Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

jean

gecendede botasin rakibi gelmedi turkiyeye parasizliktan sanirim yunan takimiydi federasyonada akil sir ermiyor madem adam sana gelmis gidemicez maca diyor destek ciksana turkiyeyi temsil ediyor diplomatik kriz cikar diye akil verecegine

berusa55

03 December 2009, 19:09:01 #991 Son düzenlenme: 03 December 2009, 19:09:59 berusa55
Her zamanki gibi yine kötü bir başlangıç.

Samsun Basketbol 4 - Dynamo Kursk 10

http://live.fibaeurope.com/netcasting/default.asp?game_number=7058-F-7&microsite_scope=undefined

celebi

celebi

biz 3 lük attık onlrda 3 lük attılar 15-23

berusa55

03 December 2009, 19:23:38 #994 Son düzenlenme: 03 December 2009, 19:24:12 berusa55
SBK kabak tadı vermeye başladı artık  :( 17-27

celebi

celebi

Ollivanders

salla gitsin sbk ... Ne onemi var dimi?

celebi

Akyol

babasamsunlu

03 December 2009, 20:09:21 #1000 Son düzenlenme: 03 December 2009, 20:10:17 babasamsunlu
maçın ilk yarısını seyrettim ve çıktım..ilk çeyrelk bitiminde şöyle bir anons vardı..
14.12.2009 tarihinde zor günler geçiren takımımızn çok önemli bir maçı  - gürültüden duyamadım hangi takımdı - vardır ... diye deva eden ve destek isteyen..yani bu maç çok ta önemli eğil takım için ..zaten önemsemiyorlardı da..fark olması kaçınılmazdı...

şimdi kendini bi anda dev aynasında görenler deplasman masraflarını karşılayamayacakları için maça çıkmama kararı alıyor ve evlerinde  oyandıkları  avrupa kupası maçını umursamıyor...

öyle büyük olmak her babayiğidin harcı edeğil..2 seneye bu takım silnir gider...

Akyol

Samsun'u tanıtıyor bunlar! Geçen yıl yemin ediyorum gırtlaklarım patlayana kadar bağırdım her alanda destek verdim SBK için ama bu yıl içimden alkışlamak bile gelmiyor. Geçen senenin sempatiği bu senenin antipatiği oldu benim için...

kuzey55

defans yapamadılar hiçç çok kötü bu takım.ribaund özürlü bir takımımız var.bu sene ligde kalmak adına istanbul ve kocaeli maçları önemli.onları da bi zahmet yensinler...

80lerden

Alıntı yapılan: Akyol55 - 03 December 2009, 20:29:57
Samsun'u tanıtıyor bunlar! Geçen yıl yemin ediyorum gırtlaklarım patlayana kadar bağırdım her alanda destek verdim SBK için ama bu yıl içimden alkışlamak bile gelmiyor. Geçen senenin sempatiği bu senenin antipatiği oldu benim için...
sezon başlamadan reklam reklam reklam diye konuştular durdular.samsunu en iyi şekilde tanıtacağız bu sene aldığımız oyuncular geçen senekilerden daha iyi dediler. reksan reklam sunar dedik alındılar.halbuki başkanın amacının reklam olduğu belliydi.bu takımın geleceği yok malesef.yarın bir gün başkan çekip gittiğinde olan bu takıma emek veren taraftara olacak. 20 kişi de olsa takımı yalnız bırakmayan çocuklara olacak

SSBiz Gençlik

Bu sene pota altımız çok berbat... Bu sene ilk sekize girersek maalesef büyük başarı olacak...