İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

merkez

Çok büyük iş yaptınız arkadaşlar çook...

Böyle bir hamle,gerek zamanlama, gerekse içinde bulunduğumuz dönemin anlam ve önemi açısından son derece önemliydi aynı zamanda da gerekliydi.

Samsunsporu seven çok yürek var bunu biliyoruz ama önemli olan yürekten ziyade somut icraat yapacak bilektir.İşte o bilek şu an Samsuni ve onun şahsında Hem İstanbul Grubu hem Samsun Grubu hem bu eyleme destek veren ülkenin ve dünyanın çeşitli noktalarındaki münferit arkadaşlarda var, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum,Allah hepinizden razı olsun.

Defaatle söyledim söylemeye de devam edeceğim,bu site kurtuluş meşalesinin yakıldığı,İlkadımın atıldığı bir noktadır...Nasıl büyük önder kurtuluş savaşını Samsundan başlattı ve Samsun ilkadım şehri oldu ise,Rahmetli Teoman da bir önderdi ve o da böyle bir adımı atarak bugünleri getirdi bizlere.

Tabi onun bu emanetine sahip çıkan bu siteye ve Samsunspora gönül veren her bir nefesi saygıyla anmamak yakışıksız olur.

Biz yek vucut bu cendereden çıkaracağız Samsunsporu.Hepimiz bir olduktan sonra ne destek vermeyen şehir ekabiri ne de Samsunspora tökez koyan hiçbir kuvvet bu gücün önünde duramaz.

Bugün galibiyet elbette moral verdi,keyfimizi yerine getirdi ama bu -kral çıplak çıkışı,günlerdir kendi aramızda fısıldadığımız İsmail Başkan seslerini tribünde topluca seslendirmek herşeyden daha önemliydi.

Allah Çocuklarımıza en az bizim çocukluğumuzdaki gibi bir Samsunspor izlemeyi nasip etsin...İnşallah

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: merkez - 13 December 2009, 20:18:28
Çok büyük iş yaptınız arkadaşlar çook...

Böyle bir hamle,gerek zamanlama, gerekse içinde bulunduğumuz dönemin anlam ve önemi açısından son derece önemliydi aynı zamanda da gerekliydi.

Samsunsporu seven çok yürek var bunu biliyoruz ama önemli olan yürekten ziyade somut icraat yapacak bilektir.İşte o bilek şu an Samsuni ve onun şahsında Hem İstanbul Grubu hem Samsun Grubu hem bu eyleme destek veren ülkenin ve dünyanın çeşitli noktalarındaki münferit arkadaşlarda var, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum,Allah hepinizden razı olsun.

Defaatle söyledim söylemeye de devam edeceğim,bu site kurtuluş meşalesinin yakıldığı,İlkadımın atıldığı bir noktadır...Nasıl büyük önder kurtuluş savaşını Samsundan başlattı ve Samsun ilkadım şehri oldu ise,Rahmetli Teoman da bir önderdi ve o da böyle bir adımı atarak bugünleri getirdi bizlere.

Tabi onun bu emanetine sahip çıkan bu siteye ve Samsunspora gönül veren her bir nefesi saygıyla anmamak yakışıksız olur.

Biz yek vucut bu cendereden çıkaracağız Samsunsporu.Hepimiz bir olduktan sonra ne destek vermeyen şehir ekabiri ne de Samsunspora tökez koyan hiçbir kuvvet bu gücün önünde duramaz.

Bugün galibiyet elbette moral verdi,keyfimizi yerine getirdi ama bu -kral çıplak çıkışı,günlerdir kendi aramızda fısıldadığımız İsmail Başkan seslerini tribünde topluca seslendirmek herşeyden daha önemliydi.

Allah Çocuklarımıza en az bizim çocukluğumuzdaki gibi bir Samsunspor izlemeyi nasip etsin...İnşallah

Bir çok şeyi anlatan güzel bir yazı..

