ve ölçeğinde destek verildi. Maratondakiler alkışladılar, zaten kimsenin kopup gelip de bizimle tezahürat yapmasını beklemiyorduk :)

Maksat hasıl olmuş, mesaj ilgili yerlere iletilmiştir ;) 

Alıntı

Taraftarın İsmail Uyanık Hasreti

Samsunspor taraftarları Kartal maçında, son yıllardaki kötü gidişe dur diyebileceklerine inandıkları yegane isim olan İsmail Uyanık için yaptırdıkları pankartı açtılar.

"Özledik, Büyük Başkan, Şimdi Değilse Ne Zaman?" yazan pankartın üstünde İsmail Uyanık fotoğrafı ile samsunspor amblemi yer aldı. Maraton tribünde açılan pankarta kale arkasındaki taraftar grupları da destek verirken, seremoni öncesi uzun süre "Oooo.... İsmail Uyanık" ve "Geri Dön Büyük Başkan Oley...." tezahüratları yapıldı.

www.samsunspor.biz

Recep

herkesin eline emegine sağlık çok güzel olmuş uzakta olupta sadece seyretmek çok koyuyor insana

sadece55

umarım yarın bütün yerel gazetelerde yankı uyandırır...