Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

celebi

Ollivanders

Baskent_Samsunspor

hırsı gördüm gerisi önemli değil hep böyle olun

ali ihsan

Çok şükür yarabbim.Nihayet şeytanın ağzını burnunu dağıttık  :D

Seri yakalayıp şu tehlike bölgesinden bir an evvel uzaklaşmamız lazım.Demek ki isteyince 10 kişi bile kalınsa oluyormuş.Ayrıca arada takım iyi çalışmış,fizik gücümüz yükselmiş.

Bir galibiyetle bahar gelmez ama üzerimizdeki stresi bir nebze de olsa atarız herhalde.Ciddiyetle diğer maçlarımıza hazırlanmalıyız.

Ve en önemlisi bu yönetimden kurtulmalıyız.Bu galibiyetin arkasına sığınıp devam etmeye kalkmasınlar.Sağdan sağdan,ufak ufak uzasınlar bir an önce ...

çapaþ 06

işte samsunspor ruhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu bence bu çok iyiye işaret erciyes takımı toparlanma havasına girmişti bayada çalışmışlar bu maça eğer samsun 10 kşiyle 5 attıysa şunu söyleyebilrim  haftaya çanakkale dardanel olur çanakkale darmadağanspor :P :P :P :P :P :P

Kaya

ALLAH ım sana binlerce şükür olsun...

Umutlanmak istiyorum kara bulutlar çekilin artıkkkkk...

Tribün_ali

55JNR55

ben çok şaşırdım şahsen inanmadım biliyomusunuz gördüğüm monitöre...

harbisamsunsporlu5517

21 November 2009, 21:12:08 #518 Son düzenlenme: 21 November 2009, 21:13:18 harbisamsunsporlu5517
bugun yanıldıgıma ilkkez cok sevindim böyle devam cocuklar utandırın benı  helede turgut bir macta 3 gol attıya nedıyecegımı sasırdım  ;D

KotuCocuk55

Nuri Asan

Allah'ım sana şükürler olsun.
Demek istenince deplsamnada kazanılıyormuş,hemde 10 kişiyle hemde 5 golle.
Maç acaba dış sahada oynanınca bizimkiler sinir yaptıdamı kazandı.
Siz bu takımı çıkarın,şehri biz yakarız

furkan5534

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 21 November 2009, 21:24:39
Allah'ım sana şükürler olsun.
Demek istenince deplsamnada kazanılıyormuş,hemde 10 kişiyle hemde 5 golle.
Maç acaba dış sahada oynanınca bizimkiler sinir yaptıdamı kazandı.
Siz bu takımı çıkarın,şehri biz yakarız

Çıkarsınlar yakmayan ne olsunn bee :D :D :D :D

1 yıl sora deplasman maçı süperrrr.bi baktım 5 yazıo dedım a2 takım heralde maç yarın dıye blıyorum.anammmmm bı baktım 1-5 Samsunsporrrrr .. çok şükür aldıkk ya çokkkkk mutluyummm  :D :D :D :D :D ;D ;D ;D

umudum yoktu ama aldıkkk ınsallah yenerız canakkeleyıde bı cıkıs yapalım artık wallahi ya..

BİZ SAMSUNSPOR'LUYUZ OLEYYY

amisos55

Maç sonucu 1-2 olduğu sırada 2-2 olmasın diyerek televizyonu kapattım , Sonra 1-5 yazıyordu ekranda ŞOK ŞOK ŞOK yazısı çıkacak zannettim, Ama maç bitmişti artık ....süper bir olaymış deplasmanda kazanma tadı. Haftaya Şehir dışından gelenlerle stad dolar diye düşünüyorum.
Bu arada hala inanamadığım bir olay gs nin cemal nalga olayı gibi turgut forması ile zlatan ibrahimoviç çıkmasın maça turgutu taraftarımız teşhis edebilmiş mi  ;D ;D ;D

bezgınbekır

Turgut u herkes tanır öyle taninmiycak bi tipi yok  ;D  ;D

Revenge

İnşallah bu galibiyet güzel günlerin başlangıcı olur.