İlk bağış Adnan Ölmez'den geldi

Başlatan guzelce, 03 July 2006, 09:46:36

« önceki - sonraki »

south_london

9 trilyon bağışlanıcak bir rakammı?zaten geri alıcağıda meçhul bağışlamış gibi say sen onu.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"9 trilyon bağışlanıcak bir rakammı?zaten geri alıcağıda meçhul bağışlamış gibi say sen onu.

valla bırader zaten butun sorun bu 9 trılyondan gelıyor ismail uyanıkla ilgili .alacagıda meçhul se yapsın bır delıkanlılık bağışlasın bak ozaman işte en büyük başkan o olur.

mican 55

ismail uyanıgın alacaklarından vazgeçtiği dogrumu dogruysa ne kadarından vazgeçti rakamlarla ifade eden olursa mennuniyet duyarız

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "mican 55"ismail uyanıgın alacaklarından vazgeçtiği dogrumu dogruysa ne kadarından vazgeçti rakamlarla ifade eden olursa mennuniyet duyarız

ismail başkanın alacagından vazgectıgını yönünde bir bilgi yok.

supporter

Tunç bey biraz da Samsunspor'dan mesaj yazın bir konu tutturmuş gidiyorsunuz, böyle bir bağış olmadığını bile bile soran cevap veren hep sizsiniz sürekli gündemde tutmaya çalışıyorsunuz.
Bizim bir insanı büyük başkan olarak görüp görmeyişimizi sorgulayacağınıza Siz o kadar parayı bağışlayın da sizi alkışlayalım.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "supporter"Tunç bey biraz da Samsunspor'dan mesaj yazın bir konu tutturmuş gidiyorsunuz, böyle bir bağış olmadığını bile bile soran cevap veren hep sizsiniz sürekli gündemde tutmaya çalışıyorsunuz.
Bizim bir insanı büyük başkan olarak görüp görmeyişimizi sorgulayacağınıza Siz o kadar parayı bağışlayın da sizi alkışlayalım.

1-soru soran ben degılım ki.mican 55 le hiç bir baglantım yok.soru sorulmuş cevabını ıstersen ver.cevap vermeyiz bir daha supporter.mican 55 i ben zannedıyorsan yanılıyorsun.kendisi tanımam bile.
2-ismail başkanı büyük başkan olarak görebilirsiniz ve bunu benim sorgulamam mümkün degil.
3- o borcu bilesin ki ben yapmış olsam yada benim başkanlıgımda yapılmış olsa ben cebimden verdiğim parayı bırakırdım.
4-ismail başkan parasıdır ister bagışlar ister bagıslzmaz kendi takdiridir.
5-o rakamda pek bağışlanacak bir rakam değildir.
6-55xesas55 dediği gibi de artık geliri olamayan bir takımdam o paranında tahsili şu an için mümkün görünmüyor gibi.alınacagı pek mümkün görünmüyor.
7-dikkat edersen bir süredir yazmıyorum kı gündemde tutayım.

supporter

Ben yalnızca başka hiçbir konuda fikirlerinizi yazmamanızı hep bu konuyu gündeme getirmeye çalışmanızı yadırgıyorum hepsi bu. Yoksa düşüncenize karışamam.
Alıntı yapılan: "tunç güvenoğlu"o borcu bilesin ki ben yapmış olsam yada benim başkanlıgımda yapılmış olsa ben cebimden verdiğim parayı bırakırdım.

Bir de bu lafımı yanlış anlamayın ama yazdıklarınızı okudukça aklıma "bekara karı boşamak kolay" atasözü geliyor.

tunç güvenoðlu

valla dogru dıyorsun bekara karı bosamak kolay.
sende haklsın.
zaten benım ısmaıl baskan kadar alacagımın olması mumkun olmaz kı.bende olsa olsa 50 bılmedın 100 olur oda zaten bagıslanacak bır rakam olur.