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 13 December 2009, 19:58:29
herkesin eline emegine sağlık çok güzel olmuş uzakta olupta sadece seyretmek çok koyuyor insana

Nuri Asan

Ellerinize sağlık.Kale arkasından harika görünüyordu.Hem Pankart,hemde samsunspor.biz tribün grubu.Maratonda Kırmızılara bürünmüş taraftarlarımızı görmek çok sevindirici.Stadda nerden bakarsanız bakın hemen fark ediliyorsunuz.Polarlarda o kadar güzel olmuş ki maratondan çekilen fotolarda bile kendimi görmekte hiç zorluk çekmedim.

Uzun lafın kısası;Taraftar forması ile atkısı ile Başkanın geri dönmesi için yırtınıyor.Bu mesaj gidecek yere gitmiştir.

Maça Mehmet Atalay yine gelmişti.Maçtan sonra konuştum kendisi ile.Harbiden adam gibi adammış.Başka birisi olsa kibirli kibirli konuşurdu çünkü karşısında bir taraftar var.Samsun şehri neden görmez bunu anlamak mümkün değil.

Kaya

Mesaj gönderildi,iletim raporu geldi,cevap bekliyoruz..

Büyük başkan duy bu sesi seviyoruz seniii....

vanlioglu

Samsunsporluluk ruhu ölüyor mu? diye kendime sormaya başladığım bi dönemde, kalbi samsunspor  ile çarpan arkadaşlarımızı, abilerimizi, kardeşlerimizi görmek gerçekten çok güzel... resimleri görünce keşke orda olsaydım diyor insan içten içe... gurbette okumanın da bana hissettirdiği tek eksik "19 Mayıs" olsa gerek. bu site inanıyorum ki a'dan z'ye benliğine samsunspor işlenmiş insanlarla dolu ve bu insanların samsunspor için savaş verdiğini, çırpındığını görmek ise çok çok güzel emeği geçen herkesin eline koluna sağlık allah samsunsporluluk ruhunuza zeval vermesin.

babasamsunlu

Sen bir ışık yak Başkanım ; biz Samsunu yakalım....

veis

maçdakilerin tepkisi veya şaşkınlıgı önemli tabikide ama en önemliside büyük başkanın tepkisi.

europe_55

Alıntı yapılan: recep55 - 13 December 2009, 19:58:29
herkesin eline emegine sağlık çok güzel olmuş uzakta olupta sadece seyretmek çok koyuyor insana

Burak

benim pankarttan haberim yoktu ama şahsen ben ortama uydum atkısı olanlar arkada atkı açsınlar denildi bende arkada atkı açanlardan birisiyim ama itiraf edeyim pankartta ne yazdığını anca gördüm ama başkanla ilgili olduğunu biliyordum :) tebrik ediyorum açanları bunlar iyiniyetli hareketler saygı duyuyorum şirinlerden destek geldi ama sbç den duymadım onlar o ara türk bayrağı açmakla meşgullerdi o yüzden olabilir bende o gruptan birileriyle tanışsam fena olmayacak:D

Burak

o grup derken ss.biz den bahsediyorum maçı polarımlar orada izliyorum ama kimseyi tanımıyorum. bu arada maç çıkışı vatandaşın biri sordu bu montları nerden aldınız nerde satılıyo diye.bence akyol sen ufak çaplı bi samsunspor store aç :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: dukeburak - 14 December 2009, 15:19:00
o grup derken ss.biz den bahsediyorum maçı polarımlar orada izliyorum ama kimseyi tanımıyorum. bu arada maç çıkışı vatandaşın biri sordu bu montları nerden aldınız nerde satılıyo diye.bence akyol sen ufak çaplı bi samsunspor store aç :)

Biz de sana baktık bir ara, kim olabilir diye konuştuk kendi aramızda; doğru tahmin etmişiz. Neden çekiniyorsun ki yanımıza gelmeye?

Bu arada pankart şu an Yaşardoğu'da, Canlı yayında :)

55Melek55

wow süper gözikiyor-..tüm türkiyee canli yayinda

bluegreen55

İşte buda tam olmuş, umarım kartal maçının özetlerindede gösterirler..

empire55

ben tribünlerde olamayacağım ama kalbim sizlerle kütahyadan hasan.....