Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

berusa55

31 October 2009, 16:38:23 #525 Son düzenlenme: 31 October 2009, 16:38:44 berusa55
Hücumu kaçırdık. Maç gitti...

GençKozluklu

Hay Allah şutu sokamadık. maç gidiyor artık :(

celebi

GençKozluklu

Alıntı yapılan: celebi - 31 October 2009, 16:38:47
sanırım bitti maç

Henüz değil .Faul yaptık ama faul hakımız dolmamış. Faul çizgisine gördeip kaçırmasını bekleyeceğiz. 3 lükel oyunu uzatmaya götüğrmeye çalışacaklar. Zor ama işmkansız değil.

berusa55

53-51 yenildik. Geçmiş olsun.

SSBiz Gençlik

Jnr.Serkan

GençKozluklu

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 31 October 2009, 16:42:23
bu hafta
hüsrana komşuyuz...

basketbol açısında mağlup olduk ancak son saniyeye kadar maçı kovaladık. Böyle mücadele olursa yenilgide olabilir ancak çoğunlukla galibiyet olacaktır. Keşke Oftbolcu bozunutlarıda böyle mücadele edip yenilseler.

Tebrikler bayan basketbolcularımıza. Harikasınız.

SSBiz Gençlik

Tamara Kim Sutton Brown gibi birisi lazım takıma, bir de Nevriye Yılmaz gibisi tamadır... Takım kesin şampiyon...

Revenge

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 31 October 2009, 16:44:25
basketbol açısında mağlup olduk ancak son saniyeye kadar maçı kovaladık. Böyle mücadele olursa yenilgide olabilir ancak çoğunlukla galibiyet olacaktır. Keşke Oftbolcu bozunutlarıda böyle mücadele edip yenilseler.

Tebrikler bayan basketbolcularımıza. Harikasınız.

Ligin vasat takımlarından birine yenilmişiz. Harika olan ne,anlamadım ben.

beşnumara

Alıntı yapılan: Revenge - 31 October 2009, 17:51:15
Ligin vasat takımlarından birine yenilmişiz. Harika olan ne,anlamadım ben.
maç için şunu söyleyebilirim: sahada geçen sezonki botaş yoktu eğer o botaştaki yabancı iki ufaklık olsaydı 30 sayı fark yerdik.kötünün kötüsünü oynadık bugün.özellikle son 3 dakikada hiç bir şey yapamadık ya ben ona üzülüyorum.attıklarımız hiç girmedi malesef :'(

maça çok kötü başladık fakat farkı kapattık öne de geçtik baya mücadele ettik ama kaybettik.maçın en skoreri bence maçın en kötüsüydü düşünün yani. takımımızda geçen sezonki gibi sıkıştığımız anlarda sayı bulacak 3lük atacak bir julie'miz yok yani. bugün son 3 dakikada julie olsaydı 10 sayı fark atarak kazanırdık maçı.takım yavaş yavaş oturuyor anlaşılan.bazı anlaşmazlıklar oluyor onu da zamanla halledeceklerini düşünüyorum

cem

geçen seneki başarıyı kimse beklemesin eldeki malzeme bu inşallah çok hayla kırıklığı yaşamayız...

berusa55

31 October 2009, 18:52:09 #537 Son düzenlenme: 31 October 2009, 18:54:05 berusa55
Arkadaşlar anlaşılan o ki bu sezon takımımız için bir söyle bir böyle geçecek. Zaten çok büyük beklenti içinde de olduğumuzu sanmıyorum. Yine de deplasmanda iyi mücadele etmişler. Sağlık olsun. Ligde kalıcı olalım en azından evimizdeki maçları kazanmaya devam edelim. Samsun'umuza da yakışan budur.

Samsun'umuzun adını kim nerde en güzel şekilde temsil ediyorsa hepsine helal olsun. Bu şehrin bizim gibi vefalı ve candan destekleyen, takımlarının armalarına aşık taraftarlarından başka dostu yok.

beşnumara

İlerlemiş yaşına rağmen mücadelesiyle arzusuyla gerçekten de takdiri hak eden bir oyuncumuz gülşah kaptandı ama takım ona ayak uyduramadı.işte gülşahın attığı serbest atış.salisesi salisesine :D

Fecr_55

31 October 2009, 19:51:29 #539 Son düzenlenme: 31 October 2009, 19:53:01 Nuray_55
iki macimizda da cok az sayi kaydettik..ama az da sayi yedik..
gecen seneye nazaran sayi üretmekte cok zorlaniyoruz..takim birbirine alisinca telafi edilir belki..
tebrik ediyorum takimimizi..deplasmandaki mücadelerinden dolayi..

d-spor da febe-mersin macini izledim, Larkins'i görünce keske kalsaydi diye düsündüm..pota altinda en etkili oyuncumuzdu..ama giden gitti, kalan saglar da bizleri bir yerlere getirecektir..eminim..

bizim macin canli verilmesi gerekiyordu bence, febe tv de kendi maclarini verdi..ne anlami var ayni macin farkli kanallarda canli verilmesinin bilemiyorum..