mican 55

supporter ben bilerek sormadım bizi bu şekilde suçlama akın yılmaz ve 55teXas55 kendi aralarında böyle birşeyden bahsettiler bende ismail bey böyle birşey yaptımı diye öğrenmek istedim samsunda olmadığım için gelişmeleri iyi takip edemiyorum. on yıl önce samsundan ayrıldım vezirköprülüyüm bazıları beni trabzonspor sempatizanı yada trabzonsporlu olarak suçlasada -ki onlar benim muhatabım degil samsuna geldiğimde onların kim oldugunu tespit edersem elimden çekecekleri var kimse geçmişten gazel okuyarak bize taraftar nasıl olur ders vermesin kimsenin samsunsporlulugunu eleştirmeyin- samsunlu ve samsunsporluyum başka takım da tutmuyorum ama belirtmek isterimki beni trabzonlu iş adamları okuttu maddi durumumuz iyi degildi trabzonlu birçok kişinin destegini aldık şimdiye kadar, eşim de trabzonlu üstelik samsuna ve samsunspora sempati duyan trabzonlulara tanık olmam  beni onlara yaklaştırdı eşimle tanışmadan önce bende trabzona düşmandım ama artık degilim o yüzden trabzonlulara bir yakınlığım vardır bu da trabzonsporlu oldugum anlamına gelmez sadece diger karadeniz takımlarını oldugu gibi trabzonsporu da severim dedim o kadar mesajları okuyanlar beni yanlış tanımasın istedim herkesin görüşü tabiki farklıdır bunları nasıl bir taraftar oldugumu ne düşündüğümü kim oldugumu belirtmek için yazıyorum.samsuna gelirim sürekli, memleketimden kopmuş degilim. köprülü kardeşimden başka kimseyi tanımıyorum dogal olarak tunç güvenoglunuda tanımıyorum gündemde tutmaya çalıştıgımız birşeyler yok tamamen dogal kendiliğinden olan bir konuşmaydı.diyarbakırsporlu şiyar mehmetoglu 8 trilyon 500 milyarı kulübüne hibe etti şartlar nedir bilmiyoruz ismail beyde hibe etsin demedim yanlış anlaşılmasın sadece örnek olarak verdim vazgeçilemeyecek bir rakam diyenler için. şirketin durumu nasıl iyi mi kötü mü bilmiyorum hem hibe etmek zorunda da degil alacaklarını sonraya bırakmasını da takdir ettim üstelik. ama samsunsporumuzun bu kadar sorunu varsa bırakın birilerini eleştirelim sadece ismail uyanıgı değil tarftarlar da dahil olmak üzere herkesi eleştirdim kulübümüze sizde hibe edin birşeyler demişsiniz benim aylık 1-2 milyar gelirim var iki senedir samsunda olmadığım halde maratondan iki kombine aldım samsunspor için yapabilecegimi yapıyorum. samsun storenin geç açılmasına ne diyeceksiniz ben eşim için TS CLUP'tan her sene alış veriş yapıyorum samsunsporun lisanslı ürünlerinden aldığım elbiseleri de giyebilecegini söyledi ama ben samsunsporun lisanslı ürünleri olmadığı için alamadım bunun hesabını kime sorayım taraftar kulübüne nasıl katkı saglayacak sadece maça giderek mi samsunda olmayanlar ne yapacak sadece tv sponsor ve tribün gelirleri ile bir takım ayakta durmaz. ismail uyanık sizin için büyük başkandır saygı duyarım ama ne liğde ne avrupada ne kupada hiç bir başarımız yok kocaeli ve gençler iki kez türkiye kupasını aldılar ülkemizi dışarıda temsil ettiler bizde hiçbir yok sadece hatırlatmak istedim.gençleri cavcavdan başka kimse desteklemiyor taraftarı da yok belediye destegide ama aslanlar gibi oynuyor. ismail uyanık da yalnız kaldı ne belediye ne başka iş adamları kimse destek vermedi ama sonuçta bir başarısızlık var trabzonspor için istanbulda 3000 iş adamı biraraya gelirken samsunspor için nedendir bilinmez üç iş adamı bile yanyana gelmiyor bu durumda ismail uyanıgada çok yüklenmedim sadece büyük olmadığını söyledim bu benim görüşüm...

yönetici

Alıntı yapılan: "mican 55"bazıları beni trabzonspor sempatizanı yada trabzonsporlu olarak suçlasada -ki onlar benim muhatabım degil samsuna geldiğimde onların kim oldugunu tespit edersem elimden çekecekleri var kimse geçmişten gazel okuyarak bize taraftar nasıl olur ders vermesin

Görüşlerinizde özgürsünüz.Ts Club'tan da hayırlı alışverişler.
Yalnız forumda "tehdit, hakaret ve küfür" yasaktır. Daha önce kilitlenen başlıkta bu konuda bir uyarı yapılmıştı. Forumda insanları tehdit edemeyeceğini hatırlatmak istiyorum. Burada Samsunspor için 2 senedir bir aradayız. O yüzden ortamı germeye gerek yok.

cem and naz55

mican55
samsunspor taraftarı olup trabzon sempatizanımısın
yoksa trabzon taraftarı olup samsunspor sempatizanımısın
ikisinden birisin bu yüzde yüz ama şunu söyleyeyim samsunspor un böyle başka takıma sempati duyan taraftar a ihtiyacı yok
sen git ts storeden alış veriş yapman a devam et .....

vezirköprü

supporter

vezirköprü dikkat edersen sorunun muhatabı başka ama sen cevap vermişsin o da v.köprülü yoksa aynı kişi misin?  bir de arkadaşın söylediği gayet net ben de bir Samsunsporlunun TS clubtan alışveriş yapacağını düşünemiyorum.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "mican 55"Samsunspor taraftarı olmak için illa buralarda mesaj yazmak gerekmiyor.

doğru diyorsun mican 55.