Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

estalpi

Sevgili Samsunspor Biz üyeleri... Bir gurup Samsunsporlu arkadaş bir araya geldik ve facebookta bir gurup kurduk... sizlerinde desteğini bekliyoruz... Tamamen amatör ruhla kurulan bu gurup üye ve katılımcı sayısının artmasıyla Profesyoneliiğe doğru ilerleyecektir... Amacımız Samsunspor sevgisi oluşturmaktır ve büyümektir.....
bütün site arkadaşlarımıda bu guruba katılmaya davet ediyorum....
face sayfanızda arama yerine büyük harflerle SAMSUNSPOR TARAFTAR HAREKETİ yazın ve guruba katılın lütfen sayı bizim amacımız açısından önemli.... şimdiden teşekkür ediyorummmmm.....
TEK AMAÇ SAMSUNSPOR.....

onur 55

asıl bayram sekerını yarın yıcez ınsallah,dardanel ton yerıne dardanel kavurma ıkram edecek futbolcular:)

onur 55

hoca ınsallah adam gıbı bı kadro cıkarır.ıdeal kadroyla cıkarsak ısımız cok kolay olur

jean

KocumVolkan

eğer bu maçı alamazlarsa 5-1 den daha zor bir işi gerçekleştirmiş olurlar...

Ölümüne_Samsunspor

Benimde Facede

SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI SAMSUNSPOR

GRUBUM VAR 1.250 ÜYE SİZLERİ DE BEKLERİM...

çapaþ 06

2 GRUbuda üyeyim ama asl samsunsporumuzun grubuna  destek verelim 14 800 üyeli çoğalabilir giresunun fan sayısı 50bine yaklaştı orduda 35bin Trabzon 110bin biraz geri kalmışız

55.hakan

ben de nişanlımla birlikte maratonda olacağım görüşmek üzere..

mehmet yılmaz

Yarın saat 10.30'dan itibaren Çiftlik, Akbank karşı aradaki Beyaz Ev Restoran'da
kahvltı organizasyonumuz olacak. oradan çıkıp maça geçeceğiz. müsait olan herkesi beyaz ev'e bekleriz

_samsunspor_

arkadaslar allah nasıp ederse yarın maca gıdıcem..maraton ne kadardır acaba ?

KareAs55

çarşambalı-55

çarşambalı-55

Yarın stat dolmalı psikolojik olarak çok önemli çünkü stadın dolması

berusa55

28 November 2009, 23:24:37 #118 Son düzenlenme: 28 November 2009, 23:47:50 berusa55
Bu gece bitsin artık. Özledik mabedimizi... Maça saatler kala sabırsızlığımız artıyor. Güzel bir atmosfer bekliyorum yarına...

Cagdas Ünver

28 November 2009, 23:43:54 #119 Son düzenlenme: 28 November 2009, 23:44:46 Cagdas Ünver
Bundan sonra mutlak 3 Puan almamiz gereken maclardan birtanesi.

Ilk defa tahmin veriyorum 2-1 Samsunsporumuz alir.