Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Tufan

http://www.vimeo.com/7505667
video 3. periyottan baya uzun 10dk falan ama daha siteye yüklenmedi açılır birazdan.

red_white

berusa55

TBBL'de 3. hafta sonunda oluşan puan durumu:

SSBiz Gençlik

En az sayı yiyen biziz, en az atan 2. takımız...

jean

sahane oldu gosterdik istanbul yalakalarina gunlerini gundemde kalmaya devam ediyoruz tebrikler kizlar ins avrupa kupasindada basarili oluruz

Revenge

09 November 2009, 13:33:03 #620 Son düzenlenme: 09 November 2009, 13:40:18 Revenge
Alıntı yapılan: Ant55 - 08 November 2009, 02:29:11
@Revenge;

Mesajlarını ve yazdıklarını severek takip ediyorum. Seviyeli, düzeyli ve güzel yorumların için teşekkürler, içimden geldi.  ;) Art niyetsiz, belli bilgi ve kültür birikimine sahip, takımını seven biri olarak kimsenin sana bu konuda yazdıkların için tepki gösterdiğini düşünmüyorum, aksine çoğumuz beğenerek okuyoruz. Ortalığı bulandırmaya çalışanlara aldırmadan aynı çizgide devam lütfen  ;)
Teşekkürler kardeş.

Teşekkürler kardeş.
Bende Pazar günü o salonda olup bu galibiyet sevincini yaşamayı çok isterdim ama malesef Ardahan'dayım.Zorlu maçlar öncesi bu galibiyetin takım için iyi bir motivasyon unsuru olacağını düşünüyorum.
  Birde şu SBK'nın 6 numarası. Vera. Hayatımda gördüğüm en sevimsiz ve itici bayan basketçi.Nerdeeen bulmuşlarda getirmişler bilmiyorum ki.

cezayir55

birde erkek takimimiz olsa muthis olur italyada bologna gibi basketbol sehri oluruz

Revenge

10 November 2009, 13:20:51 #622 Son düzenlenme: 10 November 2009, 13:24:49 Revenge
  Ya Arkadaşlar bu SBK'nın 6 numarası-Vera- ne kadar sevimsiz bir oyuncu değilmi? Hani adama sorarlar La sen kuşmusun,Devemi diye. Şimdi bu Vera kuşmu devemi anlamadım ben. Sezon başlamadan Çiftlikde görmüştüm onu. Hani derler ya ilk intiba son intibadır diye.Hiç sevmedim.2 metreye yakın devasa bi şey. Ama dedim kendi kendime oğlum Revenge işte sana malzeme çıktı. Yaz yaz bitmez. Uğraşacak birini buldun yine.
  Beyler kusura bakmayın,insan gurbette olupda maçları izleyemeyince işte böyle magazine kayıyor.

berusa55

10 November 2009, 16:52:45 #623 Son düzenlenme: 10 November 2009, 16:53:44 berusa55
AlıntıSBK Rusya'ya uçtu!

10 Kasım 2009 / 13:14

Kırmızı- Beyazlılar Euro Cup Women ilk maçında perşembe günü karşılaşacağı Dinamo Kursk mücadelesi için Rusya'ya hareket etti.
Samsun basketbol tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarına katılan takım olma özelliği taşıyan Kırmızı- Beyazlılar'ın kafilesinde 20 kişi buluyor

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde olduğu gibi Euro Cup Women'da da mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, Rusya'ya hareket etti. Evinde Galatasaray'ı devirmenin moraliyle Euro Cup Women ilk maçında karşılaşacağı Dinamo Kursk mücadelesi için Rusya'ya giren Kırmızı- Beyazlılar'da hedef kupaya iyi bir başlangıç yapmak. Samsun Çarşamba Havaalanın'dan 06.20 İstanbul uçağı ile bu kente giden Kırmızı- Beyazlılar, öğlenden sonra ise Rus hava yollarına ait uçakla Moskova'ya uçacak.

Akşamüzeri 18.00 gibi Moskova'ya inmesi beklenen Samsun Basketbol Kulübü, bu kentten maçın oynanacağı Kursk'a kara yoluyla geçecek. Uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından Kurs'a ulaşacak olan SBK, çarşamba sabahı konaklayacağı Kursk Aurora Hotel'e giriş yapacak. Bu şehirde bir de hafif bir ter antrenmanı gerçekleştirecek olan Kırmızı- Beyazlılar daha sonra ise konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak. SBK, Dinamo Kursk'la perşembe günü saat 19.00'de karşılaşacak.

Uzun ve yorucu yolculuk

SBK, Rusya temsilcisi Dinamo Kursk'la oynayacağı maç için 2 uçak değiştirip yolculuğunun geri kalanına otobüsle devam edecek. Samsun'dan İstanbul'a ve İstanbul'dan Moskova'ya uçakla giden Kırmızı- Beyazlılar, Moskova'dan da Kursk'a otobüsle geçecek. Yaklaşık 8-9 saat otobüsle yorucu bir yolculuk sonunda Kursk'a ulaşması beklenen SBK, burada Aurora Hotel'de konaklayacak.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=17340

Dartagnan

Jnr.Serkan

avrupa liginide namağlup bitiririz içerideki maçlarda

Fecr_55

Avrupa macerasinda tecrübesiz olmamiz ne denli etkiler performansimizi bilemiyorum ama insallah alinimiz akiyla bir galibiyet alir, büyürüz..

sonsuz basarilar SBK..

cem

takımımıza sonsuz başarılar.......

berlinli55

insallah iyi bi skorla geri dönerler