SAMSUNSPOR Bayraklarını Asalım - Belki Utanırlar!

Başlatan edmontdante, 15 October 2009, 02:35:50

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kolloid - 15 October 2009, 12:33:27
Bayrak işini samsuni bey iyi bilir... :) ;) ;D 8) :P

Bayrak buldum da bayrak direği lazımmış Kerem, 90 dakika ayakta durabilir misin? :)

SSBiz Gençlik

Samsuni bey gerekirse 120 dk durabilirim, diğer direği buldun mu peki? 8) :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kolloid - 15 October 2009, 12:36:45
Samsuni bey gerekirse 120 dk durabilirim, diğer direği buldun mu peki? 8) :P

Turgut'u tribüne çağıracağız, hallettik o işi ;)

SSBiz Gençlik

Sonunda işe yarayacağı birşeyi varmış demek... ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 15 October 2009, 12:34:56
Bayrak buldum da bayrak direği lazımmış Kerem, 90 dakika ayakta durabilir misin? :)

Kerem 90 dakikada Trübünde 3 paket çekirdek yiyor.
Turgut 90 dakikada Sahada 3 Km koşmuyor.

Trübünde'ki Kerem ve sahadaki Turgut sonunda bir işe yarayacaklar..

Bu projeyi düşünenlerden Allah razı olsun..... ;D

SSBiz Gençlik

kaptan 55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 15 October 2009, 12:16:48
büyük bayrak işini ben hallederim ölçüsü mühim degil kargo yada otobüsle ulaştırırım yalnız baskı ve amblem işini halledebilirmisiniz ?

kardeş sen gönder bayrağı,baskı ve amblem işi kolay

SSBiz Gençlik

beşnumara

bu tür sitelerden alacağımızı yaptıracağımızı düşünmüyorum zaten.atkı siparişi gibi bayrak siparisi verebiliriz mesela. maçlarda artık bayrak sallasak ortalık biraz renklensin.mesela 1*2 olabilir tam boyutlarını bilmiyom ama küçük olmayacak büyük de olmayacak.tam tribünlük olacak.demirspor maçlarda kapalıda sallıyor güzel oluyor.oysa grup kale arkasında duruyor.her maç kapalıdan belli elemanları var veriyorlar bayrağı 90 dakika salla :D bence bayrak projesi üzerinde düşünebiliriz.bir de şunu söylemek istiyorum: madem ki bu şehir samsunsporu hatırlamıyor iyice unuttular, madem ki bu şehir ve yöneticileri bizim şehitlerimizi unuttular hatırlamıyorlar biz hatırlatacağız. o tribünlere şehitlerin isimlerin vermediler bizler şehitlerin resimlerinin basıldığı büyük bayraklar bastırıp maçlara götürebiliriz.maçlarda sallayabiliriz.zaten stada astırmazlar bu yaramazlar.

babasamsunlu

Evet gittikçe güzel fikirler çıkıyor ortaya...bu konuda daha geliştirilebilir fikirler orataya çıkacaktır...bence güzel oalcak..

55.hakan

maratonda şöyle bir bayrak gösterisi olsa fena olmaz

edmontdante

Stad ve Caddelerde bayrak olayı ne olur bilemem ama ev  balkonları ve işyerlerine asalım en azından.

Ollivanders

gormussunuzdur italya da del piero veya nedvedin elle cizilmis resimleri vardir 2 boru olur ve bir kişi tutar bir bayragı. Madem astırmıyorlar bunu . Bizde boyle birsey yaptıramaz mıyız. ? efsane 11 deki futbolcuların resimleri deli olur :)

Ollivanders

sadece55

Bu çiftlikte bu tip poster satan bir eleman var yol kenarında kare kalem çalışması yapıor sanırım yada deişik bir baskı... Bu cumhuriyet fırınının yan taraflarındaki poliniğin önünde düşünsenize Muzaffer Mete Nuri Asan Tomiç resimleri ne güzel olur cidden...
    Ayrıca Staddaki grubumuzda full samsunspor bayrakları olsa eminim çok ilgi çeker herkes bayrak alıp gelmeya başlar bir dahaki maça...Büyük bir bayrak düşünüyorsanız da biz de elimizden gelen maddi desteği sağlarız...