Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: MeL_55 - 01 October 2009, 19:55:43
Tam olarak bilinmiyor. Maraton yuhlarken baska yerden Sercani desteklediler.
Sirinler olabilir.

Şirinler değildir...

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 19:57:00
şirinler değildi çünkü dinlediğim kadarıyla ses maratondan geliyordu.şirinlerin desteği geliyordu.seviyorum seni ekmeği tuza banıp... bestesini söylüyorlardı

Fatih Adana maçında bizde sövelim kardeşim ;);)

samet haci

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 19:57:00
şirinler değildi çünkü dinlediğim kadarıyla ses maratondan geliyordu.şirinlerin desteği geliyordu.seviyorum seni ekmeği tuza banıp... bestesini söylüyorlardı

bende oLe duydum sevıyorum senı bestesını soluyorlardı o sırada

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 October 2009, 19:57:47
Fatih Adana maçında bizde sövelim kardeşim ;);)
biz her türlü sövecez zaten sercan.içimizde bi şey kalmasın. eritelm yağlarımızı :D ama burda sercanı destekleyen olmayacak.
maçı dinleyen bi arkadaş diyo ki:bu ne yaaa sercanı destekleyenleri de sercan .ikmiş heralde.mersinlilerden hiç bir farkı yokmuş bu kalitesiz insanların

gkhn

samet haci

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 20:03:46
alinin anlatımlarından ben şunu çıkardım: sercanı destekleyenler söğütlübahçeliler yuhhhlayanlar da bizim site üyelerimiz.kavga tartışma da bu ikilinin arasında çıktı heralde onun için tadı tuzu kaçtı alinin son dakikalarda

vallahı bızım kafalar bir :) bende öle tahmın edıyorum...

Sercan

alinin anlatımlarından ben şunu çıkardım: sercanı destekleyenler söğütlübahçeliler yuhhhlayanlar da bizim site üyelerimiz.kavga tartışma da bu ikilinin arasında çıktı heralde onun için tadı tuzu kaçtı alinin son dakikalarda

İnşallah öyle değildir.Çünkü Ümit abide çok sinirlenmişti Sercan'la Turgut'un yaptıklarına...

Recep

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 20:07:17
ama maratonda bağıranlar söğütlübahçeliler.eğer dediğin gibi değilse de günahlarını aldım diyeyim kusura bakmasınlar.ben mantıklı  düşünmeye çalışyıorum.dur bakalım bizimkiler geldin de işin rengi çıkar ortaya
olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayalım
her kim ki sercanın yaptığı bu terbiyesizlik üzerine hala destekliyorsa söyleyecek söz bulmakta bile zorlanıyorum

MeL_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 20:07:17
ama maratonda bağıranlar söğütlübahçeliler.eğer dediğin gibi değilse de günahlarını aldım diyeyim kusura bakmasınlar.ben mantıklı  düşünmeye çalışyıorum.dur bakalım bizimkiler geldin de işin rengi çıkar ortaya

Yanlisin var... Maratondan hem küfür hem yuhlama sesi geliyordu. Ve Sercana gelen destek iste uzaktan geliyordu.

5BrK5

bize 2 maç üst üste kazanmak haram gibi bişe inşallah bolu maçında sakata gelmeyiz. . bu arada türkiye kupası grularında 3 büyükler samsuna gelirse pek güzel olur  bir heycan ortamı oluşur stad ilk defa fuller kale arkaları dahil. . . . tabi gidip karabükde 3 yemezlerse. .

AntZ

Bizim site üyelerimiz değil de takımı yakından takip edenler, kimin ne olduğunu bilenler, sahada terini akıtanla terine kıyamayanları görenler diyelim.

samet haci

beşnumara

Alıntı yapılan: 5BrK5 - 01 October 2009, 20:12:12
bize 2 maç üst üste kazanmak haram gibi bişe inşallah bolu maçında sakata gelmeyiz. . bu arada türkiye kupası grularında 3 büyükler samsuna gelirse pek güzel olur  bir heycan ortamı oluşur stad ilk defa fuller kale arkaları dahil. . . . tabi gidip karabükde 3 yemezlerse. .
sen o zman git de o 3 büyükler dediğin takımların kombinesini al.

AntZ

Alıntı yapılan: 5BrK5 - 01 October 2009, 20:12:12
bize 2 maç üst üste kazanmak haram gibi bişe inşallah bolu maçında sakata gelmeyiz. . bu arada türkiye kupası grularında 3 büyükler samsuna gelirse pek güzel olur  bir heycan ortamı oluşur stad ilk defa fuller kale arkaları dahil. . . . tabi gidip karabükde 3 yemezlerse. .

3 büyük kim ben tek büyük biliyorum.
Samsunspor maçına gelmeyen bahsettiğin takımlar gelecek diye stadı dolduruyorsa varsın boş olsun.
Bu arada Karabük'ten 3 yiyicek olan biz olmadığımıza göre kim?

Recep