İlk bağış Adnan Ölmez'den geldi

Başlatan guzelce, 03 July 2006, 09:46:36

« önceki - sonraki »

guzelce

evet samsunspora ilk bağış adnan ölmezden geldi.1 trılyon 300 milyar ve deplasman giderleri
evet artık samsunspora para veren diğer yönetici ve eski başkanlara geldi.
şimdi onlardanda böyle bir hareket beklıyorum.

supporter

Mazhar Başoğlu'na Samsunspor başkanlığı görevinde başarılar dileriz.. Önce bunu söylemek lazım.
Artık eski muhabbetleri bırakmak da önemli bir bağış olur.

Bu güne kadar Samsunspor'a (isteyerek, istemeyerek, mecbur olduğu, mecbur hissettiği için vs.) para veren herkese de teşekkürler.
Yönetimde olmadığı halde bağışta bulunan, futbolcu transfer eden Galip Öztürk'e, Mardinli Süleyman Bölünmez'e, Yeşilyurt'a, ve Ölmez'e..
Ölmez'e teşekkür edeceğiz ama kahraman ilan etmeyeceğiz.

Samsunspor'un düşmesinin bedeli yok. Süper ligdeki bir yıllık gelirin 5 milyon USD olduğunu da unutmayalım.

jean

hayirlisi herkesin elini tasin altina sokmasinin zamani taraftar yonetim herkes dahil

kadir55ist

selam
samsunumuz ve samsunsporumuz için yapılan her türlü fedekarlığa destek olmalıyız. emek veren,maddi manevi destek veren herkese teşekkürler.

King Of The North

Helal olsun ne diyeyim düşürdüler takımı sonra da diyet ödediler işte.Ama gidip de vermemek var verdi ya boşverelim.Samsunspor için hayırlısı olsun artık bu saatten sonra yeniden eskisi gibi takımımızı desteklemeye devam edeceğiz.

AllydeenleaR

helal olsun başkası olsa arkasını dönmeden samsunsporu satardı aslında yöneticiliği de kötü değildi ama bazı işleri bilmioyordu

kadir55ist

selam
kardeş sana mı soracağız teşekkür edeceğimiz kişileri kendi görüşünü yaz ne celalleniyorsun kendi kendine herkes birbirine bu sitede hesap mı verecek.
herkes samsunnumuz için buralarda bir şeyler yazıyor iyi veya kötü ne yapalım herkesi hesabamı çekelim.
zaten siteye yazan (sürekli) arkadaş sayısı çok az birde birbirimizi kırmayalım.

mican 55

evet bende adnan ölmezi başarılı bulmuyorum ama samsunsporlu olduguna inanıyorum sadece futboldaki bilgisizliğinin kurbanı oldugunu düşünüyorum yaptıgı yardım için teşkkürü borç bilirim

south_london

Alıntı yapılan: "mican 55"samsunsporlu olduguna inanıyorum
:D

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"
Alıntı yapılan: "mican 55"samsunsporlu olduguna inanıyorum
:D

valla texsas55 bakıyorum gülüyorsun ama adamın samsunsporlu olmadıgını farzedelım hiç olmazsa cebinden koydum dediği parayı samsunspora bağışlıyor hatta deplasman masraflarını bile karşılıyor.hiç olmasa diğer para vedim deyip temlik üstüne temlik koymuyor o cooookkkk samsunsporluluar gibi.
hala onlardan cıt bile çıkmıyor ses bile gelmiyor....

south_london

o eskiler zamanında çok cebinden para verdi.bir kere veripde reklam yapmadı.adnan ölmez 10 milyon dolar bıraksında klüpte ondan sonra sen bana adnan ölmezi savun.gerçi takımı düşürdü sonrada kaçtı verdiği rakam çok az.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"o eskiler zamanında çok cebinden para verdi.bir kere veripde reklam yapmadı.adnan ölmez 10 milyon dolar bıraksında klüpte ondan sonra sen bana adnan ölmezi savun.gerçi takımı düşürdü sonrada kaçtı verdiği rakam çok az.

