Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Oflu - 17 October 2009, 15:17:11
Yalan dolan hepsi, Samsunda maci taraftar kazaniyor, topcularin götü kalkiyor deplasmana gidip samari yiyorlar. Adam gibi top oynasin hiyarlar

Birde ben sunu anlamiyorum arkadas, daha 1 sene öncesine kadar "ciddi bir ic saha" fobimiz vardi, nasil olduysa artik icerde tüm maclari kazaniyoruz, deplasmanda fiss.

Aynen kardeşim deplasmanda maçı taraftar kazanıyor.
İç saha problemimiz süper lig zamanında idi,o zaman takıma iyi bir psikiyatris gelmiş ve iç saha sorununu çözmüştük.Şimdi bir psikiyatris daha lazım deplasman sorununu aşmak için.

Her şeyi düşünen yönetimimiz (!) var bu işe sorun bulacaklar

onur 55

jean

bucayi yenersek reklam olacaz sasirilacak bir durum bucayi yenmek haftanin suprizi olacak samsunsporumuz icin :'(

Nuri Asan

Alıntı yapılan: jean - 17 October 2009, 20:49:04
bucayi yenersek reklam olacaz sasirilacak bir durum bucayi yenmek haftanin suprizi olacak samsunsporumuz icin :'(

5 sene önce birisi böyle bir şey dese nasılda kızardık değil mi?
Samsunsporumu bu hale getirenlerin Allah bin belasını versin

**KaR6**

gece 2 gibi çıkıyoruz yola, hayırlısıyla izmirdeyiz yarın..

Kaya

Hayırlı yolculuklar,resimleri bekliyoruz....

germencisse

yine takıma güven sonsuz oylamada yine insanın eli samsunspora gidio..ancak düşünüldüünde çok zor bir maç..yarın radyodan takip edeceğiz..

mehmet yılmaz

şu an izmirde mert'in evindeyiz. gün boyu izmiri gezdik; insanın memleketi gibisi yok :) forza samsun!  ;)

Takımla aynı uçakla geldik, sercan kadroda yok. chelidze de öyle. hakan akman, murat, serkan, hakkı gibi bazı oyuncularla sohbet ettik. turhan hoca ve isa turanlada epey bir konuşma fırsatım oldu. burada konuştuğumuz belli başlı konuları aktardım kendilerine de...

inşallah yarın kazanırız, çok umutlu olmasam da...

ali ihsan

Gece yola çıkacağız nasipse.

Buca deplasmanında takımımızın yanında olup şeytanın başını .ötünü kolunu bacağını kıracağız inşallah  8)

Ollivanders

mehmet abi neler konustugunuzu merak ettim yav:) bu gece macta olamadı zaten :)

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 17 October 2009, 22:54:44
şu an izmirde mert'in evindeyiz. gün boyu izmiri gezdik; insanın memleketi gibisi yok :) forza samsun!  ;)

Takımla aynı uçakla geldik, sercan kadroda yok. chelidze de öyle. hakan akman, murat, serkan, hakkı gibi bazı oyuncularla sohbet ettik. turhan hoca ve isa turanlada epey bir konuşma fırsatım oldu. burada konuştuğumuz belli başlı konuları aktardım kendilerine de...

inşallah yarın kazanırız, çok umutlu olmasam da...
Turgut'u tokatlamadınız mı  :D :D

Kaya

Maça konsantre olalım bence son galibiyetimizi de o şehirden aldığımızı bu işte bir hobi bir fobi araknafobiya gibi şeyler varsa bitirme zamanıdır.

Evet bir çok deplasmanı seyrettik ve takımın nasıl oynadığını bliiyoruz daha önce de söyledim takrarlıyorum meslek ahlakı olan adam kendine bunu dert eder ve çıkar bu maçı alır ülke standartlarının üstünde para kazanan kişilerin bu paranın hakkını vermeleri gerekir.(kimse para alamıyorlar demesin kimsenin parası SAMSUNSPOR da kalmaz)

Yürek nedir bilen insanların izlediği bir maç oynayacaksınız haberleri alacağız bakalım yine her zaman ki pısırık deplasman takımımı olacaksınız yoksa 90 dakika savaşan mücadele eden yenilse bile ''hep böyle oyna yeter'' denecek şekilde mi sahadan ayrılacaksınız.

**KaR6**

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 17 October 2009, 22:57:03
Gece yola çıkacağız nasipse.

Buca deplasmanında takımımızın yanında olup şeytanın başını .ötünü kolunu bacağını kıracağız inşallah  8)

yola çıkcaz mı aliihsan abi ;D

ali ihsan

berusa55

Hadi maça maça! Hala muhabbet mi ediyorsunuz beyler sitede :)