SAMSUNSPOR Bayraklarını Asalım - Belki Utanırlar!

Başlatan edmontdante, 15 October 2009, 02:35:50

« önceki - sonraki »

emoh55

komple maratonu kaplayacak bı bayrak olsun mac baslarken acalım ve herkez gorsun gollerdede acalım yanı takımı ateslendırır bunu ıcın ne gerekıyosa yapalım  oyle ufak bayrak olmasın galatasayın bı buyuk bayragı vardı mesala onun gıbı

Tribün_ali

Bizim arabada var evdede var evin her odasında duvarda var hatta kaptan ercanla serkan aykutun cercevelletim kocaman resimlerini  ;) yıllardan beride durur

Nuri Asan

16 October 2009, 16:24:21 #32 Son düzenlenme: 16 October 2009, 19:41:46 Nuri Asan
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 October 2009, 07:31:40
herkes bi tuhaf bakıyor..bii sordu samsun maçı ne oldu kardeş dedi...dedim kaybettik...hay anasını ya bunlar ne zman  adam olacak dedi..dedim eskisi gibi tribünleri tıka basa doldurduğumuzda..mahallelerimizi bayraklarla süslediğimizde..
şöyle bi utanır gibi oldu gitti...

utanmaz onlar onlarla o kadar içli dışlıyım ki...onlar birde senden üstün çıkarlar.sen kızarak  Samsunspor için ne yaptın dediğinde senden dahada çok kızarlar.ben geçen hafta maçtaydım birde pişkin pişkin sen nerdeydin diye sorarlar.tribünden tanıdık isimler sayarlar biz onunla maça gidiyoruz derer.oysaki o isimlerle siz her hafta tribünde bağırırsınız oları hayatında stadda görmemişsindir.her hafta maça gittiğinden grup üyelerinden 1 kişi eksik olsa hemen tanırsınız,1 kişi yeni olsa hemen tanırsınız.yaa biz şimdi çalışıyoruz derler (sanki biz çalışmıyoruz birde 75 km uzakta geliyoruz) bir pazarımız var derler ama ara sırada geliyorum derler.len benim kadarmı çalışıyorsun dersin adam afallaşır.birde ne derler biliyormusunuz şer.Samsun der yine yenildi o.çocuğunu o anda o lavuğun anasından çıktığına pişman edersiniz zten stada geldiği yoktur laf olsun diye konuşur lavuk.lavuğa sorarsın hangi takımlısın dersin Samsun der biliyorsunuz ki SAMSUNSPORU tutmaz SAMSUNSPOR maçını Tv de gördüğü an kalbinin atışını duyarsınız yalan söyleme lenn dersin adam gibi cevap ver e gs yi tutuyorum ama Samsunluyum der kavga büyür gider Samsunluyum demez SAMSUNSPORLUYUM der lavuk olayın başından beri yalan söyler.gider polise şikayet eder 4 saat ifade verdikten sonra çıkarsın adam beni tahrik etti dersin.özgürlük güzel şeymiş bu arada yeniden herkeze merhaba

EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

babasamsunlu

:):):)  yok ben cüsse ittibari ile biraz kışkırıtıcılara itici geldiğimden samsunsporla ilgili bir konu oldumu benim karşımda  pek böyle konuşmıyorlar ama dediklerin harfiyen doğru dostum....

celebi

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 16 October 2009, 16:24:21
utanmaz onlar onlarla o kadar içli dışlıyım ki...onlar birde senden üstün çıkarlar.sen kızarak  Samsunspor için ne yaptın dediğinde senden dahada çok kızarlar.ben geçen hafta maçtaydım birde pişkin pişkin sen nerdeydin diye sorarlar.tribünden tanıdık isimler sayarlar biz onunla maça gidiyoruz derer.oysaki o isimlerle siz her hafta tribünde bağırırsınız oları hayatında stadda görmemişsindir.her hafta maça gittiğinden grup üyelerinden 1 kişi eksik olsa hemen tanırsınız,1 kişi yeni olsa hemen tanırsınız.yaa biz şimdi çalışıyoruz derler (sanki biz çalışmıyoruz birde 75 km uzakta geliyoruz) bir pazarımız var derler ama ara sırada geliyorum derler.len benim kadarmı çalışıyorsun dersin adam afallaşır.birde ne derler biliyormusunuz şer.Samsun der yine yenildi o.çocuğunu o anda o lavuğun anasından çıktığına pişman edersiniz zten stada geldiği yoktur laf olsun diye konuşur lavuk.lavuğa sorarsın hangi takımlısın dersin Samsun der biliyorsunuz ki SAMSUNSPORU tutmaz SAMSUNSPOR maçını Tv de gördüğü an kalbinin atışını duyarsınız yalan söyleme lenn dersin adam gibi cevap ver e gs yi tutuyorum ama Samsunluyum der kavga büyür gider Samsunluyum demez SAMSUNSPORLUYUM der lavuk olayın başından beri yalan söyler.gider polise şikayet eder 4 saat ifade verdikten sonra çıkarsın adam beni tahrik etti dersin.özgürlük güzel şeymiş bu arada yeniden herkeze merhaba

EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

onur kardeşi iyi yazmışsınbe

Nuri Asan

Alıntı yapılan: celebi - 17 October 2009, 15:31:23
onur kardeşi iyi yazmışsınbe

Eyvallah Çelebi Hocam
Samsunspor insanı köşe yazarıda yapar,şairde,Holiganda

arena55

valla ben onu bunu bılmem arkadaslar gerçembe koyune gelırsenız benım evımde SAMSUNSPOR BAYRAGI HEP ASILI

red_white

arena55

başlık kaldırılım burda helal onu kım kaldırdıysa burdan hersey yapılıdı onumu cok grdunuz korkanmı oldu acaba oraya gelemeye veya bşka bıseye neyse kardesler haklısınz bız buraya gelıp yorum yapıoz veya yazyz sorunu olanda gelsın yarın yesılyurtta anlatsın ;)

kral.samsun

başlık burda uzun zaman kaldı bide facebooka yazdık siz hale özelden halledin duymasınlar gibi bahaneler türetmeye gerek yok sorunu olan varsa yarın gelsin yeşilyurdun önüne alayına gider

Yaman55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 October 2009, 19:24:48
:):):)  yok ben cüsse ittibari ile biraz kışkırıtıcılara itici geldiğimden samsunsporla ilgili bir konu oldumu benim karşımda  pek böyle konuşmıyorlar ama dediklerin harfiyen doğru dostum....

tahmin edebiliyorum

Ollivanders

Yaman55

bu siteyi trabrumlularda takip ediyor reklama gerek yok

arena55

kım edrse etsın neyse artık demekkı daha ıyı bılnelr var

kral.samsun

söze gelince samsunsporlu olurlar icraata gelince bişe yokk