galip öztürk hariç cebinden para verip temlik koymayan ve verdiği parayı istemeyen (ama oyle 3,5 milyar degıl trılyona yakın) kim varsa söylede bileyim. bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp demişler...
ve bilki adnan ölmezi savunmuyorum sadece samsunsporun bu bataga gömülmüş halinde iken samsunsporluyum diyerek oralıkta olanların alacakları parayı bağışlamalarını ve temlikleri kaldırmalarını ıstıyorum.

mican 55

55texas55 herkesin görüşü farklıdır.bir çok samsunlu adnan ölmezi suçlu buluyor.oysa ben samsunsporun birtakım ayak oyunlarıyla düşürüldüğüne inanıyorum ikinci yarıya iki galibiyetle başladık devamını getiremedik önümüzü kestiler lobimiz yok hakkımızı arayamadık.birde borç batagındaki bir kulübü nasıl rekabet edecek malatyaspor hiç borcu olmadığı halde liğden düştü 30 trilyon borcu olsa ne yapacaktı acaba.kulübü borç batagında bırakıp gidenler liğden düşmemize neden oldu, zaten bu borçla bu sene olmasa gelecek sene düşerdik borcun kapatılması gerek yoksa toparlanamayız.bu durumda adnan ölmezi çok ta suçlu bulmuyorum elinden geleni yaptı bu şartlar altında takımı kimse kurtaramazdı zaten.ismail uyanık da bunu anladığı için gitti zaten bana kimse büyük baskan diye gazel okumasın

supporter

Alıntı yapılan: "mican 55"ismail uyanık da bunu anladığı için gitti zaten bana kimse büyük baskan diye gazel okumasın

arkadaş üslubunu düzeltirsen daha iyi olur.

tekrar tekrar aynı noktaya dönüyoruz bari birbirimize saygıyı yitirmeyelim..  biz Uyanık'ın neden gittiğini, nasıl yalnız bırakıldığını bu şehirde hep gördük. o şartlarda Samsunspor'un önünü açması mümkün değildi siyasi müdahaleleri, kişisel zıtlaşma yüzünden kulübe zarar vermekten çekinmeyenleri, bunları çok yazıp çizdik her yeni gelen için tekrar anlatmaya gerek yok. siz yine de bunlara katılmayabilirsiniz ama
"gazel okuma" gibi tabirler kullanmanın hiç lüzumu yok!

mican 55

ya dostum uslubum biraz kabaydı gerçekten sana hak veriyorum bir daha olmaz kusuruma bakmayın.ismail uyanıkı begenmeyebilirim sizlerde begeniyor olabilirsiniz adnan ölmez için de aynısı geçerli bu kişisel hakaret boyutuna ulaşmamalı haklısın. yalnız burada birçok kişi adnan ölmeze laf atıyor bilip bilmeden.Köprülü arkadaşımla trabzona gittiğimizde o trabzonspor clup'tan 15 liralık bir anahtarlık aldı sözlüsü trabzonun beşikdüzü ilçesinden ona hediye etti.benim başımda 55 yazan şapka vardı nerelisiniz samsunlu musunuz dediler evet dedik iyi hemşeriymişiz sizde karadenizlisiniz dediler bize iyi davrandılar.Köprülü sözlüm trabzonlu ve trabzonsporlu anahtarlığı onun için aldım dediği halde TS CLUP'ı seçtiğimiz için çok mennun oldular.anlayacagınız 15 liralık alışverişten duydugu mennuniyeti dile getirdiler acaba adnan ölmez gibi 1 300 000 YTL'lik bişeyler yapsaydık ne diyeceklerdi dogrusu bilmiyorum.adam o kadar parayı hibe ettiği halde yine de yaranamadı ya diyecek birşey bulamıyorum.kimsenin kimseye bir ekmek parası dahi vermediği bir dönemde 1 milyon 300 bin ytl az para değil sözünü tuttu helal olsun