Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

estalpi

Tepki göstersek ne olcakki.... haftaya giresunu yenerler sonra yatarlar..... yeni bir teknik ekip kurulmalı isa da gitmeli..... Şunu asla kabul etmiyorummmmm isa teknik menecer eğerki şuanda takıma hakim değilse takımın başınageçtiğinde nasıl olacak bu işşşş anlatırmısınız bana....

kayacan

acilen teknik direktörün istifa etmesi gerekiyor......

harbisamsunsporlu5517

vaybe bucayada farklı maglup olduk ya helal olsun bıze seneyede oftan arsınden fark yerız artık >:(

Jnr.Serkan

giresundan puan beklicez artık...yine bize hüsran.o uçakta o futbolcuların yüzüne tükürmek lazım aslında

berusa55

Bıraktım süperligi play off'u, ligde kalabilme umutlarım bile dibe vurdu!

KareAs55

Bence Ligde Kalma Hesaplarına Yavas yavas başlamamız lazım sonuç onu gösteriyor :'(

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Turuncu - 18 October 2009, 16:41:03
aynen katılıyorum abi artık tepki göstermek lazım  >:( >:( >:(
ZATEN CİDDİ ANLAMDA TEPKİ GÖRMEDİKLERİ İÇİN BU KADAR RAHATLAR YA. DİĞER BUYUK DİE ADLANDIRILAN TAKIMLARDA BÖYLEMİ.GECENLERDE Bİ TAKIM RESMEN HAVAALNINDA TEPKİLERİNİ GÖSTERDİLER.BU RAHATLIK BU FUTBOLCULARA NERDENKİMDEN NERDEN ALIYOLAR BU CESARETİ BU VURDUMDUYMAZLIKLARI BU BOŞVERMİŞLİK YAZIK YAZIK BİZLERE YAZIK

Jnr.Serkan

eskişehirli bir tanıdık dalga geçiyor şimdi.bu esesli ibnelerin bile dalga konusu olduk.

kayacan

Düşersek artık daha çıkamayız.O kadar borçla klüp kapanır. Bana sorarsanız belki daha iyi olur.Yeniden borçsuz sıfırdan şirketleşmiş bir klüp kurulup çıkarılır...Yıllarca böyle ızdırap çekmektense birkaç yılda yeni bir takım çıkmış olur...

Ollivanders

Alıntı yapılan: kayacan - 18 October 2009, 16:47:41
Düşersek artık daha çıkamayız.O kadar borçla klüp kapanır. Bana sorarsanız belki daha iyi olur.Yeniden borçsuz sıfırdan şirketleşmiş bir klüp kurulup çıkarılır...Yıllarca böyle ızdırap çekmektense birkaç yılda yeni bir takım çıkmış olur...

jorgensen55

BunLar nıye masraf yapıyoLar ki deplasmana , gitmesin bu takım deplasmana dinlensinler içerdeki maçları oynayıp kazansınlar , ligde kalma ihtimalimiz daha çok olur böylece, yaLandan gidiyolar waLLa...

KareAs55

Alıntı yapılan: kayacan - 18 October 2009, 16:47:41

Bunun için iyi bir   yönetim lazım bu tür örneklerde adanaspor var  

estalpi

ne hallere düştükkkkk yaaaaaaaaa......şuan bütün takımlar samsunspr maçları için 3 puanı hanesine yazıp düşermiyim kalırmıyım hesabı yapıyor..... Samsun Valisini göreve davet ediyoruz..... artık samsunspora el koyma vakti geldiiiiiiiiiiiii..... vali samsun valisiyse takımda şehrin takımıysa vali HESAP SORSUNNNNNNNNNN.......

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 18 October 2009, 16:49:04
BunLar nıye masraf yapıyoLar ki deplasmana , gitmesin bu takım deplasmana dinlensinler içerdeki maçları oynayıp kazansınlar , ligde kalma ihtimalimiz daha çok olur böylece, yaLandan gidiyolar waLLa...
deplasmana gıtmezsen otomatıkman dusurur ztn federasyon