Bank Asya 1.Lig 10.Hafta Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:3

Başlatan Yaman55, 18 October 2009, 15:38:20

« önceki - sonraki »

kuzey55

GurbetciFanatik

Aliriz aliriz biz bu yönetimle daha neler aliriz.

maviay55

bana en çok maçta tepkisiz kalan tribünler etkiledi..samsunsporum sakarya gibi olmamalı bu gidişle olcak gibi silkinmemiz lazım hemen acilen bu son olsun artık kayyuma kalalım farketmez defolun artık..kına yak yzy kına yak hakkı..

kına yakın yzy oy veren samsun halkı  >:( >:( Samsunspor Samsunlularındır!!

Forvetim

yarın esaslı bi tepki koymak lazım bunlara istifaya zorlamak lazım faksla telefonla maille herşeyle baskı altına almalı, tepki yok diye meydan boş diye istedikleri gibi hareket ediyorlar

maviay55

Alıntı yapılan: Forvetim - 26 October 2009, 22:58:28
yarın esaslı bi tepki koymak lazım bunlara istifaya zorlamak lazım faksla telefonla maille herşeyle baskı altına almalı, tepki yok diye meydan boş diye istedikleri gibi hareket ediyorlar
tepki yok abi stadda gördük izledik yani  >:( maille faksla olcak iş mi bu!!

kuzey55

26 October 2009, 23:00:07 #380 Son düzenlenme: 27 October 2009, 17:53:54 samsuni
evet keltoş tahsin kaprislerin yüzünden gökhan kolomoç ve can ulunu takımdan gönderdin.yerine aldıgın adamlara bak.be geri zekalı nerde çöplük varsa topladın takıma.şimdi onlardan futbol bekliyosun.tahta tahta diye yaz boyu kafamızı sisrdiniz şimdi önümüze sürdüğünüz takıma bakın.

Fecr_55

icimden gecen küfürlerin haddi hesabi yok..

EVIMIZDE BILE YABANCIYMISIZ DA HABERIMIZ YOKMUS...Gercekler COK ACI derler ya, ACININ en acili halini yasiyorum su an..Sona yaklastikca, basladigimiz yeri cok cok ariyorum..

>:( >:(  :-[ >:( >:(  :-X >:( >:( :-[

Ollivanders

Alıntı yapılan: Forvetim - 26 October 2009, 22:58:28

hangi tepkiden bahsediyoruz kardesim artık gardımız dusmus gelen giden yumruk sallıyor tamda yuzumuze oturtuyor. Yuzumuzde krılmadık yer kalmadı artık. gucsuz dusmusuz yere artık ayaga kalkıp birde tepki verilmesini mi bekliyorsunuz. Bitti o işler. Biz gerek takım gerek taraftar olarak sezona havlu attık. Acıda olsa kabullenecegiz. Sakarya malatya gibi olacagız bu kadar.

KotuCocuk55

Bunun borçla batakta olmakla bir alakası yok.Giresun dediğin 3-4 saat uzakta hiçbir özelliği olmayan  küçük bir şehir.Koskoca samsunsporun tarihi,hinterlandı,arması,renkleri yener,yenmeli böyle takımları ama nerde arkadaş.Şu giresunlular samsunsporla bizim fenere yaptığımız gibi makara yapsalar kimsede ağzını açıp bişey diyemez adamlara içerde dışarda farketmiyor vallaha.

Bu takım bizim sinirlerimizi bozuyor,yıpratıyor ve birileri bizi uyutuyor.Bizlerde usanmaz aşık misali her zaman kanıyoruz.Kanmayada devam ediyoruz..

Aramızdan herhangi 10 kişi yönetime geçse şumevcut halden daha iyi yöneterler takımı.Niye derseniz bu adamların yarattığı artı bir değer yok ve yıllardır ya başkan ya asbaşkan ya futbol şube sorumlusu yada sadece yönetici olarak hep aynı adamlar.Aslında bizi yöneten yada sömüren ekip hiç değişmiyor.Birileri rantı bırakmak istemiyor yoksa ticaretin içinden gelen adamlar bile bile para kaybetmeyi göze alarmı,bizim gibi samsunspor sevgileri de yok!!!

Hiç parası olmasın,ama adam olsun.Çıksın arkadaşlar paramız yok,şu oyuncularda bu formayı giymeyi hak etmiyor elimizdeki kardo bu düşebiliriz de ama ölümüne oynıcaz buna emin ol desin ben o yönetimin arkasından hakkariye bile  giderim..

Ama artık yeter farklı birşeyler olsun!!!

Taraftar  olarak ta aynıyız değişen yok,ne isim yapmış tribünlerimiz nede tezahürat yapmasını tepki göstermesini bilen yüklü bir taraftarımız var,desteğimiz de saman alevi gibi..

Deplasman deplasman gezen takımı kovalayan arkadaş ve gruplara değil lafım,genel olarak o stadı dolduran kitleden bahsediyorum.Yemin ediyorum kurukalabalık...

cem

Ali bilgici sen hocaysan ben bu ülkeye başbakan olurum,sercanı çıkartıyorsun,hakan akmanı alıyorsun sanki orta sahamız güçlüymüş gibi bu nasıl bir mantık,,siz yönetim bırakın samsunsporu yönetmeyi 1 çiftlik bile yönetemezsiniz...

s_uzunkaya

resmen midem bulandı... yazık yaaa... resmen acıdım çocuklara... ama o çocuklar samsunspor forması içinde olunca acımak yeterli duyguları ifade edemiyor. çaresizlik,ümidsizlik,zavallılık,gariplik.... iğrenççç duygular içersindeyim...
galiba samsunspor bitiyor,futbol bitiyor....

55Melek55

26 October 2009, 23:13:49 #386 Son düzenlenme: 27 October 2009, 17:55:22 samsuni
allahinizi sevuiyorsaniz defolun gidin ULAN

serefsizler!

Forvetim

peki napalım ? bi tepki vermek lazım değil mi? böyle oturup kaderimize razı mı olacağız yada burada birbirimize ağıt mı yakacağız, bişeyler yapmak gerekmiyor mu? ama ne yapmak gerekiyor işte onu bulamıyorum, münferit olarak gidip kulübün önünde eylem yapsam ne olur bağırıp çağırsam ne olur. iki polis çağırıp sürükleyerek götürürler ordan. ha en azından susmamış olurum o başka. toplu halde bi baskı altına almalı bunları diyorum. defolup gitsinler. tek başımıza kaderimiz neyse razıyım ama onlarsız tek başımıza..

55Melek55

ali bilgici kim yaaaa 10 sene öncesinden tanisiriz futbolun ne oldunu anlamaza bilmez..ahpap cavus iliskisiyle oradan olan bi lavuk....

hey gidi be ne günlere kadlik...anlatiriz artik torunlarimiza....bi zamanlar samsunspor herkesi yeniyordu....

nerede bizim o kahramanlar...

hakan denen lavuk her topu rakipe atdi,..,,vural abi sen neymisin be....

bunlar kim ya.....topcu mu....

allahim.....yolla birini....kurtarsin bizi bu azapdan >:(

berusa55

26 October 2009, 23:18:46 #389 Son düzenlenme: 26 October 2009, 23:19:13 berusa55
Maçtan şimdi geldim. Söylenecek her şeyi yazmışsınızdır. Özetle bu sene yolcuyuz. Cok acı ama gerçek.