Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

yiyin olm yıyın b......da yıyın afıyet olsun

Gaziosmanpaşalı3455

NE GÜZEL GOL ATTILAR. YÜRÜYE YÜRÜYE ŞU TARAFTARIN SESİNİ DUYDUKÇA KAHROLACAM YA. TOPAÇ İSTİFA HOCA İSTİFA.ULAN BU TOPÇULARI SAMSUNDA OLUPTA BOYKOT ETMEYEN TARAFTARI TARAFTARLIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM BU TEZAHURATLARI DUYUPTA

Ollivanders

bunlar destek falan haketmiyorlar . Biz bunlara fazla geliyoruz . Seytan diyor destekleme kalbinde yasa herseyi bunlar bunu hakediyorlar. Biz gorevimizi yaptık bizden  bu kadar. topunuzun allah belasını versin.

Kais

kimse şu ana kadar hocaya tepki göstermedi ama artık TURHAN HOCA İSTİFA

tanju55

hadi arkadaslar ben kactim bu adamlar adami kanser eder... sizde kacin kanser olmayin... :)

Ollivanders

hayrettine gosterdigimiz tepkinin onda birini  bu serefsze gosterseydik . 3 hafta basar giderdi.

Gaziosmanpaşalı3455

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESMEK LAZIM BU FUTBOLCULARI SAMSUN TOPRAKLARINA BASTIRMAMAK LAZIM

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: tanju55 - 18 October 2009, 16:37:48
hadi arkadaslar ben kactim bu adamlar adami kanser eder... sizde kacin kanser olmayin... :)
teoman abımızın anısına mac bıtene kdr bız burdayız sana eyvallah krdes

55JNR55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 18 October 2009, 16:38:33
OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESMEK LAZIM BU FUTBOLCULARI SAMSUN TOPRAKLARINA BASTIRMAMAK LAZIM

hava alanında karşılayalım bunları en iyisi bu gece dönerler uçak saati öğrenilip aslında hava alanının orda tepki verilebilir aslında...

estalpi

herşeyinnnnn özeti sayın arkadaşlar,maçı anlatan arkadaş yaptı zaten....
bafra kadar olmayan bir kasaba takımı karşısında 3-0 yenik durumdayız.rezalet adam samsunspor defansından yürüyerek golü attı..... başkada yoruma gerek yok zaten. bafra kadar olamayan kasaba takımı bucaaa.....

holigan5565

topçular komple gitmeyeceğine göre
****** ol git hoca ****** ol git

Turuncu

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 18 October 2009, 16:39:50
hava alanında karşılayalım bunları en iyisi bu gece dönerler uçak saati öğrenilip aslında hava alanının orda tepki verilebilir aslında...
aynen katılıyorum abi artık tepki göstermek lazım  >:( >:( >:(

Gaziosmanpaşalı3455

HASBİ AĞAM VE TÜM ŞEHİTLERİM KEMİKLERİNİZ SIZLIYOR BİLİYORUM.HASBİ AĞAM SEN YAŞASAYDIN EĞER BU HALDEKİ TAKIMIN BU HALİNİDE GÖRSEYDİN YEMİNLE SIKARDIN BACAKLARINA

Ollivanders