Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

bucayı yenebilecek gücteyiz ve yeneceğiz inşallah

serkancengiz

Yeter artık çektiğimiz çile her deplasman haftası moralsiz olmaktan bıktım.Alın artık şu taraftarın gönlünü varınızı yoğunuzu koyun ortaya bu maçta karekterinizi çizin artık.

çarşambalı-55

turgut show her pazar saat 15:00 Samsunspor biz tv de  :)

turistik gezi programı anadoluda her deplasmanı turgutla geziyoruz  ;D Bu haftaki programın konusu buca Bucanın tarihi mekanları gezilecek görülecek yerleri meşhur mahalli yemekleri Sevgili Samsunsporlu futbolcumuz turgutun hazırlayıp sunduğu bu programı izlemek üzere hepinizi samsunspor biz tv ekranlarına davet ediyoruz ;D ;D 

King Of The North

evet arkadaşlar kolda yazı yokmudan sonra yeni sloganımız Turgut Şov,bundan sonra her deplasman maçında Turgut Şov isliyoruz inşallah.Şaka bir yana gerçekten deplasman maçlarını takip etmek istemiyorum, 11 aydır sonuç hep aynı,Allah aşkına şu şeytanın bacağı ne kırılmaz bir bacakmış bu hafta kırın artık.

AntZ

16 October 2009, 19:19:27 #169 Son düzenlenme: 16 October 2009, 19:24:12 Ant55
Oynadığımız 8 maçın 5 inde deplasman takımı gol atamamış, tüm maçlarımızda ev sahibi takım gol atmış. Son 4 maçımızın hiç birinde deplasman takımının hiç golü yok. İlginç bir istikrar yakalamışız.  :-\

Deplasmanda skor ortalamamız; Ev sahibi 1,75 - Samsunspor'umuz 0,5  >:(

gozgoz yýlmaz

Cuma geldi çattı ama bu sefer bende kazanacağımza dair hiç bir his oluşmadı. Yine de ankete beraberlik oyu verdim. yeniliriz demeye dilim varmaz hiç bir zaman.

çarşambalı-55

giresun maçını pazartesi akşam sekize almışlar gidemeyeceğim maça :-[ :-[ :-[

estalpi

fark yerizzzzzz...... baksanıza sayın müzmin sakat burhanla, çekiç volkan kulübe ihtar çekmiş para için bular her maç süper oynayıp 5 gol atıp takımı lige çıkardılar yaaaa... eee para haklarııı tabiiii....bizde böyle futbolcu olduktan sonra biz bu sene küme düşeriz.... pafla maça çıkalım dicemm ama bu şerefsizlerin epsi paftan gelmedimi kiii sanki. bakınız geçen sene sakaryaspora,bu sene kocaeliye düşcekler ama onur savaşı veryolar bizimmmm gençlerin ise biryerleri sürekli havada.....

sersa

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 16 October 2009, 20:39:44
giresun maçını pazartesi akşam sekize almışlar gidemeyeceğim maça :-[ :-[ :-[
p.tesi 8 de ise tv verir o zaman ordan izlersin ;)

Kaya

Samsunspor Biz ekibi olarak yola çıkacak olan Sevgili;Maraton,Samsuni,Yaşardoğu ve Edmondanteye hayırlı yolculuklar dileriz yolunuz açık olsun inşallah puan alarak döneceksiniz zaten puan alamazsak kelle almadan da dönmek yok  ;)

berusa55

Olası mağlubiyet durumunda uçağa topçuları almayın yeter  ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 October 2009, 22:23:27
Dönüş uçağında Engin abiyi almayabilirler, olası mağlubiyet ve Turgut'un kaçırdığı gollerin ardından  :D

Turgut'un deplasman performansını ve durumunu gözümde canlandırabildiğim için şimdiden strese girmiştim.Yine benden önce davrandın Mert

berusa55

Sen anlatacaksın Mert; kim anlatacak başka  ;)

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 16 October 2009, 22:22:25
   Samsunspor Biz ekibi olarak yola çıkacak olan Sevgili;Maraton,Samsuni,Yaşardoğu ve Edmondanteye hayırlı yolculuklar dileriz yolunuz açık olsun inşallah puan alarak döneceksiniz zaten puan alamazsak kelle almadan da dönmek yok  ;)

Sağol kardeşim Allah razı olsun

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 October 2009, 22:28:16
Maçı kim anlatcak yaaa ?

Sordun soruyu

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 October 2009, 22:29:12
Sen anlatacaksın Mert; kim anlatacak başka  ;)

Aldın cevabı :)

Bu arada gidiş sorun değil, rahat durarak gider hatta moral verici sözler dahi ederiz. Ancak dönüşte yine o tipik deplasman futbollarını oynarlarsa açık söyleyeyim şimdiden stresine girdim ben de... Sussak olmaz, konuşunca da ağır konuşuruz. Herkesin selameti açısından en azından bir puan almalılar!