Samsunspor olağanüstü kongresi - 1 Temmuz

Başlatan yönetici, 16 May 2006, 00:19:34

« önceki - sonraki »

King Of The North

Bu yazılan borçlar doğruysa bizim tekrar dönmemiz 5-6 yılı bulur o zamana da elimizdeki değerleri kaybetmesek bari.Samsunsporu hem basketbol hem de futbol takımıyla süper ligde tekrar görmek nasip olur inşallah.Atatürk bağımsızlık mücadelesini bu şehirden başlattı ama bizim bu şehrin takımına sahip çıkamadığımız özellikle sayın Samsunlu büyüklerimizinden bahsediyorum aşikar.İsmail Uyanık'ın yeniden aday olacağını da zannetmiyorum.Samsunsporumuz için hayırlısı olsun üzerimize düşen ne varsa çok küçük şeyler de olsa biz yapmaya hazırız.

jean

basketbolu unutalim o olmasada olur takimimiz 2.ligde nasil cikacagimiza bakalim baskan adayi hala yok bakalim ne olacak

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "jean"basketbolu unutalim o olmasada olur takimimiz 2.ligde nasil cikacagimiza bakalim baskan adayi hala yok bakalim ne olacak

Basketbolculara halen borc odeniyor ama, yazik degilmi onca emege, paraya ve heyecana. Hepsi bosa gitti. Bende hem futbol hem basketbolda 1. ligde ve Avrupada gormek istiyorum kulubumuzu.

jean

basketbolda 2.kez cekildik ligden cok uzgunum bende gonul ister ikiside 1.ligde olsun birseyler dondu olmadi emege yazik gercektende

uni-kostad

Merhaba arkadaşlar.öncelikle süperligden haksız bir şekilde düşürüldüğünüzü aklı selim olan her insan gördü..inş en kısa zamanda hakettiğiniz lige geri dönersiniz.ben kocaelisporluyum bundan 3 sene önce düştüğümüz 2.ligde hala varolma mücadelesi veriyoruz.şuanda klubumuzn borcu 30 trilyon.bir zamanlar kocaelispor sayesinde zengin olanlar bugun takımın yüzüne bile bakmıyorlar.kocaeli buyukşehir belediyesi destek vermiyor.bundan 3 gun önce yapılan kongreye 2 aday ve taraftar girdi.hodrimeydan başkanı ve diğer trübundeki abiler eger yeterli bir aday olmassa aday olacaklarını belirttiler.ve olan oldu kongre üyeleri taraftarı yönetime getirdi.şuan kocaelisporun başında tribundeki taraftar bulunmakta.taraftarın gelme amacı belediyenin destekleyeceği işin ehli bir adaya takımı bırakmak.bu cuma saat 5 te tüm kocaelisporlu taraftarlar belediyenin önunde toplanarak klubu belediyeye teslim edecek ve tüm şehri ayaga kaldıracak...bakalım neler olacak bizde heyecanla bekliyoruz..

sitenizin yapımcısı emrahta yönetimde..resimde en solda gözüküyor..daha dune kadar tesislere sokulmayan taraftarlar bugun yönetici olarak ordalar

Taraftar: "Yerimiz Tribünler"

Kocaelisporlu taraftarlardan oluşan yeni yönetim kurulu önceki akşam ilk toplantısını yaptı. Yeni yönetim kurulu aralarında yaptığı görev dağılımının ardından dün de ilk basın açıklamasını düzenledi. Yeni yönetim adına konuşan Başkan Vekili Mehmet Açık, çarpıcı mesajlar verdi..

TARAFTARLIK DAHA KUTSAL
Başkan Vekili Mehmet Açık, seçimlerin ardından birçok tebrik telefonu aldıklarını belirterek şöyle dedi: 'Bize gaz verenler var. Belediyeden gelen parayı siz alın, kulübü siz yönetin, siz bu işi herkesten daha iyi yaparsınız diyenler var. Ama biz haddimizi biliyoruz. Bizim yerimiz tribünler. Ayrıca bizce, bu takımın taraftarı olmak, yöneticisi olmaktan daha kutsaldır. Dün akşam ilk kez yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. En az daha önceki yönetimler kadar bu işi ciddiyetle yaptık. Ama o yumuşak koltuklar doğrusu bizi rahatsız etti'

