İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

sezgin

Allah yardımcınız olsun herşey SAMSUNSPOR içöin inşallah bu sesi duyar ve bizi bu zor günlerden kurtarır

veis

ismail uyanık bu sese kulak vermek zorunda çünkü samsunsporu o sevdirdi bize.

sezgin

Alıntı yapılan: veis - 12 December 2009, 19:12:07
ismail uyanık bu sese kulak vermek zorunda çünkü samsunsporu o sevdirdi bize.
DUY ARTIK BU SESİ BAŞKAN

KocumVolkan

madem ihtiyaç var bende geliyorum maratona kendi çapımda bende elimden gelen desteği vermeye hazırım ;)

Kaya

Ortak sevda,Ortak dava SAMSUNSPOR,yapılması gereken ne varsa yapılacaktır....

babasamsunlu

bu anı ölümsüzleştirmek için kamerayı getireyim diyorum... stada sokulabiliyormu arkadaşlar bir sorun yaşarmıyız hocam...

Sercan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 December 2009, 20:28:26
bu anı ölümsüzleştirmek için kamerayı getireyim diyorum... stada sokulabiliyormu arkadaşlar bir sorun yaşarmıyız hocam...

Kapalıdan daha güzel çekersin abi...

55JNR55

herkes maratonda yarın ben de 5-6 arkadaşla gelmeyi planlıyordum zaten umarım iyi şeyler olur umarım sesimiz gereken yere ulaşır hep birlikte bu büyük klübün daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapmalıyız...

kaan

Evet yakında topaç ve arkadaşları birşeyin ucundan tutacak zaten...

atakan

büyük başkan kayıtsız kalmayacaktır diye düşünüyorum.

harbisamsunsporlu5517

12 December 2009, 22:22:47 #265 Son düzenlenme: 12 December 2009, 22:26:05 harbisamsunsporlu5517
Allah yardımcınız olsun emeklerinizi karsılıksız bırakmayacaktır saygıdeger buyuk başkanımız

ali ihsan

Artık Büyük Başkanı geri getirmek için eylemlilik süreci başladı galiba ... ;)

Biz üzerimize düşeni yapalım İsmail Başkan'da gereğini yapacaktır mutlaka ...

cembaba

Abicim yapanların ellerine sağlık kalbimiz Başkent' ten sizlerle. İnşallah bunları duyar İsmail Başkan ve geri döner. Stadın toplu olarak, İsmail Başkanı çağırması lazım. Bitsin artık bu çile yeter !

çapaþ 06

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2009, 18:22:46
Ali ve Onur, biriniz SBÇ'de, öbürünüz Şirinler'desiniz. İlla yanımızda olmanız gerekmiyor zaten, bizi biliyorsunuz, Samsunsporlu her tribün grubu bizim kardeşimizdir, İsmail Uyanık çağrımıza destek verilsin yeter, verileceğine de inanıyorum. Yoksa pankartı o açmış, bu açmış fark etmez, duygularımız bir.
sadece samsunspor

jean

guzel bir mesaj olacak ins ismail baskan gorur yada duyar