Bank Asya 1.Lig 10.Hafta Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:3

Başlatan Yaman55, 18 October 2009, 15:38:20

« önceki - sonraki »

Fecr_55

olumsuz yazilarinin sonu gelmediginden, yazmayacagini bildigim halde rica etmek istedim kardesim..!

denizleri gectik, okyanus sularina kapildik gidiyoruz..kim tutup elimizden cikaracak bizi..!

sahipsiz kaldik, ana yok baba yok..kanimiza uyan kan bile yok..kan kaybetmeye devam etmek istemiyoruz..!!!!!!!!!!!

cem

yazıklar olsun bu takım için değmez inanın değmez......

utku_01

Şimdi maçdan geliyorum arkadaşlar.Gözlerimi paylaşayım sizlerle...Ben takıma laf söylemiyorum çünkü kapasiteleri bu kadar daha fazlasını bekliyemeyiz ama futbolcuyada suç bulacaksak suçları ruhsuzluk.Biraz koşun çırpının mücadele edin o zaman yenilsende kimse bir şey demez.90 dk yürüdüler sahada.Tek koşan adam vardı oda 26 numaranız ben bir onu beğendim.Tek suçlu var oda yönetim belediye başkanları ve Samsunun milletvekilleri.Destek olmak gerek.Geçen sene kılpayı kurtuldu bu takım.Ders çıkarılıp destek verilse böyle olmazdı hiçbirşey.Gelelim tribün ile ilgili konulara.Şehirtarafı kale arkasındaydım.3 saatlik yola 20-30 kişi gelebiliyorlar bide artislik yapıyorlar.Kendi kenilerine bir şeyler çabalamaya çalıştılar komiktiler ama gereken tepkiyi verdi herkes.Somuç olarak taşın altına elini sokması gerekenler bir an önce piyasaya çıkmalıdır...

Ertuğrul Sağlam

Kocaaaa bir takım gözlerimiz önünde eriyip gidiyor elimizden birşey gelmiyor birşey yapamıyoruz.
Yöneticiyiz diye takımın başındaki insanlar sanki koltuğa yapışmış gibi ne gidiyorlar nede takımı düzeltmek için kıllarını dahi kımıldatıyor.
Takımın başına 10 gündür bir hoca bile bulup getiremediler, teklif yaptıkları hocalar Samsunspor'a hoca olmak istemiyorlar.
Bu takım zamanında Türkiye'de tüm hocaların çalışmak isterken bugün sıradan hocalar bile bu takıma hoca olmak istemiyorlar.
Eyy Hakkı Tomaç Allahını seversen git git Allah aşkına git çıldırtma bizi takımın başına hoca bile getiremiyorsan 10 gündür daha neden duruyorsun neyin mücadelesini veriyorsun bir insan Samsunspor'a düşman olsa senin kadar zarar veremezdi sen ne yapmaya çalışıyorsun illaki kötü ve istenmeyen olaylarmı yaşansın seni koltuktan bu yaşına bakmadan döverekmi kaldırsınlar.

Dartagnan

26 October 2009, 23:43:50 #409 Son düzenlenme: 27 October 2009, 18:03:04 samsuni
oncelikle maviay55 kardesim orda hangi tepkiden bahsediosun cidden anlamadim arkadaslarin dedigi gibi artik diyecek bi sey mi kaldi ?gercekten bagirirken ne dicegimi dusunuyorm ve hicbi sey olmayacagini bildigim icin kendimi geri cekiyorum.Olmuyor  yapilmiyor tepki vermekte artik hayal.gururumuzu serefimizi ayaklar altina alan karaktersiz adamlardan bahsediyoruz.

maca gelirsek ben mactan hic bi sey ama hic bi sey anlamadim ne yalan soyliyim gercekten  dandik bi takima yenildik ve kenan can ikilisi sağolsun armagan ettiler .Lan kenan artik birak bu isi birak senden nefret ettim cikar artik o formayi ulannnn  birak futbolu.Ayrica herkes sercan iyi diyor alakasi yok  sen 3 haftadir ilk 18 de olmayan adami nasil koyarsin takima hoca seninde Allah belani versin seninde versin sercan.Birde hocaya tavir yapiyor sen orda cok bile kaldin serefsizzzz seni oraya koyduguna sukret haysiyetsiz i.ne.

Gelelim Turguta sen adamsan ben baska bi seyim  ulan serefsizzzz sizin icin ankaraya geldik bagirdik ettik gel sen bize gül neymis ozur dilemis hic birinizin umrunda degil bu maglubiyetler.samsunda bile Sen bakipta  guluyorsan bize yaziklar olsun hepinize haram olsun haklarimiz.

Son 30 dakka titriyordum sinirden aglicaktim zor tuttum kendimi ben boyle bi sey gormedim ve hic bu kadar aci cekmemistim ben bundan sonra bu adamlar takimda oldugu surece gitmiyorum maclara ve BU HAYSİYETSİZLER yuzunden  kanser olacaksam Ben YOKUM ARKADAS yokum.BURAYA KADAR BU İS....

YAZİKLAR OLSUN HEPSİNE AZCİK GURURLARİ VARSA EN SONDAKİ  serkan aykut,daniel timofte,buyuk kaptan ercan ve ismail uyanik diye bagirmamiz dokunurdu ama bunlarin onlardan bile haberi yoktur gectim onlari SEHİTLERİMİZDEN bile haberleri yoktur yaziklar olsun binlerce kere.

BİZİM icimiz sizliyorken SEHİTLERİMİZin kemikleri nasil sizliyordur?BİZE bunu yasattiniz ya Allah cektigimiz uzuntu kadar ALLAH BELANİZİ VERSİN!!!!

Beni de bu takimdan kopardiniz LANET OLSUN ALLAHİNİZDAN BULUN!!!!!!!!!

celebi

SamsunluReis

yazıklar olsunn... bukadar taraftarın size verdiği emeğin karşılığıı bumuu ?? allah belanızı versin.. >:( >:( >:( >:(

55.hakan

Kenan her hafta yaptığı hataları bu hafta da yaptı geriye top sektirmek ne demek yaa iki golde de onun hatası var ikinci golde de topu havada arayan Kenan her maçta bariz hatalar böyle oynayacaksan hiç oynama

Dartagnan

26 October 2009, 23:51:52 #413 Son düzenlenme: 27 October 2009, 18:04:02 samsuni
ABi kenan biraksin bu isleri anca millete  laf sokuyor birak kardesim artik cenene vurdu  olay  ne desem olmuyor hala titriyorum

Cikarn ulannn formalari.

Bu buyuk taraftarin verdigi emekler bir bir hepinizden ciksin !!!!!

Yonetiminden futbolcusuna kadar !!!!!

Yaman55

seckin55

takım tesislere çevik kuvvetin otobusuyle gelmiş.

celebi

daha devam etsin millet bize başka tarafıyla gülüyor. bizim tüm gruplar büyük hepsi bir numara

55.hakan

dışarda kazanma içerde de kazanma şimdi deplasmanda gezinin bakalım sahada gezinebiliyosanız

sejoe

Yarın gazeteye "Samsunsporlu futbolcular ruhlarını kaybetmiştir, hükümsüzdür" diye ilan vermek lazım. >:( >:( >:(
Yönetim bu takım senin eserin. >:( >:( >:(

celebi

olmayan ruhlarımı onların ruhuna tüküreyim ben. şerefsizler.