AMACIMIZ ÜZÜM YEMEK
'Bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir. Cuma günü bu amaçla eylem yapacağız. Umarım her şey düşündüğümüz gibi olur. Ancak o zaman Kocaelispor gerçek kimliğine kavuşacak. Planladıklarımız olursa Cuma günü Belsa Plaza'nın önü karnaval yerine döner. Bu konuda Belediye Başkanımızın da duyarlı davranacağına inanıyoruz. Çünkü Kocaelispor'a sırtınızı dönmek demek, bu kente sırtınızı dönmek demektir. Geçmişte bu kulüp batırıldı diye şimdi takımı yalnız bırakmaya kimsenin hakkı yok'

ÜZÜLEN YİNE BİZ OLURUZ
'İlk toplantımız da bir pano yaptırdık. Yeşil-Siyahlı renklerle yapılan bu panoda yazdığı gibi kulüplerin gerçek sahipleri taraftarlardır. Bunun tüm dünyada en iyi şekilde algılanması gerektiğini düşünüyoruz. Yöneticiler, futbolcular gelip geçicidir ama taraftarlar hep kalıcıdır. Bugün yaptığımız eylem Kocaelispor'a zarar verirse bundan en çok yine bizler üzülürüz. Bu nedenle hiç kimse şüpheyle bu oluşuma yaklaşmasın. Gelin bize destek olun ve kulübümüzü takımımızı yeniden ayağa kaldıralım '

Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı
Kocaelispor yönetim kuruluna seçilen taraftarlar kendi aralarında görev dağılımını gerçekleştirdi. Seçilmiş bir yönetim olarak her şeyi prosedürüne uygun şekilde sürdüren taraftarlar, zaman kaybını önlemek için çalışmalarını da aynı ciddiyetle sürdüreceklerini açıkladı. Cemal Derya başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle gerçekleşti:
BAŞKAN: Cemal Derya
1.Başkan Vekili: Mehmet Açık
2.Başkan Vekili: Murat Odabaşı
Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu: Ümit Altıntaş
2.Başkan Yardımcısı: Korkut Kızılkaya
Genel Sekreter: Levent Öztürk
Teknik Asbaşkan: Serkan Toprakoğlu
İdari Asbaşkan: Tutku Özcan
Hukuk İşler Sorumlusu: Taylan Kaya
Profesyonel Futbol Şube Sorumluları: Ahmet Ertuğrul, A.Kadir Hocaoğlu
Altyapı Futbol Şube Sorumlusu: Cem Özer
Salon Sporları Sorumlusu: Ongan Uzunoğlu
Atıcılık ve Avcılık, Boks Şube: Nedim Yılmaz
Stadyum ve Taraftarlar İşleri Sorumlusu: Burak Çelik
Basın Sözcüsü: Lütfü Güçkan
Briç ve Su Sporları Sorumluları: Yahya Yalçın
Sicil Komitesi: Onur Büyük, Rafet İri, Emrah Özşahin, Erhan Öztürk

supporter

Sevgili Kocaelili dostlar bu hareketiniz gerçekten takdire şayan. Zira siz de bizim gibi borçlu bir kulüpsünüz yanılmıyorsam 30 milyon dolardan bahsediliyor sizde de.. Kulüplerin asıl sahibi hakikaten de taraftarlardır. Bizler de kalan sürede gerçek Samsunsporlu bir yönetimin ortaya çıkmasını umutla bekliyoruz..

jean

kocaelisporu severim gercektende durumumuz farksiz nerdeyse kocaelisporu tebrik etmemin nedeni deprem oldugu zaman ligden cekilmeyerek ligde kalmayi basardi takdiri hakketti ama arkadasim burasi samsunspor sitesi o yuzden kocaelispor haberleri uygun degil yanlis anlama

uni-kostad

inşallah samsunlu işadamları gereken desteği verip iyi bi aday çıkarırlar..

uni-kostad

yok ben zaten uzun zamandır üyeyim ilk kez yazıyorum..sedece demek istediğim herkes gider taraftar baki kalır..hadi kalın sağlıcakla..

radikal-fma

bengülü

3-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Başkan Adnan Ölmez'in kararını değiştirdiği ve yakın çevresine 'Yeniden aday olacağım" dediği öğrenildi

--------------------------------------------------------------------------------

Samsunspor Başkanı Adnan Ölmez kararında vazgeçti. Düzenlediği basın toplantısında kesinlikle aday olmayacağını açıklayan Ölmez'in yakın çevresine, "Yeniden aday olacağım. Bu takımın düşmesinde bizim de hatalarımız oldu. samsun halkına kendimi affettireceğim" dediği öğrenildi. Ölmez, kesin kararını bugün Büyük Otel'de düzenleyeceği toplantıda açıklayacak.

