SAMSUNSPOR Bayraklarını Asalım - Belki Utanırlar!

Başlatan edmontdante, 15 October 2009, 02:35:50

« önceki - sonraki »

edmontdante

15 October 2009, 02:35:50 Son düzenlenme: 15 October 2009, 12:24:40 samsuni
Evimize,dükkanımıza,yazlığımıza nerede bulunuyorsak oraya SAMSUNSPOR bayraklarını asalım diyorum.Maç öncesi stadtan yada Rus Pazarı Girişinde bulunan SAMSUNSPOR mağazasından tedarik edebiliriz.Bir paket sigara içmeyip alabiliriz diye düşünüyorum.Hem takıma katkımız da olur.Ben evin balkonuna,Yazlığın çatısına astım.Koskoca mahallede bir tek benim balkonda var.Birileri görüp akıllarına gelir belki SAMSUN'da yaşadıkları.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 October 2009, 02:37:13
Aman abi Samsun'da Samsunspor bayrağı asılır mı?

:):) asalım tabi ki de...adana mağlubiyetinden sonra giydim formamaı inadına formayla dolaştım atakum sahilde mahallede...herkes bi tuhaf bakıyor..bii sordu samsun maçı ne oldu kardeş dedi...dedim kaybettik...hay anasını ya bunlar ne zman  adam olacak dedi..dedim eskisi gibi tribünleri tıka basa doldurduğumuzda..mahallelerimizi bayraklarla süslediğimizde..
şöyle bi utanır gibi oldu gitti...
demem o ki asalım biz birileri utanırda artık sahip çıkmaya başlar belkide...

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 October 2009, 07:31:40
:):) asalım tabi ki de...adana mağlubiyetinden sonra giydim formamaı inadına formayla dolaştım atakum sahilde mahallede...herkes bi tuhaf bakıyor..bii sordu samsun maçı ne oldu kardeş dedi...dedim kaybettik...hay anasını ya bunlar ne zman  adam olacak dedi..dedim eskisi gibi tribünleri tıka basa doldurduğumuzda..mahallelerimizi bayraklarla süslediğimizde..
şöyle bi utanır gibi oldu gitti...
demem o ki asalım biz birileri utanırda artık sahip çıkmaya başlar belkide...
ben de mağlubiyetten sonra giydim   formamı okula gittim yani adanada :D "sen yenil bize inat biz severiz herkese inat" dedik. engin abiye katılıyorum bir şeyler yapmak lazım

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 October 2009, 07:42:34
ben de mağlubiyetten sonra giydim   formamı okula gittim yani adanada :D "sen yenil bize inat biz severiz herkese inat" dedik. engin abiye katılıyorum bir şeyler yapmak lazım

senin yaptığın bambaşka fatihçim..helal olsun valla...durmak yok sevmeye devam :)

celebi

utnmaz bu herifler veçift takımlılar bence de ama inadına da asmak iyi olur

HaSaNCaN

bende ne zaman dır istiyiyorum bayrak asmat ama adam gibi bayrak satan yer yokki herkez ismini yazdırsa bir kişide işi kovalasa bayrak yaptırsak ve assak resimleri buraya koysak aynı gsnin sitesindeki gibi

red_white

hasancan güzel düşünmüş herkes bayrağın kaç metre olucağı ortalama bir ölçü alınsın atkı işi gibi sıralama yapalım bencede

emoh55

bence maca gırerken rahmetlı sehıtlerımızın futbolcularımızın tımofte abımızın ve sırın anamızın resmı konsun maca cıkarken gorsunler belkı onlar ıcın oynarlarda super lıge cıkarlar.bunların ateslenmesı lazım yanı ben kendı sahsım sehıtlerımızı gorunce daha bı kenetlenıyorum daha cok duygulanyom bu takım ıcın hersy yapılsın ıstıyorum.KENDIN ICIN OYNA FORMAN ICIN OYNA ÖÖLÜÜÜÜMÜNEE OYNAAAAA

edmontdante

15 October 2009, 10:07:55 #8 Son düzenlenme: 15 October 2009, 10:13:48 edmontdante
Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 15 October 2009, 08:12:37
bende ne zaman dır istiyiyorum bayrak asmat ama adam gibi bayrak satan yer yokki herkez ismini yazdırsa bir kişide işi kovalasa bayrak yaptırsak ve assak resimleri buraya koysak aynı gsnin sitesindeki gibi

Standart bir model yaptıracağız o zaman.Bir ebat düşünelim.Ben iş yerlerimize ve evlerimizin cam ve balkonlarına asarız diye düşünmüştüm ama fikir alışverişi yapalım biraz.Nette gs ve bjk bayrakları satıldığını gördüm açık artırmada 2 metreye 4,5 metre ebatında 25-30 TL arası gitti.Fiyat nasıl bir fikrim yok piyasaya göre ama bana uygun geldi

http://urun.gittigidiyor.com/BESIKTAS-LILARA-OZEL-BAYRAK-2-m-EN-4-5-m-BOY_W0QQidZZ21245028

http://urun.gittigidiyor.com/GALATASARAY-LILARA-OZEL-BAYRAK-2-M-ENI-4-5-M-BOY_W0QQidZZ21245030

babasamsunlu

Banada  uygun geldi...evlerimizn haricinde birde samsunspor.biz oalrak tribünde dalgalandırmak üzere bir büyük bayrak yaptırsak diyorum...hani 80 li yılları hatırlayanalar bilir maratonu baştan başa kaplayan kocaman bir bayrak...tabi onun kadar değil ama bizim olduğumuz bölgeyi kaplayacak büyüklükte bir bayrak...artık zamanı geldi bence ...

kaptan 55

işyerimde TÜRK BAYRAĞININ hemen yanında SAMSUNSPOR BAYRAĞI dalgalanıyo.

kaptan 55

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 October 2009, 10:07:55
Standart bir model yaptıracağız o zaman.Bir ebat düşünelim.Ben iş yerlerimize ve evlerimizin cam ve balkonlarına asarız diye düşünmüştüm ama fikir alışverişi yapalım biraz.Nette gs ve bjk bayrakları satıldığını gördüm açık artırmada 2 metreye 4,5 metre ebatında 25-30 TL arası gitti.Fiyat nasıl bir fikrim yok piyasaya göre ama bana uygun geldi

http://urun.gittigidiyor.com/BESIKTAS-LILARA-OZEL-BAYRAK-2-m-EN-4-5-m-BOY_W0QQidZZ21245028

http://urun.gittigidiyor.com/GALATASARAY-LILARA-OZEL-BAYRAK-2-M-ENI-4-5-M-BOY_W0QQidZZ21245030

abi biliyosundur sende bizim 56'lardaki bayrak nerdeyse kırmızı siyah oldu beyazı çok kirlendi esasında ortak hareket edip büyük bir bayrak yaptırırsak 56'lardaki bayrağın yerine o bayrağı asabiliriz.istanbul yalakalarına inat

Kadir ÇELEBİ

büyük bayrak işini ben hallederim ölçüsü mühim degil kargo yada otobüsle ulaştırırım yalnız baskı ve amblem işini halledebilirmisiniz ?

55.hakan

bu bayrak işi çok güzel fikir arkadaşlar şehirin her yanında samsunspor bayrağı olsa belki insanlar biraz kenetlenir kıpırdanma olur

SSBiz Gençlik