Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

sadece55

Akyol

Arkadaşlar polarlarımızın bir kısmını cumartesi gecesi halı saha maçımızda, alamayan arkadaşlarımızın polarlarını pazartesi stadyum'da dağıtmaya başlıyorum... Şehir dışında olan arkadaşlarımın polarlarını cumartesi günü kargo ile yollayacağım bu arkadaşlarımız arasında adres bildirmeyen varsa lütfen özelden ulaşsın!

Pazar günü sabahı İstanbul'da olacağım bu da demek oluyor ki Grup İstanbul55'e polarları elden teslim imkanı sunuyorum daha ne olsun yaa ;)

King Of The North

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 22 October 2009, 09:38:38
Sevgili Akyol kardeşim 2 adet L beden polarları dün itibariyle aldım.Kalitesi ve renkler 55 numara olmuş çok beğendim.Ancak; L beden çok çok büyük tasarlanmış,eğer elinde 2 adet M beden varsa değiştirelim lütfen.
Ya da alamayıp da L beden isteyen arkadaşlara hiç giyilmemiş 2 adet poları gönderebilirim ama gönlüm 2 adet M bedenle değiştirmekten yana.

Güncel...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 October 2009, 14:31:41
Güncel...

valla ben de aynı dertten muzdaribim aslında; L bana da büyük geldi. M bulamazsam bile ikinci parti olursa orada M yaptıracağım bir tane.

Akyol, peki bunları daralttıramaz mıyız? Hadi M'yi L yapamayız da L'yi M yapamaz mıyız?

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 23 October 2009, 14:35:56
valla ben de aynı dertten muzdaribim aslında; L bana da büyük geldi. M bulamazsam bile ikinci parti olursa orada M yaptıracağım bir tane.

Akyol, peki bunları daralttıramaz mıyız? Hadi M'yi L yapamayız da L'yi M yapamaz mıyız?

Sorma kardeşim ben de sana sormuştum hatırlarsan,sen de L al nolur nolmaz dedin ama gerçekten büyük oldu,hele ki benim birader kaybolur içinde.O yüzden isteyen olursa hiç giyilmedi jelatiniyle gönderebilirim 2 tane L aklınızda olsun...

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 October 2009, 15:28:36
Sorma kardeşim ben de sana sormuştum hatırlarsan,sen de L al nolur nolmaz dedin ama gerçekten büyük oldu,hele ki benim birader kaybolur içinde.O yüzden isteyen olursa hiç giyilmedi jelatiniyle gönderebilirim 2 tane L aklınızda olsun...
bana tam oldu ilginç  :D

King Of The North

Kais

Akyol

Beden ölçüleri birebir yapıldı arkadaşlar. Fakat genelde büyük oldu şikayetleri var. Daraltma konusunu görüşmem gerekiyor imkan varsa sizleri bilgilendiririm...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 October 2009, 22:48:15
Beden ölçüleri birebir yapıldı arkadaşlar. Fakat genelde büyük oldu şikayetleri var. Daraltma konusunu görüşmem gerekiyor imkan varsa sizleri bilgilendiririm...

valla çok iyi olur ali; artan kumaştan da atkı yaptırırız, israf olmasın  :P :)

Burak

arka sayfalarda sizi uyarmıştım beden konusunda cm aralıklarını ölçseydiniz tam olarak anlardınız bende XL dan L  a düşürdüm inşallah dar gelmez:D

#BAFRALI#

kaptan 55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 October 2009, 15:28:36

kanka şimdi bende akyol'un yanından geliyorum M bedenler bile büyük
vücudu sarıyo ama kolları uzun sağolsun bi ayar yaptırim abi öyle verim sana dedi

Kais

bende aldım polarımmı çok güzel olmuş.ben böyle emeğe 1 dk. saygı duruşunda dururum :P

edmontdante

Alıntı yapılan: Kais - 25 October 2009, 16:12:11
ben böyle emeğe 1 dk. saygı duruşunda dururum :P

Çok haklısın Akyol'un emeğinin karşılığını ödeyemeyiz