Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

beşnumara

şimdi öğrendiğime göre sercanı destekleyenler sbc imiş.yuhlayanlar da bizimkilermiş.tartışma, kavga, istenmeyen olaylar ne derseniz deyin bu ikili arasında olmuş.yazık... >:(

cembaba

Alıntı yapılan: 5BrK5 - 01 October 2009, 20:12:12
bize 2 maç üst üste kazanmak haram gibi bişe inşallah bolu maçında sakata gelmeyiz. . bu arada türkiye kupası grularında 3 büyükler samsuna gelirse pek güzel olur  bir heycan ortamı oluşur stad ilk defa fuller kale arkaları dahil. . . . tabi gidip karabükde 3 yemezlerse. .

3 büyük yok TEK BÜYÜK SAMSUNSPOR ! Bu arada olaylarla ılıgılı bılgısı olan varsa yazsın arkadaşlar :s

cembaba

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 20:20:50
şimdi öğrendiğime göre sercanı destekleyenler sbc imiş.yuhlayanlar da bizimkilermiş.tartışma kavga istenmeyen olaylar ne derseniz deyin bu ikili arasında olmuş.yazık... >:(

Bizimkiler hayatta sercan ı desteklemez. Mehmet Yılmaz abi daha yeni konuştu hem Ümit Abimizle ;) Bunun üzerine sbç böyle bir destek vermez !!

5BrK5

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 20:13:50
sen o zman git de o 3 büyükler dediğin takımların kombinesini al.

adı 3 büyük diye geçiyo tek tek yazcam mı ölesine dedim  :-\  . .  hemen işiniz gücünüz birine laf sokmak  aslında cevap yazmamda gerekmiyodu anlayışsız birine. .

ali ihsan

Alıntı yapılan: 5BrK5 - 01 October 2009, 20:28:16

adı 3 büyük diye geçiyo tek tek yazcam mı ölesine dedim  :-\  . .  hemen işiniz gücünüz birine laf sokmak  aslında cevap yazmamda gerekmiyodu anlayışsız birine. .

Bu sitede 3 büyük yok kardeşim.Tek büyük var .O kadar ...

celebi

5BrK5

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 01 October 2009, 20:31:08
Bu sitede 3 büyük yok kardeşim.Tek büyük var .O kadar ...

tamam beyler ya bişe yazdık çok uzattınız daha da bişe yazmam foruma olur biter. . özürdilerim yanlış konuştuğum için ama tepkiniz çok abartılıydı. .

celebi

sen bu siteye yni üye olan birisisin daha yaklaşık 7 ay olmuş buranın bu sitenin anlayışını SAMSUNSPORLULUĞUNU anlayamamışsın konuşup duruyorsun yazmazsan yazma. bu verdiğimiz bura için normal bir tepki abartılı değil. az biraz olgunlaşmaya ve büyümeye çalışın kareşim ya hep mi çocuk kalacaksınız.

ali ihsan

Alıntı yapılan: 5BrK5 - 01 October 2009, 20:33:14

tamam beyler ya bişe yazdık çok uzattınız daha da bişe yazmam foruma olur biter. . özürdilerim yanlış konuştuğum için ama tepkiniz çok abartılıydı. .

Başka ortamda belki söylediğin normal sayılabilir.Lakin bu sitede bu tür ifadeler kabul edilemez.Çünkü bizim için tek büyük var.Bundan sonra bu konuya daha hassas yaklaşmanı temenni ederim.

55JNR55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 20:01:25
şimdi öğrendiğime göre sercanı destekleyenler sbc imiş.yuhlayanlar da bizimkilermiş.tartışma kavga istenmeyen olaylar ne derseniz deyin bu ikili arasında olmuş.yazık...

doğrusu bu uzun uzadıya konuşmanın alemi yok gibi...

supernatural_55

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 01 October 2009, 20:37:08
doğrusu bu uzun uzadıya konuşmanın alemi yok gibi...

aynen böyle diyecek bişey ben bulamıyorum..büyüklerimiz bişey demeden konuşmayı da uygun görmüyorum

seckin55

site uyeleri olarak sercanı ve turgutu protesto ettik.sercan 2. yarı girdi maça..tabi bizlerde yapmış oldugu terbıyesizlikten dolayı yuhaladık..yuhalanan sercana sogutlu bahçeliler sercana destek verdıler..tepkiler artınca ustumuze geldıler ama sadece tartışma oldu..kavga felan olmadı stadda..

sercan samsunun cocugu dıyolar.tamam dogru dıyosun ama ne vermışki destek verım sercana...samsunun cocugu liderlik yapmalı, digerlerinden ustun oynamalı.canla başla oynamalı..ben bunu sercanda goremıyorum..bizim taraftarımız bole yaptıkça sercan bi taraflarını daha çok kaldıracak..kufuru yedik sercandan oturduk aşaga..

Sercan gelip gecici ama bizler hep kalıcıyız..

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: MeL_55 - 01 October 2009, 19:55:43
Tam olarak bilinmiyor. Maraton yuhlarken baska yerden Sercani desteklediler.
Sirinler olabilir.

şirinler sadece MURAT YILDIRIMI MAÇTAN ÖNCESİ DESDEKLEDİ onun dışında tezahüratlara okadar dalmışızki 1.gol olunca 10 saniye sonra felan sevindik

ali ihsan

Anladığımız kadarıyla SBÇ Sercan'a destek vermiş.Sebebini bilmiyoruz lakin SBÇ li arkadaşlar gerekli açıklamayı yaparlar herhalde.Bu nedenle konuyu çokta uzatmanın alemi yok.İlgili kişiler açıklama yapsın,herkes değerlendirmesini ona göre yapar zaten.

supernatural_55

şahsen kendi adıma söylüyorum ben artık maratona girmemeye yemin ettim sercana seviyoruz seni dendi ..
arena55 özür dilediler,açıklama yapcaz dedi zaten sağolsun sbç site üyeleri herşeyin farkındalardı geldiler hepsi bizim yanımıza konuştular gayet samimi bi şekilde