sezgin

DİVAN KURULUNUN AÇIKLAMASI

Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Av.Ediz Durmuş Bilgin ve Yönetim Kurulu, dün Huri Asan Tesisleri'nde bir basın açıklaması yaptı. Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na talip olan Sayın Adnan Ölmez'in işadamlarından oluşan tek liste olarak bu şerefli görevi üstlendiğini belirten Divan Kurulu Başkanı Bilgin, şu açıklamayı yaptı "Başkan Ölmez yaptığı konuşmada gösterdiği sempatik sunuş ile Samsunumuzun genç işadamı olarak bizlere rahat bir nefes aldırdı. Hele hele kendi tanımını yaparken 'ben hiç başarısız olmadım. Bu işi de inşallah başaracağım' derken hepimizce Samsunsporun yaşadığı olumsuz tablo karşısında 'aranılan bulundu' dedirtti hepimize." "Başkan Ölmez görevine başladığı ilk günden itibaren hemen mali sorunlara el attı. Ancak takımın sorunları sadece mali olmayıp, teknik-idari ve sosyal sorunlarda, acil çözüm beklediği için yönetim kurulunun yoğun çalışmaları, tabidir ki bu alanlarda da sürdürüldü. Ara transfer çalışmaları, hoca değişimleri. Liglerde başarıya işaret eden çıkışlar ve maalesef onları takip eden ve ardı arkası kesilmeyen olumsuzluklar ve hepimizce malum olan hakem hataları ve sair etkenlere dayalı kötü gidiş kulübümüzün önüne geçilmeyen kaderi oldu. Ancak ne yazık yeni sezonda İkinci-Lig A Kategorisi'nden Süper Lig'e çıkmak için mücadele vereceğiz." "Çözülmesi gereken sorunlar acele bir şekilde çözüme kavuşturulması gerekir. Başkanımızın anlatımı ve kayıtların tetkiki sonucu bilmekteyiz ki kulübümüzün öncelikli asıl sorunu mali konudur. Daha önce 35 milyon dolar olan borçlar görüşmeler protokoller taksitlendirmeler ile bugün 23 milyon dolar civarındadır. Ancak gelinen noktada tıkanılmış olup, başkan ve yönetim kurulunun tüm özverili ve iyi niyet çalışmaları na rağmen Samsunspor'un sorunları kişiler olarak altından çıkılmayacak seviyelere ve noktaya gelmiştir. Şimdiki zaman niçin bu hale gelindiğinin soruşturulması ve araştırılması ile geçirilecek zaman değildir. Acele olarak Samsun şehri tüm idarecileri başkanları ve Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm belediye başkanları. Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Garnizon Komutanı, Jandarma Komutanı, tüm kamu kurumları müdürleri, SAM-SEV olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri, mümtaz işadamları, spor adamları Samsunspor ile ilgilenen herkesin bu günlerde bir araya gelerek taşın altına elini koyması zorunludur. Her geçen gün, bir daha geri gelmeyeceği için daralan zaman diliminde görev üstlenmenin gereği vardır. Yıldızımız sönmeden sahiplenelim."
.

Kaynak: .

jean

hayirlisi olsun takim sahipsiz kalmasin

preator

Sy. Galip Öztürk'ün okuması temennisiyle....

Galip Bey sizin Samsun Sporlu olmanız konusunda tabi ki birşey demiyoruz ama Samsun Sporlu taraftarlar olarak sizin gelmenizin Samsun Sporumuza büyük katkı sağlayacağı ve hemen Süper Lige çıkacağımızı ve ondan sonra da Başarılarla geçen HASBİ AĞA Dönemini tekrar yaşatacağınızı ve ŞAMPİYONLUK özlemi çeken SAMSUN SPOR taraftarlarının bu özlemini dindirebileceğini düşündüğümüzden dolayı sizin gelmenizi çok istiyoruz. Eğer Bunları sizde düşünüyorsanız, ŞAMPİYONLUK için oynatırım diyosanız, bizi yalnız bırakmayın ve BAŞKANLIK için aday olun. Tek aday olacağınız ve bütün SAMSUN SPOR taraftarlarını arkanıza alacağınızdan şüphe duymayın. Önemli olanın Belediye Başkanları Siyasiler değil, Samsun Sporun sahibi ve gönül destekçisi TARAFTARLAR olduğunu ve bu gücün size yeteceğini unutmayın.Saygılarımla.

jean

bence aday olmaz olsa sahane olur gercekten buyuk marlkamiz olur