Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

samsunmania

16 October 2009, 22:54:01 #180 Son düzenlenme: 16 October 2009, 22:59:37 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 16 October 2009, 22:40:37
Sordun soruyu

Aldın cevabı :)

Bu arada gidiş sorun değil, rahat durarak gider hatta moral verici sözler dahi ederiz. Ancak dönüşte yine o tipik deplasman futbollarını oynarlarsa açık söyleyeyim şimdiden stresine girdim ben de... Sussak olmaz, konuşunca da ağır konuşuruz. Herkesin selameti açısından en azından bir puan almalılar!

Haklısın kardeşim, koparsak rtük 3 hafta kapatır siteyi alimallah ;D ;D
Samsunspor.biz grubunu 35ama55 ve ben kendimize zimmetledik. Planımızı yaptık.Maraton faktörünü göz önüne aldık.Morular kaç kez daha göreceker İzmir'i. ;D Bir de 3 puan alırsak değmeyin keyfimize.

mehmet yılmaz

Bizi Türk samsunmanialarına emanet ediniz...  ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 16 October 2009, 23:01:27
Bizi Türk samsunmanialarına emanet ediniz...  ;D

Evelallah kardeşim. Türklüğümüzle, Samsunsporluluğumuzla ve kardeşlerimle her zaman övünç duydum. Sizleri çok özledim. Bekliyorum.

mehmet yılmaz

Karşıyaka'yı 1995'te en son Süper Lige çıkaran hoca Hüseyin Hamamcı diye biliyorum ben Mert... Emin misin Kemal Kılıç olduğuna?

Bu arada mevzu olur muBucalılarla aramızda? Emanet getirelim mi?  ;D ;D Ben de sıfır km su tabancası var mesela...  ;D

mehmet yılmaz

O zaman açılımla yaklaşırız, ben sendikalı olurum sen de harranlı  ;D

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 16 October 2009, 23:13:56
O zaman açılımla yaklaşırız, ben sendikalı olurum sen de harranlı  ;D

işte bu son günlerin siyasi profilini açıklayan süper bir hiciv olmuş tebrikler mehmet abi...

**KaR6**

pazar sabahına mükellef bir kahvaltı istiyorum ona göre :) ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 October 2009, 00:21:19
pazar sabahına mükellef bir kahvaltı istiyorum ona göre :) ;D

Sana feda olsun.Yeter ki gel.

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 17 October 2009, 00:25:29
Sana feda olsun.Yeter ki gel.

%90 geliyoruz abi ama hala kesin diyemiyorum.. ama gidecek gibi hazırlandık gelecek haberi bekliyoruz..

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 October 2009, 00:31:44

%90 geliyoruz abi ama hala kesin diyemiyorum.. ama gidecek gibi hazırlandık gelecek haberi bekliyoruz..

Bekliyorum.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 October 2009, 23:13:38

Buca'da çift takımlılık mevcut. Mesela geçen bizim arkadaşı durdurmuşlar sarı-kırmızı atkısı var diye. Göztepe mi demişler, yok GS demiş, heaa o zaman tamam devam et durumu olmuş.

Vay anasını vay anasını vay anasını sayın seyirciler.
leyn böyle iş mi olur be >:(
adam bizans atkısını takacağına malatyaspor yada kocaelispor atkısı taksın gözümde daha çok değeri vardır o kocaelisporlunun yada malatyasporlunun.

kraldan daha çok kralcı zihniyete yazıklar olsun

serkancengiz

ufacıcık da olsa puan alacağımıza umudum var.

çarşambalı-55

Bazı forumlara göz attım Pazartesi Türkiye Kupası kuraları çekilecek İkinci lig takımları bile evimizde oynucaksak Samsunspor gelsin diyor Deplasman karnemiz nam salmış anadoluya İkinci lig takımları bile göz kestiriyor bize artık... Şu düştüğümüz hallere bakın

Yükseklik korkusunu biliyorum, kapalı alan korkusu klastrofobiyi duydum hatta örümbek fobisi araknofobi midir nedir onu bile duydumda Bu deplasman fobisini ilk defa duyuyorum bizimkiler icat ettiler sağolsunlar Deplasmanda yan gelip yatmanın adı deplasmanafobi oldu Desenize bu adamlarda samsunda oynanan maçlarda taraftarafobi olmasa maç kazanamayacaklar >:(

Oflu

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 17 October 2009, 14:52:04
Bazı forumlara göz attım Pazartesi Türkiye Kupası kuraları çekilecek İkinci lig takımları bile evimizde oynucaksak Samsunspor gelsin diyor Deplasman karnemiz nam salmış anadoluya İkinci lig takımları bile göz kestiriyor bize artık... Şu düştüğümüz hallere bakın

Yükseklik korkusunu biliyorum, kapalı alan korkusu klastrofobiyi duydum hatta örümbek fobisi araknofobi midir nedir onu bile duydumda Bu deplasman fobisini ilk defa duyuyorum bizimkiler icat ettiler sağolsunlar Deplasmanda yan gelip yatmanın adı deplasmanafobi oldu Desenize bu adamlarda samsunda oynanan maçlarda taraftarafobi olmasa maç kazanamayacaklar >:(

Yalan dolan hepsi, Samsunda maci taraftar kazaniyor, topcularin götü kalkiyor deplasmana gidip samari yiyorlar. Adam gibi top oynasin hiyarlar

Birde ben sunu anlamiyorum arkadas, daha 1 sene öncesine kadar "ciddi bir ic saha" fobimiz vardi, nasil olduysa artik icerde tüm maclari kazaniyoruz, deplasmanda fiss.

Bende Carsambalinin dedigi gibi bütün fobileri duydum, Hatta Islamofobiyi bile duydum ama deplasman fobisini ilk defa duyuyorum. Patent cikarsin hiyarlar o isme, para kazanirlar belki... >:(

celebi

deplasman karnemize rağmen 49 kişi kazanırız demiş