Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

Buca 3 golle!

Bank Asya 1.Lig'de üst sıralardan kopmak istemeyen Bucaspor, istikrar arayan Samsunspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı ve evindeki başarılı grafiğini sürdürdü: 3-0!

Gaziosmanpaşalı3455

jorgensen55

Hiçbişe olmaz rahat olun, burda kalır herşey, biliyorum çok acı ama gerçekci olalım biraz, biliyo herkes bunu...

Gaziosmanpaşalı3455

Ordu ilk galibiyeti Ekrem'le "Al"dı!

Kötü gidişatın ardından teknik direktör Osman Özdemir ile yollarını ayıran Orduspor, ilk galibiyetini Karabükspor karşısında aldı. Ekrem Al yönetiminde maça çıkan ev sahibi ekip Yunus'un iki ve Müslüm'ün attığı golle bu sezonki ilk üç puanı hanesine yazdırdı..DEĞİŞİM KAÇINILMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Gaziosmanpaşalı3455

BUCASPOR: 3 - SAMSUNSPOR: 0

Stat: Yeni Buca

Hakemler: Deniz Çoban xx, İsmail Köse xx, Serhan Malkoç xx,

Bucaspor: Cenk xx, Yılmaz xx, Muhammet xx (Dk 76 Zafer xx), Mehmet Battal xxx (Dk. 88 Erman Özcan ?), Yunus xx (Dk. 61 Berkay xx), Kenan xx, Veli xx, Erman Güracar xxx, Ramazan xxx, Serkan xxx, Bekir xxx

Samsunspor: Serkan x, İlhan xx, Adem xx, Kenan xx, Hakan Hacıbektaşoğlu x (Dk. 40 Vural xx), Yücel xx (Dk.54 Volkan x), Murat xx, Can x, Sefa x (Dk. 54 Burhan x), Turgut x, Hakan Akman x

Goller: Dk. 20 Mehmet, Dk. 45 1 Muhammet, Dk. 78 Mehmet (Bucaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 41 Erman (Bucaspor), Dk. 66 İlhan, Dk. 70 Turgut, Dk. 83 Vural (Samsunspor)

Jnr.Serkan

radyoyu dinledm bir kez bile turgutun adını duymadım...kontraataktaki yıldız oyuncumuz  >:(

Gaziosmanpaşalı3455

samsunspor teknik ekipi bu işi yapamıyacağı iyice tescillendi...bir an önce istafa etmeleri gerekiyor...yoksa...samsunsporumuz bulunduğu yeri ne yazıkki arıyacak hale gelir...vizyonu olmayan...bir adamla bu kadar....samsunspora yakışmıyor...

estalpi

paraya kıysınlar takımın başına ersun yanalı getirsinler.....

Ajan

Böyle mi geçer bu rüya
Çok mu sevdin kederleri
Hangi günahın bedelisin
Sen mühürlü kaderim
Hep mi cefa gördüğün reva
Yok mu sende hiç vefa
Yok mu sende hiç vefa

başka söze ne hacet

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 17:16:17
paraya kıysınlar takımın başına ersun yanalı getirsinler.....
BU İŞTEN PARAKAZANIYORUZ
Hala geçen sezondan kalan alacakları bulunduğunu dile getiren Volkan Çekiç, "Kulübe ihtar çektiğimiz için tepki alıyoruz. Ama biz de bu işten kazandığımız parayla geçimimizi sağlıyoruz. Paralar eşit şekilde dağıtılsaydı bu işe başvurmuş olmayacaktık. Takımdaki arkadaşlarımız peşinatlarının bir bölümünü aldılar. Ama biz peşinatlarımızın neredeyse sadece 8'de 1'ini aldık" diye konuştu. Kredi çekmek için bankaya gittiğini söyleyen Burhan, "Kredi talebim de geri çevrilince ben de ihtar çektim" şeklinde ifadeler kullandı.
HANGİ PARAYLA

kayacan

AlıntıBucaspor deplasmanından 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan samsunsporda teknik direktör turhan özyazanlar maç sonunda yaptığı basın toplantısında şok bir kararla görevinden istifa ettiğini açıkladı

kayacan

Dartagnan

gıresun macında gorceksınız tepkı falan olmayacak keske olsa ama olmayacak.Bızım taraftar uyuyor sadece ızlemek ıcın gelıyor.uzulerek soyluyorum benım taraftardan da umıdım yok :S Adam bılmem neresını gosterırken serefsızın tekı macta bıze kufur sallıyorken,ınsallah kume dusersınız dıyebılıyorken hıc bı sey yapamadık da gelıp sımdı mı yapılcak IMKANSIZ...evet dedıgınız yapsak farklı  bı tepkı olur ama ........

Artık utanır olduk yazıklar olsun.Deplasmanda en az golu nasıl yıyebılırz konumuna geldık.Yıne kelımeler anlamsız kalıyor.Yazacak bı sey bulamıyorum.

bu arada hoca ıstıfa et artık kurtulalım senden.Yazıklar olsun sanada madem potansıyel tehlıke hakan kocarslan daha ıyıyse  macın basından oynat saglam baslayalım oyuna gerızekalı.Ama kumarı sevmıyorsun ne de olsa oynama bakalım gozunu kapat ben bı sey gormedım de olsun bıtsın.

Bu hakan kocarslan tam sadist ya.Abı adam her macta sarı kart gorur mu bu ne salak bı ınsan anlamadım gıttı.

kısacası hoca futbolcularını al ve gıt yeter artık bıze cektırdıklerınız yeterrrrrrrrrr