Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

estalpi

eğer böyle giderse bir protesto başlatalım arkadaşlar yaaaa.... biz nasıl bir şehiriz ne biçim takım taraftarıyız yaaaa... ya öyle bir protesto hazırlayalımki gayet medeni olsun ama herkese dokunsun... kavgasız küfürsün ADAM GİBİ PROTESTO.... ne bilim çok iii düşünülmeli acele edilmemeli,en ince ayrıntıya kadar hesaplanmalı, hatta avukatlardan yardım alaınmalı hukuki açıdan kimseye birşey olmasın,YERLİ SAMSUN MALLARINI ALMAMA PROTESTOSU VE DEKLARE ETME,SAMSUNLU SANATÇI VE SİYASİ VE İŞ ADAMLARINI İZLEMEME DİNLEMEME ALIŞVERİŞTE BULUNMAMA PROTESTOSU.DEKLARE ETME BASINA...BİNLERİ TOPLAYALIM ŞU HER TV PROGRAMINA KATILIPTA BEN SAMSUNSLUYUM DEMEKTEN UZAK OLAN SANATÇILARI REZİL RÜSVA EDELİM.... BU ŞEHİR KARADENİZİN EN BÜYÜK ŞEHRİ NASIL SAHİPSİZ KALABİLİYR ANLAMIYORUM VE EN ÖNEMLİSİ BU ŞEHRİNNNNN BİR FUTBOLLLLL KÜLTÜRÜ VARRRR TAAAAAAA 1965 TEN BERİİİİİ.....

sezgin

Alıntı yapılan: samsuni - 30 November 2009, 01:56:30
Yaklaşık 9-10.000 kişi vardı maçta... Şehrin takıma sahip çıkmadığı koca bir yalan. İnsanlara ne vermiş ki yönetenler ne istiyrlar?

Az önce Süper Lig özetlerini seyrettim. Manisa'da 3.000 kişi yoktur, Antalya da benzer bir durumda. Antep'in, Denizli'nin, Kayseri'nin tribünlri de ortada. Onlar mı sahip çıkıyorlar yani? Ne yapacakmış daha seyirci. 10'r lira bilet parası verip girdi bu insanlar maça...
deplasmanlarda bilen seyircisi olan bir takımı bu hale düşürdüler bayramı zehir ettiler

Sercan

Artık alışmışız,insanlarda tepki verecek derman kalmamış.Bizi bu hale getirenlere inat sadece SAMSUNSPOR!..

kaptan 55

bayramın 3.günü kimi eşini kimi sevgilisini kimileri daha bayramlaşmayı bitiremediği akrabalarını ekip ARMA uğruna maça gelmiş stadda binlerce SAMSUNSPOR sevdalısı takımını yalnız bırakmama derdinde süperlig de dahi olmayan taraftar kitlesine sahipsin siyasilerin,belediyelerin,bürokratların,işadamların sahip çıkmadığı takıma taraftar bu güne kadar fazlasıyla sahip çıkmıştır.ama öyle bi utanmaz,arlanmaz,sıkılmaz bir yönetime sahibiz ki bu takımı düşürmeden bırakmamaya ya bi yerlerden talimat almışlar yada koltuk sevdasına kapılmışlar.

sonuç;taraftar dağınık,futbocular bitik yönetim dandik koskoca SAMSUNSPOR eriyor,bitiyor düşüyor

kimse yok mu?YETİŞİN DOSTLAR!

Ollivanders

yonetimdeki  karaktersiz sereften yoksun insanlar sizlerden midemiz bulanıyor. Ne yuzsuz insanlarsınız .Suratınıza tukursek hic utanmadan tekrar yanımıza gelecek karakterdesiniz. Hey allahım ya deli hastanesine bir sikayette bulunup aldıralım su serefsizleri. baska turlu gitmeyecekler . bu yonetimin beceriksizligi koymuyor bize bize koyan elimiz baglı oturmamız. Ne yapabiliriz ki? taraftarı da bıktırdılar sindirdiler. ben umudumu kestim . Dussek keske .  ancak boyle kurtulabiliriz. Ligde kalmak kendimizi kandırmak olur.

estalpi

SAMSUNSPORLU olmak zordur, bu ülkede sadece 3 takım varken Sadece ve inadına isyan edercesine bu Renklere gönülvermektir SAMSUNSPORLULUK. Karda,çamurda yaz kış demeden kimseye aldırmadan, okulu dersi kırıp aileye yalan söyleyerek Deplasmana maça gitmektir SAMSUNSPORLULUK... Ben Samsunluyum diyince bırak şimdi Büyüklerdem kimi tutuyorsun sorusuna İNADINA SAMSUNSPORLUYUM DİYEBİLBEKTİR SAMSUNSPORLULUK... Samsunsporlu olmak zordur,herhafta alınan yenilgilerden sonra Bir daha maça gelmeyeceğim diyip bir sonraki hafta cebindeki son parayıı yine Renkleri uğruna herkesten önce stada gelerek avazı çıktığı kadar bağırabilmektir SAMSUNSPORLULUK...
SAMSUNSPORLU OLMAK ZORDUR, Kendi sahanda küme düşme mücadelesi vermektir, buna rağmen Süper ligdeki birçok takımdan daha fazla seyirciye sahip olmaktır SAMSUNSPORLULUK... VE YİNE SAMSUNSPORLU OLMAK ZORDUR,Alınan her yenilgiden sonra Kahretsende Onurluca rakip takımı alkışlayarak statdan uğurlayabilmektir SAMSUNSPORLULUK...
SAMSUNSPORLU OLMAK ZORDUR... Kimsesizliği benimsemektir,yıllarca kimsenin desteğini göremeden,yanındaki arkadaşının omzuna tek başına yapayalnız çaresizliğin gözyaşını döküp yinede BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR DİYEREK ÜSTÜNDEKİ FORMAYI Çıkarıp yıkayıp ütüleyerek bütün kıfetlerinin en üstüne koyabilmektir SAMSUNSPORLULUK....
SAMSUNSPORLU OLMAK ZORDUR.... BİZ SAMSUNSPORLUYUZZZZZZ....

ramcQ_55

cem

o taraftara yazık oldu ama bakıyorumda futbolculara hiç umurlarında değil taraftar arkadaşlar bizler kahrolduğumuzla kalıyoruz onların hiçbişeylerinin umurlarında bile değil sabredecek sabırda kalmadı.....

