Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

europe_55

K. Erciyesspor macinin morali ve taraftarimizin 19 Mayis Stadyumu´nda verdigi destek ile bu maci aliriz...
Bundan sonra Insallah bir seri yakalariz...

bezgınbekır

Destekse sonuna kadar bakalım top futbolcularda artık  ;)

mahkumsun

arkadaslar mac bıletlerı ne kadar bılgısı olan varmı herkesın bayramı kutlu olsun

berusa55

Alıntı yapılan: mahkumsun - 27 November 2009, 14:59:34
arkadaslar mac bıletlerı ne kadar bılgısı olan varmı herkesın bayramı kutlu olsun

Maç biletleri bu sene fix fiyat şu ana kadar:

Kale arkaları 5 TL
Maraton ve Kapalı 10 TL

mahkumsun

mehmet yılmaz

Bayram nedeniyle çok sayıda gurbetçi taraftarımız Samsun'a gelmiş durumda. Biz her maçta olduğu gibi yine Maraton tribün sol üst köşedeyiz. Siteden tanışmak, görüşmek, bayramlaşmak ve inşallah galibiyete şahit olmak isteyenleri yanımıza bekleriz.

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 27 November 2009, 15:29:57
Bayram nedeniyle çok sayıda gurbetçi taraftarımız Samsun'a gelmiş durumda. Biz her maçta olduğu gibi yine Maraton tribün sol üst köşedeyiz. Siteden tanışmak, görüşmek, bayramlaşmak ve inşallah galibiyete şahit olmak isteyenleri yanımıza bekleriz.

Orada olacagım insallah.

55JNR55

gerçekten forum olarak kalabalık izlemek çok zevkli oluyor maçları inşallah bu maç da çok kalabalık oluruz hem bayramlaşmak hem de tanışmak adına maraton'a statta nerden bakarsan bak zaten polarlardan anlaşılıyo bizim olduğumuz bölüm ;D

jean

cok onem tasiyor ilk yaridaki konumumuzu belirleme acisindan ins sorun cikmazda aliriz

erdem

estalpi

Alıntı yapılan: erdem - 27 November 2009, 19:01:47
iddaada maçımız yok mu ben mi göremedim?

Sakın dardanele oynim deme  ;D ;D ;D
yatarsın diyim sana ;D ;D ;D

Akyol

Bu maçta muhteşem bir taraftar desteği bekliyorum. Bu destekle de farklı bir galibiyet alacağımız hissi son derece kuvvetli. Umarım stat dolar ve SAMSUNSPOR'umuz coştukça coşar... ;)

ÖNEMLİ NOT: Maça gelen herkes varsa polarlarını yoksa kırmızı-beyaz neleri varsa giyip gelsinler. Özellikle bu konuya dikkat çekmek istiyorum, çünkü bazı şeyler değişsin istiyoruz teoride olan düşüncelerimizi pratiğe dökme vakti geldi de geçiyor. SAMSUNSPOR tribünlerinde KIRMIZI-BEYAZ-KARA sevdamızı gösterelim takımımıza sonuna kadar sahip çıkalım arkadaşlar...

estalpi

Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 November 2009, 23:09:48
Bu maçta muhteşem bir taraftar desteği bekliyorum. Bu destekle de farklı bir galibiyet alacağımız hissi son derece kuvvetli. Umarım stat dolar ve SAMSUNSPOR'umuz coştukça coşar... ;)

ÖNEMLİ NOT: Maça gelen herkes varsa polarlarını yoksa kırmızı-beyaz neleri varsa giyip gelsinler. Özellikle bu konuya dikkat çekmek istiyorum, çünkü bazı şeyler değişsin istiyoruz teoride olan düşüncelerimizi pratiğe dökme vakti geldi de geçiyor. SAMSUNSPOR tribünlerinde KIRMIZI-BEYAZ-KARA sevdamızı gösterelim takımımıza sonuna kadar sahip çıkalım arkadaşlar...

formamla statdayımmmmmm.......

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 November 2009, 23:09:48

Evet stada sadece KIRMIZI - BEYAZ renkler hakim olsun...

çapaþ 06