Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: holigan5565 - 18 October 2009, 16:29:48
evet hayrettin kalsaydı samsun bugün 10 kat daha iyiydi ayrıca hayretttin yenilsede top oynatıyodu takıma
turhan kendi götünden bile korkuyor
turhan hocadan bi bok olmaz adam kendini takımda kabul ettiremedi
yönetim bu hocanın neyin tuttu anlamadım

nerde anlasılmayan sey varsa hersey samsunspor da. Ama hocanın sonsuz ama sonsuz bir kredisi var. Kovabilecek bir yonetim var mı yok . Mahkumuz işte. bu kadar . Bizim kadar ceken bir taraftar var mı ? yoktur sanırım .

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 18 October 2009, 16:29:57
pas atmadılar adama boş boş koşturdular oynadığı her maçta ve adamı ilk 18 e bile almadılar şimdi...
İLK 11 ALMIYACAKLARDI NEDEN O KADAR KOŞTUDURDULAR PEŞİNDEN ALMAK İÇİN YEEK BIRAKMAK İÇİNMMİ ACAYİP Bİ EGO ;D

kuzey55

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Ant55 - 18 October 2009, 16:31:13
Bizde kongreler aday çıkarsa erteleniyor  ;)
su tomacı vursam hazır dokunulmazlıgım vrken  ;D buhalde hapısede gırmem nasılsa ;D

AntZ

Bu Muhammet sonradan oyuna girmemiş miydi? Oyundan aldı şimdi!!!

55JNR55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 18 October 2009, 16:32:08
İLK 11 ALMIYACAKLARDI NEDEN O KADAR KOŞTUDURDULAR PEŞİNDEN ALMAK İÇİN YEEK BIRAKMAK İÇİNMMİ ACAYİP Bİ EGO ;D

hadi koşturup peşinden yedek bırakmak ego olabilir ama biz tanıdığımız için yönetimi ve teknik kadroyu gayet net bir beyinsizlik abidesi olduklarını biliyoruz bu sebeple ego demek yanlış olur

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 18 October 2009, 16:30:32
yerlerıne gelecek aday varmı abı daha ıyı olan ;D
ZATEN OLAMDIĞI İÇİN ORTALIK DA İSTEDİKLERİ GİBİ AT KOŞTURUP MİLLETİ KANSER EDİYOLAR YA

55JNR55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 18 October 2009, 16:33:26
ZATEN OLAMDIĞI İÇİN ORTALIK DA İSTEDİKLERİ GİBİ AT KOŞTURUP MİLLETİ KANSER EDİYOLAR YA

e baktılar aday çıkıyo kongreyi ertelediler ya...

tanju55

Jnr.Serkan

kuzey55

3 oldu rezilliğe bakarmısınızzz...allahın belası şerfsizler

Ollivanders

gelmeyin lan buraya istemiyoruz sizi s.tir olun gidin lan serefsiz ibneler .... gidin ananızın yanına lan p.çler

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 18 October 2009, 16:35:14
gelmeyin lan buraya istemiyoruz sizi s.tir olun gidin lan yaramaz bunlar .... gidin ananızın yanına lan p.çler
>:( >:( >:(

estalpi

hayrettin falan değil size senaryoyu yayzdım...haftaya takımın başında sahaya Hz isa çıkacak tamamı.samsunspor giresunu yenecek İsayla devam kararı alınacak..... ilk yarı boşa gidecek geçen seneki sakarya gibi olup 10 puanla ligi bitirip ligden düşeceğizzzzzz...... öteki senede takımın başına heralde ırmak sanayispor teknik direktörü recai çiçek geçer döve döve top oynatır takıma..... bravooooooo
bu arada 3-0 oldu adamlar yürüye yürüye gol attııııı bıravoooooo rijkaard turhannnnnnn.....