Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 07 October 2009, 20:04:27
bu maçta öle sizi toplu olarak destekleme olmaz kardeşim yani.ben bireysel gelecem ama bende Samsun atkısı var zaten.bide Adanademirspor atkısını istiyorsanız stadın orda DEMİR STORE var,ordan temin edebilirsiniz yada kargoylada temin edebilirsiniz.
sende samsunun   ne atkısı var? :D

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: beşnumara - 07 October 2009, 20:08:00
sende samsunun   ne atkısı var? :D

Samsunsporlu bi arkadaşım geçen sene çıkan şirinler atkısı hediye etmişti saolsun.

55JNR55

şaka bi yana iddaa oynadığım için takip ettim maçı izlemek nasip olmasa da 3-1 yeniyordu adana demirspor dedim ohh demirspor yanıltmadı beni sonra bi baktım kırmızı kart falan çıkmış dedim inşallah skoru koruyabilirler en son 3-2'ydi şimdi arkadaş 4-3 diyince hem kaçan paraya hem de maçın gidişatına üzüldüm...

Jnr.Serkan

adanademirsporu bende seviyorum şahsen...adanaspora göre bana daha sıcak gelen bi takım.en azından turuncu değil

beşnumara

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 07 October 2009, 21:16:34
adanademirsporu bende seviyorum şahsen...adanaspora göre bana daha sıcak gelen bi takım.en azından turuncu değil
sanki turuncu daha sıcak mavi daha mı soğuk? ;)

red_white

sıcak değil kaynarr kaynar :D  demirsporu seviyorum duruşlarından dolayı.. adananın bi duruşunu göremedim ben umarım 3 puanı alırzz

YaşarDoğu

AlıntıAdanaspor tempo yükseltti..
Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, çalışmalarına hız verdi..

Adanaspor, Samsunspor maçı çalışmalara hız verdi. Günü çift antrenmanla geçiren takımda sakatlığı bulunan Mbilla çalışmaya katılmazken, Emre Aktaş ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sabah kondisyon salonunda çalışan futbolcular öğleden sonra da taktik ağırlıklı bir antrenman yaptılar. Teknik patron Kemal Kılıç, sürekli oyuncuları ile toplantılar yaparak hem tanımaya çalışıyor hem de takımdaki olumsuz havanın kaybolması için oyuncularını motive etmeye çalışıyor.

-CEZALI VE SAKATLAR-
Adanaspor'da Samsunspor karşılaşması öncesinde Koray Şanlı ve Onur Acar cezalı oldukları için forma giyemeyecek olan isimler. Forvette Emrah Bedir'den sonra Bucaspor deplasmanında sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan Kamerunlu Mbilla ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

-İLYAS: "ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"-
Adanaspor'un tecrübeli futbolcusu İlyas Kahraman, görevden ayrılan teknik direktör Ekrem Al'a teşekkür etti ve yeni hocaları Kemal Kılıç ile Adanaspor'un başarıyı yakalayacağını söyledi.

Şu ana kadar hakkında yapılan eleştirilerin haklı olduğunu ama hakarete varan eleştiri yapılmaması gerektiğini anlatan Kaptan İlyas, "Ben de kendimi biliyorum ve şu ana kadar faydalı olamadım. Bende faydalı olmak istiyorum. Futbolun ana teması gol. Belki ben gol atsaydım şimdi bu kadar gündemde olmazdım. Ama şunu söylemek isterim ki ben sahanın dışında ağabey olarak elimden geleni yapıyorum" dedi.

-ERSAN KALEYE!-
Takımın genç oyuncusu Ersan Adem Gülüm, antrenman sonunda kaleye geçerek yaptığı kurtarışlar dikkat çekti. Takım arkadaşlarının attığı şutları başarı ile kurtaran Ersan, Samsun maçının önemine değinerek, "Yeni hocamız ile ilk maçımıza çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak galip gelmek istiyoruz. Bu zor günlerde taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Seri yakalayıp yeniden üst sıralara çıkacağız" dedi.

-METİN TUĞLU GÖZDEN DÜŞTÜ-
Geçen yıl devre arasında katıldığı Adanaspor'da 15 maç 90 dakika, bir maç 63 dakika forma giyen ve sadece iddiasız Samsun deplasmanında oynamayan Metin Tuğlu, bu sezon ise sadece 155 dakika forma şansı bulabildi..

Metin Tuğlu'nun geçen sezon ve bu sezon Adanaspor'da oynadığı süreler şöyle:
2008-2009
Kasımpaşa 90 dakika
G.Antep Bld. 90 dakika
Sakaryaspor 90 dakika
Diyarbakır 63 dakika
Kartalspor 90 dakika
Giresun 90 dakika
Erciyes 90 dakika
Karşıyaka 90 dakika
Güngören 90 dakika
Manisa 90 dakika
Orduspor 90 dakika
Boluspor 90 dakika
Rizespor 90 dakika
Malatyaspor 90 dakika
Karabük 90 dakika
Altay 90 dakika

2009-2010
Karşıyaka 30 dakika
Mersin İ.Y. 7 dakika
Rizespor Forma giymedi
Kocaelispor 90 dakika
Hacettepe Forma giymedi
Boluspor 15 dakika
Bucaspor 13 dakika

07 Ekim 2009 , 17:03

SametYılmaz55

Teknik direktör değişimi bir takıma her zaman yeni bir hava katar ama inşallah bu hava bu hafta ters teper ve özlediğimiz bir deplasman galibiyeti alırız diğer maçlara daha farklı atmosferlerde çıkarız inşallah bu sefer güler yüzümüz

celebi

ben adana demirdir diye biliyor ve öyle olduğunu düşünüyorum. ama adana takımlarına hep sempati ile bakmnışımdr anadolu takımları arasında türk futbolunun lokomotifi olmuşlarıdrı hep.haydin çocuklar yap bir güzellik.

Yaman55

08 October 2009, 02:27:00 #144 Son düzenlenme: 08 October 2009, 02:36:47 Yaman55
alemin kralı demirspor  ;)

KareAs55

Mbilla Çok yetenekli bir oyuncu ama  son haftalarda biraz formsuz bunu iyi değerlendirmeliyiz

celebi

çarşambalı-55

Haydi Samsunsporum güldür yüzümüzü Kendi şehrimizde başımız dik gezelim Üç yıldır başımız eğik geziyoruz Tekrar çıkalım süper lige bu günler için bir kabustu geride kaldı diyelim Uyanalım şu kabustan

29 sezon boy gösterdiğimiz yere geri dönelim Bu taraftar haketmiyor bu acıyı bu gözyaşını bank asyada adı sanı duyulmamış tarihi olmayan bebelerle muattap olmayı Bu şehrin yönetiminde söz sahibi olanlar neden hiç kılınız kımıldamıyor hiç mi içiniz sızlamıyor bu kadar sahipsiz mi bu takım Sahipsiz şehrimin sahipsiz takımı...

Peki bu takımı bu borç batağına saplayan geçmiş dönemlerin beceriksiz yöneticileri siz peki siz içiniz rahat mı geceleri kafanızı rahatça yastığa koyabiliyormusunuz...

harbisamsunsporlu5517

AdanaDemirSpor

Samsunlu arkadaşlara teşekkür ederim,Demirspor hakkındaki düşünceleri için hafta sonuna sürprizlerimiz var. ;)