İlk bağış Adnan Ölmez'den geldi

Başlatan guzelce, 03 July 2006, 09:46:36

« önceki - sonraki »

supporter

anlayışın için sağol. yalnız tabi bakış açısına göre bazı şeyler değişiyor. olabilir. her şeyin para olmadığını düşünerek bakınca ben farklı bir sonuca varıyorum. zaman her şeyi daha net ortaya koyacaktır. zamanla yıllarca bu takımı destek almadan ligde tutmuş insanların kıymeti daha iyi anlaşılacak sanırım. yanlışları acemilikleri başka şeylerin arkasına gizlememek, Samsunsporun küme düşmesinin para ile ölçülemeyeceğini hatırlamak lazım.

south_london

@mican55
senin ne dediğin belli değil kusura bakma.ama buda hala adnan ölmezi savunuyorsan seninle konuşmaya bile gerek yok.İsmail Uyanık ismini kullanırkende biraz daha dikkatli cümleler kur.saygılar...

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"galip öztürk hariç cebinden para verip temlik koymayan ve verdiği parayı istemeyen (ama oyle 3,5 milyar degıl trılyona yakın) kim varsa söylede bileyim. bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp demişler...
ve bilki adnan ölmezi savunmuyorum sadece samsunsporun bu bataga gömülmüş halinde iken samsunsporluyum diyerek oralıkta olanların alacakları parayı bağışlamalarını ve temlikleri kaldırmalarını ıstıyorum.

55xesas55 rıca etsem bırde benım soruma cevap verırmısın...bilmemek ayıp degıl ögrenmemek ayıp demiştim beni bilgilendirirsen sevinirim.

cem and naz55

adnan ölmez yusuf ziya yılmaz fikret yeşilyurt samsunspor a şimdilik 1buçuk tirilyon bağışlamışlar toplam

supporter

Alıntı yapılan: "cem and naz55"adnan ölmez yusuf ziya yılmaz fikret yeşilyurt samsunspor a şimdilik 1buçuk tirilyon bağışlamışlar toplam

bilgi için yazıyorum yanlış anlaşılmasın bağış diye bahsedilen para aynı para,
ancak acil ihtiyaç için Adnan Ölmez'den yeni 300 milyar "borç" para alınmış.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "supporter"bilgi için yazıyorum yanlış anlaşılmasın bağış diye bahsedilen para aynı para,
ancak acil ihtiyaç için Adnan Ölmez'den yeni 300 milyar "borç" para alınmış.
ben bu haberi FANATİK GAZETESİNDEN ALDIM KARDEŞ

supporter

Alıntı yapılan: "cem and naz55"ben bu haberi FANATİK GAZETESİNDEN ALDIM KARDEŞ

doğrudur kardeş, onlar da burada konuşulanları haber yapıyorlar

south_london

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"55xesas55 rıca etsem bırde benım soruma cevap verırmısın...bilmemek ayıp degıl ögrenmemek ayıp demiştim beni bilgilendirirsen sevinirim.

tahmin etmek o kadar zor olmaması lazım değilmi?içerde dışarıya yansıyandan daha çok paralar akıyor o paralara temlik koyulmuyor geride beklenmiyor.ama sizin anlamanızı yada takdir etmenizi kimse beklemiyor.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"
Alıntı yapılan: "akınyılmaz"55xesas55 rıca etsem bırde benım soruma cevap verırmısın...bilmemek ayıp degıl ögrenmemek ayıp demiştim beni bilgilendirirsen sevinirim.

tahmin etmek o kadar zor olmaması lazım değilmi?içerde dışarıya yansıyandan daha çok paralar akıyor o paralara temlik koyulmuyor geride beklenmiyor.ama sizin anlamanızı yada takdir etmenizi kimse beklemiyor.

pek anlaşamadıgımız ortada ben diyorum ki trilyona yakın para veripte temlik koymayan ve verdim dediği parayı geri istemeyen varmı (galip öztürk hariç)
ben onu soruyorum.iceriye akan paraları sormuyorum.
işte o temlik koymayan ve geri istemeyenler kimlerdir.söylede bizde takdir edelim onları..

south_london

kimdir acaba anlamamakda ısrar ediyorsun.ismail uyanıktır sen bunu anlamakta zorluk çekiyorsun yada anlamak istemiyorsun.neyse sana daha cevap vermeyeceğim.sen devam...

