Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 25 November 2009, 13:06:00
aynı görüşteyim..umarım bi aksilik olmaz..erciyesin kalecisi oldukça tuhaftı bişlmiyorum farkındamısınız :):)

ALLAH sonumuzu hayretsin demekten başka birşey geçmiyor...

abi bize karşı her maçta rakip kaleciler devleşiyor.son örnek antep belediye maçında kalecinin yaptığı kurtarışlar.arada şans bizede gülüyor hep devam eder umarım

Baskent_Samsunspor

çarşambalı-55

kazanmak zorundayız ilk yarıyı alabileceğimiz maksimum puanla kapatmalıyız

Ölümüne_Samsunspor

berusa55

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Samsunspor'umuz ile Çanakkale Dardanelspor arasında pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmayı Hakan Özkan yönetecek. Özkan'ın yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ile Emre Suna yapacak.

gozgoz yýlmaz

İçimde bir korku var; bir güvensizlik var. inşallah yanılırım. Galip gelmemiz lazım, gerisi traş.

estalpi

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 25 November 2009, 13:25:57
abi bize karşı her maçta rakip kaleciler devleşiyor.son örnek antep belediye maçında kalecinin yaptığı kurtarışlar.arada şans bizede gülüyor hep devam eder umarım

vallaha samsuns 10 kişi ile öyle oynamışki o değil şımaykıl bile olsa o golleri yerdi.... her kaleceinin iyi kötü günü vardır. antep maçında statdaydım her topu kalecinin üstüne vurusanız oda kurtarır...o maçta zaten ataklar 2. yarı oldu 3 şu vardı 1 auta 2 si kalecini üstüne.... Takımımzı iyi yolda inanalım artık şu işe bu hafta allahın izniyle yenecezzzzz başka çaremiz yokkkk.....

kıbrıslı_mete

55.hakan

26 November 2009, 13:00:43 #83 Son düzenlenme: 26 November 2009, 13:01:04 hakanelgun
Oktay inşallah güzel bir dönüş yapar özellikle iç sahada ona ihtiyacımız var onun maçın sıkıştığı zamanlarda sahneye çıktığı anları
özledim

onur 55

bıze futbolcular bayram hedıyesı verecekler ınsallah.1-0 olsun bızım olsun

onur 55

pazara stad tıklım tıklım dolacak ve herkes canakkaleyı nasıl dagıttıgımıza sahıt olacak.

Recep

Yaman55

estalpi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 November 2009, 12:59:03
Erciyes maçının özetini izledikten sonra maçın kolay olmayacağı kanısındayım. Ama yine de bayramda puan kaybetmez Samsunspor ..

vallaha o maç okadar olurdu.... çünkü maç yan sahada oynandı zeminnn i dildi sanırımmm... birde takım 10 kişi kalmışşşş... bence iyi oyundan ziyade ne kadar puan alırsak o iyi olacak devre arasına kadar.... takımda revizyon var ve yönetim sözünü tutup hocanın istediği topçuları alacakmış çalışmalar başlamış bu yönde.... aşı bir tutarsa bu takımmm tutulmaz.... Allah Büyük. takımın morale ve desteğe ihtiyacı var... hep beraber destek olalımmm.... iyi düşünelimmmm....