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: Yaman55 - 30 November 2009, 14:03:48
düştük................

düştük battık bittik bir oflu vardı o gitti senmi çıktın başımıza tribündergidede konya maçı 7-0 alır demişin yok daha neler konyalıları daşşak geçtiriyon bizle... karamsar olabilirsin ama Samsunsporu küçük düşürmeye hakkın yok Yazdıklarımıza dikkat edelim

babasamsunlu

Yeni Fobimiz İç saha....

Evet deplasmandı gol ORUCUYDU derken şimdi de nur topu gibi iç saha fobimiz çıktı ortaya :)
Şimdi Samsusnpor biz oluşumu için sinkaflı sözler söyleyen yönetimin yeni bahanesi bu olacaktır..Hatta suçlu olarak iç sahada maçlara eziyet çekeceğini bile bile gelen ve desteğini her koşulda veren samsunspor.biz üyleri yüzünden iç sahada fobi başladı derselerde hiç şaşırmam..

Aslında haksızda sayılmazlar..Bize ne ki Samsunspor için birrşeyler yapma derdiyle yanıp tutuşmak Mehmet hocam...Yada  sorunlara  çare bulmak için kendini yıpratmak şehirde bir çok kişiyle Samsunspor yüzünden ters  düşmek neyine yarayacak Maraton başkan..
İşte böyle hakettiğiniz gibi sinkaflı lafları yer oturursunuz onlar her daim doğru olanı yapıp Samsunsporu şer odakları olan bizlerin ellerinden kurtarmış insanlardır..
Onlar ki bir sanayi şehri olan Kocaelinden bile 3 puan daha fazla toplamışlardır..Siz kimsiniz ki eleştiriyorsunuz doğruyu göstermeye çalışıyorsunuz...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

neyse daha fazla uzatmanın alemi yok..tanıdığım kadarıyla tek derdi samsunsporumuzu tekrar layık olduğu yerlere çıkarabilmek adına güzel şeyler yapmak olan insanların bir araya geldiği  bu sitedeki Gerçek Samsunsporlulara ileri geri konuşanlara verilecek cevaplar elbet bir gün verilir..Hak bir gün mutlaka vuku bulur..

Maça gelirsek de bir çok arkadaşımız gibi bende ne söylesek boş olur cümlesini kurmaktan başka bir şey gelmiyor içimden..Malesef geçen hafta erciyesin kötü bir takım olduğunu o maçın ölçü olamayacağını asıl biraz daha dişli olan dardanel maçında takıma verilen aranın yarayıp yaramadığını göreceğimizi söylemiştik..aklıma gelenelr maalesef başımızada geldi..çok kötü bir futbolcu topluluğu var takımda..yönetim zaten evlere şenlik ..bir de tribünler ayrı gayrı olmuş....ne bekliyorduk ki zaten...geçen hafta turguta methiyler düzenler ne kadar adi bir insan olduğnu bir kez daha görmüştür umarım..bir arkadaşımız bu futolcular kötü niyetli değil kapasiteleri bu demiş ama ben katılmıyorum...bu turgut bence art niyetli..altı pastan taca  vuran topçu kötü değil art niyetlidir..

geçen seneki manisa kasımpaşa diyarbakır maçları ve bu seneki giresun gbb ve dardanel maçları ....

hala ümitlimisiniz ??

Yaman55

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 30 November 2009, 16:27:49
düştük battık bittik bir oflu vardı o gitti senmi çıktın başımıza tribündergidede konya maçı 7-0 alır demişin yok daha neler konyalıları daşşak geçtiriyon bizle... karamsar olabilirsin ama Samsunsporu küçük düşürmeye hakkın yok Yazdıklarımıza dikkat edelim

ben bi yerden çıkmadım ben hep vardım

estalpi

32 YAŞINDAYIM ANTRENMANLARA BAŞLADIM bunlar bu takımda oynuyorsa bende rahat oynarımmm... Bunlar kadar bende yaparımmm.. mesela bende koşmam,mesela bende rakibi kovalamam,bende topu kale yerine taca yada skorborda atabilirim,yada her yan ortada topu kalecinin kucağına bende yollayabilirim. Bende kolayca çalım yerim hem çalım yemekle kalmam arkadan rakibe eskortluk bile yaparım... bende kalecin kucağına topu atabilirim..
  ŞİMDİ SORUYORUM SİZEEE ALLAH AŞKINA CEVAP VERİN?????? BENİM NEYİM EKSİK BUNLARDAN.......

SamsunluReis

cuneytavar55

Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Mustafa Meteertem, Samsun deplasmanında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu hatırlatarak, "Kolay maç olmadı. Samsunspor'un seyircisi 12. adam olarak görevini iyi yaptı. Samsunspor büyük bir camia. Samsunspor seyircisine maçtan sonraki davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bir maç kazandık. Daha köprünün altından birçok suların geçeceğine inanıyoruz. Hedefe ulaşmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.