Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

YE_NE_CE_ĞİZ
onlar kazanmazsa gerekirse TARAFTAR kazancak bu maçı

berusa55

AlıntıDurmak yok çalışmaya devam

Kayseri Erciyesspor maçında galibiyetten çok futbolcuların hırlı oluşu Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ı mutlu etti. Kalpar,"Durmak yok çalışmaya devam" dedi.

ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Bu hırsın, birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi olduğunu belirten Kalpar, "İdmanlarda futbolcularıma hırslı olmalarını, birbirine sıkıca sarılmalarını ve destek olmalarını istiyordum. Demekki doğrusu buymuş. Futbolcularım hem maçı kazanarak, hem de birlikteliği göstererek doğrusunu yaptılar. Hepsini alınlarından öpüyorum" diye konuştu.

DURMAK YOK
Futolcularına 2 gün izin verdiklerini de ifade eden Kalpar,"Antalya kampında çok yoğun çalıştık. Bazı oyuncularımını yorgun olduğunu da biliyorum. Bu yüzden dinlenmeye ihtiyaçları var. İki gün izin verdik. Salı günü tekrar çalışmalara başlayacağız. tek düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız Çanakkale Dardanelspor maçı" diye konuştu.

Kaynak: http://www.samsun.net/durmak-yok-calismaya-devam-8452h.htm

sBc-1984

deado

hiç bir takımı küçümsememek gerekiyor.zaten bu ligde bence rakiplerden çok senin ne yaptıgın önemli. hırs, istek, mücadele oluduktan sonra her takımı yenebilriz, yenemesek bile skora bağlı olmadan takımımızı alkışlarız.seri yakalamak adına da önemli bir maç.

Not:sağdan soldan arkadaşlar takılıyordu bana bırakın şu takımın yakasını artık diyorlardı.bu sevda bizi terk etmez biz sevdamızı terk edemeyiz.

mehmet yılmaz

Çok kan kaybettik, çok gereksiz puan verdik. Dardanel maçı hedef maçlardan birisi olması hasebiyle ayrıca önemli. Kesinlikle kazanmamız lazım, Erciyes moraliyle kazanırız diye düşünüyorum. Gülsün yüzümüz, bayramımız bayram olsun!

alperen

geçen samsuna geldiğimde hüsran yaşadık giresun maçında ve tatilim zehir oldu..inşallah bu sefer herşey güzel olcak...

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 24 November 2009, 01:16:22
Çok kan kaybettik, çok gereksiz puan verdik. Dardanel maçı hedef maçlardan birisi olması hasebiyle ayrıca önemli. Kesinlikle kazanmamız lazım, Erciyes moraliyle kazanırız diye düşünüyorum. Gülsün yüzümüz, bayramımız bayram olsun!

kumköylü ahmet

insallah alacagiz yeter artik degilmi
ama hocam simdi bizi 5 den asagasi kurtarmaz
artik tribúnler 5 5 diye bagiracak gerisi size kalmis artik
Allah yardimciniz olsun insallah alacagiz bu macida

çapaþ 06

chelidze ne işe yararr ondan gol felan beklemiyom hatırlarsanız gürcüüyü elimizden kaçırdık demiştik öyle haber vardı transferiinden önce üzülmüştüm keşke o gün geri gelsde iyiki kaçırmışız deseydim samsunspor 2 çananklae 1

AdanaDemirSpor

başarılar Samsun,yalnız Çanakkale dikkat edilmesi gereken bir takım,deplasmanda iyi oynuyorlar ve deplasman takımı..

80lerden

rüyamda 3-0 yendiğimizi gördümm.hayırlısı bakalım.

celebi

rüyaların tersine çıktığı söylenir. fakat bu maçı SAMSUNSPORUMUZ alacak zorlansada inanıyorum.

ErkÇay55

Samsunsporumuzun Çanakkale Dardanel maçında taraftarımıza çifte bayram yaşatacağından eminim.Skor önemli değil üç puan yeterki bizim olsun.Sayın Kalpar takıma yeni heyacan getirdi takım hüviyetine birazcıkta olsun kavuştuk.İlerleyen haftalarda taraftar desteğiylede fikstürde çok daha iyi noktalara geleceğimizden eminim.

King Of The North

Alıntı yapılan: ekolayn - 25 November 2009, 12:54:36
Samsunsporumuzun Çanakkale Dardanel maçında taraftarımıza çifte bayram yaşatacağından eminim.Skor önemli değil üç puan yeterki bizim olsun.Yeni hocamız takıma yeni heyacan getirdi takım hüviyetine birazcıkta olsun kavuştuk.İlerleyen haftalarda taraftar desteğiylede fikstürde çok daha iyi noktalara geleceğimizden eminim.

1 maç kazandık sadece ve herkes şaşkın bu skora,özetlerden izledik,Erciyes okul tatil olsun havasındaydı,şimdi çanakkale maçında göreceğiz Samsunsporumuzu,umarım bayramımızı zehir etmezler.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 25 November 2009, 12:57:52
1 maç kazandık sadece ve herkes şaşkın bu skora,özetlerden izledik,Erciyes okul tatil olsun havasındaydı,şimdi çanakkale maçında göreceğiz Samsunsporumuzu,umarım bayramımızı zehir etmezler.

aynı görüşteyim..umarım bi aksilik olmaz..erciyesin kalecisi oldukça tuhaftı bişlmiyorum farkındamısınız :):)

ALLAH sonumuzu hayretsin demekten başka birşey geçmiyor...