Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

11 September 2009, 19:28:07 #30 Son düzenlenme: 11 September 2009, 19:31:08 samsuni
Tanju Çolak'ın liste çabası olduğu gerçek. Kendisi bugüne kadar başladığı işleri bitirememekle de meşhur bir isim ve Samsunspor'un gol kralı olarak çok özel bir yere koyduğum ama onun dışında her zaman tuhaf ve gevşek bulduğum bir isim.

Finans desteği sağlamış diye duyduk, yine de bu işin olacağını pek sanmıyorum ama inşallah bir liste yapar. Böylece birden fazla adayın olduğu bir kongre heyecanı yaşamış oluruz. Alternatifimiz yok diye kafasına göre takılan yönetimlerden farklı olur, en azından vaatler havada uçuşur. Delege, delege olduğunun farkına varır.

Takipteyiz...

**KaR6**

Tanju Çolak'ın aday olacağına yüksek ihtimal vermiyorum ancak koyar ve başkan olursa hiç değilse ekonomik yönden rahatlayacağımıza kesin gözüyle bakıyorum..

KocumVolkan

hadi inşallah.. şunlardan iyi bir yönetim çıksında.. bu arada
"görevlendirilme" yönetim değil.. gerçekten isteyerek severek bir yönetim gelsin

Akyol

Şahsen bu durumun olacağını sanmıyorum. Tanju Çolak ismi belki heyecan verici ama ben ihtimaller dahilinde tutmuyorum bu adaylığı, son anda vazgeçebilirler.  :-\

supernatural_55

bu aralar çok gördüm Tanju Çolak`ı Samsun`da umarım iyi bi listeyle aday olur hiç değilse ;
AlıntıAlternatifimiz yok diye kafasına göre takılan yönetimlerden farklı olur, en azından vaatler havada uçuşur. Delege, delege olduğunun farkına varır.

**KaR6**

Gitti zaten İstanbul'a bugun ancak gelir yakında.. ben susuyorum bundan sonra, bekleyip göreceğiz..

Tamer55

bir takım liste çalışmaları yapar gerekli desteği bulamadım der vazgeçer

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 September 2009, 19:32:17
Tanju Çolak'ın aday olacağına yüksek ihtimal vermiyorum ancak koyar ve başkan olursa hiç değilse ekonomik yönden rahatlayacağımıza kesin gözüyle bakıyorum..

Tanju' nun başkan olmasını bende istiyorum.. Çünkü Tanju başkan olursa, hem tanınmış bir isim başımızda olur.. Reklam, Duyuru vs gibi gelirler sağlayacağını düşünüyorum.. Bir de Tanju eğer başkan olursa, listesi de güzel olacağı kanaatindeyim. Bekleyip göreceğiz.. Hiç değilse, otoriter bir başkan olur.

europe_55

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 September 2009, 20:11:38
Tanju' nun başkan olmasını bende istiyorum.. Çünkü Tanju başkan olursa, hem tanınmış bir isim başımızda olur.. Reklam, Duyuru vs gibi gelirler sağlayacağını düşünüyorum.. Bir de Tanju eğer başkan olursa, listesi de güzel olacağı kanaatindeyim. Bekleyip göreceğiz.. Hiç değilse, otoriter bir başkan olur.

Aynen katiliyorum.
Insallah baskan olur...

vanlioglu

tek artı yönü bu işin içinde tabiri caizse bu işin kaşarı olmasıdır. gelirse yeni bi heyecen olur onunda yeni bir heyecan aradığı belli  :)

sadece55

piyasası olan bir isim ama işte reklamı da çok sever mehmet abinin dediği gibi başladığı işleri bitirmeyen bir isim ondan kongrede görmeden konuşamayız

berusa55

Vallahi bu şu anki yönetimden çok daha kötü ve kapalı kutu olamazlar herhalde. Bir de Tanju'yu görelim bakalım gelişmeler ne gösterecek eğer liste yaptığı haberi doğruysa!

Yaman55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 September 2009, 21:06:17
bence Tanju Çolak'ın başkanlığında en son gelecek katkılardan birisidir ekonomik güç .. Tabiki bu yönetimden daha fazla imkanı yaratacaktır ancak Samsunspor'a katacağı değerler ; hem futboldan anlayan insanlardan oluşan bir ekip hemde Samsunspor ne demek bilen kişiler olacaktır ..

cem

konu taju olunca güven duygusunu gözden geçirmek gerektiğini düşünüyorum...

jean

en buyuk halaim tanjunun baskan olmasi super lige kesin cikariz seneye maddi skintida olmaz istedigi oyuncuyuda alir medyanin gozu ustumuzde olur yeni heyecan gelir ins bu sefer gerceklesir engeleyen olmaz artik birseylerin olmasi gerek kuculuyoruz git gide