Bank Asya 1.Lig 10.Hafta Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:3

Başlatan Yaman55, 18 October 2009, 15:38:20

« önceki - sonraki »

55erhan55

tahsin kosif denen yavşak senelerdir bu takıma ne vermiş hala bu takımın yöneticisi

kadir55ist

çaresiz bıraktınız bizi ne diyeceğimizi unutturdunuz bize üzüntü bize dost oldu sayenizde.
yazık yazıkkkkkkkk
yeter ya yeter ya

55erhan55

maviay55

55erhan55

girssunspora 5 maçtır gol dahi atamıyoruz yazık çok yazık

FK_SAMSUN

45 yılllık efsane rezil oluyor sizinle...Allah belanızı versin >:( >:( >:( >:(

55erhan55

Forvetim

bırakın gidin be aadiler, ne istiyorsunuz bu takımdan yediniz bitirdiniz ne kaldı takımdan geriye deffoolluunnnnnnnnnnn

55erhan55

ismail başkan duy bu sesi sen samsunsporluların hasısın bu takıma sahip çık düşersekte senle düşelim

Forvetim

eğer biraz adamsanız bu maçın ardından istifalarınızı birer birer verirsiniz, delikanlıysanız. başka da bişey demiyorum. karakter yoksunları, onursuzlar..

55erhan55

26 October 2009, 22:47:56 #370 Son düzenlenme: 27 October 2009, 17:50:45 samsuni
tahsin al ruhsuz futbolcuları defolgit

maviay55

taraftarlar sessiz sedasız tribünleri terkediyor..taraftar ne desin bunlara dicek söz yok  >:( >:(

55erhan55

bluegreen55

bu hoca a2 takımada hoca olmasın yazık gençlerimize.. futboldan anladığı yok adamın.. kesin birinin akrabası yada hemşerisidir.

kuzey55

utanmazlar böyle bir defans başka hangi takımda var merak ediyorum.bu kadar mal olunmaz yok yok olunmaz.kenan ve canın kesinlikle artık kadroya girmemesi lazım.hakkı turgay adem ilhan oynasın öylede her hafta 3 yiyoruz böyle de...