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"kimdir acaba anlamamakda ısrar ediyorsun.ismail uyanıktır sen bunu anlamakta zorluk çekiyorsun yada anlamak istemiyorsun.neyse sana daha cevap vermeyeceğim.sen devam...

55xesas55 sana bu bilgi için teşekkür ediyorum.demekki İSMAİL UYANIK başkan samsunspordan alacagı olan rakamı bağışladı.valla ismail başkanı burdan tebrik ediyorum VE TAKDİR EDİYORUM .zaten onada bu yakışırdı.Böylece samsunsporun üstünden büyük bir borç yükü kalkmış oldu.Hemde sessiz sedasız bu bağış için yaptıgı bu bağışı kamuoyuna açıklamadan yaptıgı için şükranlarımı sunuyorum ve kendisinden özür dilerim.

mican 55

55teXas55 ben adnan ölmezi savunmuyorum sadece yaptığı yardımı taktir ettim.ismail uyanıga gelince büyük başkan diyebilirsin ama herkes senin gibi düşünmek zorunda değil onun adnan ölmezden tek farkı bu piyasanın içinde olan biri futbolu daha iyi biliyor o kadar. anlayacagın ikisinide begenmiyorum kulübü sıfır borçla devralıp 22 trilyon borçla bırakan uzun yıllar başkanlık yapmasına ragmen şirketleşme adına hiçbir şey yapamayan ismail uyanık bu takımın liğden düşmesindeki baş sorumludur. adnan ölmezin sürekli bahane bulup kendinde suç bulmaması dogru degil tabiki ama bence ismail uyanığa göre daha masum. Tunç Güvenoglunun yazdıklarını oku istersen dogruluk payı varmı yokmu bildir bize olurmu zahmet olmazsa tabi.süper liğde borç yükü altında ezilen bütün kulüpler birer birer düştü samsunspor nasıl düşmesin anadolu kulüplerinin hiçbirinin bu kadar borcu yokken samsunun onlarla nasıl rekabet etmesini beklersiniz edemedide düştü zaten.liğden düşmemizin en büyük nedenlerinden biri borçtur biride ayak oyunları operasyonlar falan filan...adnan ölmeze fazla yüklenildiğini düşünüyorum bu da benim görüşüm.ayrıca seninle konuşmamak lazım demişsin o yazıyı görmemezlikten geliyorum......hem konuşmamak lazım diyorsun hem saygılar diyorsun ne deyim.

timofte

Yazıyorum; yanlış bir şey söylememiş olmak için geri siliyorum..

İşin kolayı bulunmuş, bugünkü hatalar geçmişe yükleniyor.
Gazete aracılığıyla propaganda yapılıyor. Borç yüzünden düştüğümüzü söylüyorlar...
İnanan inanır. Elbette herkesin düşüncesi kendini bağlar.

Ama 13 yıl bu takımın nasıl zorluklarla yönetildiğini bilen biliyor. O dönemin beş yılında İstanbul'da yaşadım ve Samsunsporlu olmaktan her zaman gurur duydum.
Rica ediyorum; bazıları ortada bile yokken, hep beraber ağlayıp güldüğümüz o günlere leke sürecek sözleri artık bırakalım. Çünkü bu propagandalar bir kişi hedef alınıyormuş gibi görünüyor ise de,
o dönemi yüreğine kazımış herkesi incitiyor.

south_london

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"
55xesas55 sana bu bilgi için teşekkür ediyorum.demekki İSMAİL UYANIK başkan samsunspordan alacagı olan rakamı bağışladı.valla ismail başkanı burdan tebrik ediyorum VE TAKDİR EDİYORUM .zaten onada bu yakışırdı.Böylece samsunsporun üstünden büyük bir borç yükü kalkmış oldu.Hemde sessiz sedasız bu bağış için yaptıgı bu bağışı kamuoyuna açıklamadan yaptıgı için şükranlarımı sunuyorum ve kendisinden özür dilerim.
bütün rakamı bağışlamadı ama bağışladığı çooook var sen merak etme

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"bütün rakamı bağışlamadı ama bağışladığı çooook var sen merak etme

valla bende 9 TRİLYONU bağışladı zannettim de sevinmiştim.