Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

gelsinler gelsinler bekleriz... iyi günde sevseydik Kırmızının yanına Sarı koyardık  ;)

SmSnLee

Ben geleceklerine inanmıyorum.Zaten haberdede 100 kişilik bir grup getireceklerini yazmışlar.Yani İstanbul'dan 100 kadar gs li gelecek.Buna ihtimal vermiyorum.Gelsede UltraslanSamsun gelir.Onlarda o riski göze alamaz.

samsunteksas

ultravestiler gelirse ilk dalacak kişi varsa o da ben olurum !

salonda çok sağlam olmalıyız eğer istanbuldan gelecek olanlar varsa ki geleceklerini sanmıyorum ;) bizlerde samsun sevdalılara olarak gereken misafir perverliği yapmalıyız !  ;D

YaSeF55

Alıntı yapılan: samsunteksas - 07 November 2009, 19:55:59
salonda çok sağlam olmalıyız eğer istanbuldan gelecek olanlar varsa ki geleceklerini sanmıyorum ;) bizlerde samsun sevdalılara olarak gereken misafir perverliği yapmalıyız !  ;D

salon %100 sağlam olurda..biz kesin misafir perverliği yaparızz  ;D ;) :o

AntZ

08 November 2009, 02:29:11 #574 Son düzenlenme: 08 November 2009, 02:44:38 Ant55
@Revenge;

Mesajlarını ve yazdıklarını severek takip ediyorum. Seviyeli, düzeyli ve güzel yorumların için teşekkürler, içimden geldi.  ;) Art niyetsiz, belli bilgi ve kültür birikimine sahip, takımını seven biri olarak kimsenin sana bu konuda yazdıkların için tepki gösterdiğini düşünmüyorum, aksine çoğumuz beğenerek okuyoruz. Ortalığı bulandırmaya çalışanlara aldırmadan aynı çizgide devam lütfen  ;)

celebi

maçı takip izleyebileceğimiz bir link var mı

sadece55

celebi

vercek ben o yüzden varsa link istedim

kuzey55

kuzey55

sadece55

sadece55

30-27 öndeyiz 30 sayının 15i chaneyden bakalım nereye kadar götürcek

bezgınbekır

Ollivanders