Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 September 2009, 13:24:48
İki gündür akşam antreman'larına gidiyorum açıkçası ben pek yeni adamlardan umutlu değilim, Belki zamanla iyi olrlar ama benim iki antremanda gözlemlediklerim...

Kaleci Okan Karabulut,    .......İyi
Hakan Hacıbektaşoğlu    ....... İyi
İlhan Ummak                 .........İyi
Adem Alkaşi                  ..........Orta
Burak Tok                     ..........Orta
Can Özgürtaş                ..........iyi ama ağır
Hakkı Hocaoğlu              ........Gereksiz bir transfer
Orhan Taşdelen            ........ Atalay Demirağ daha iyi
Süreyya Ünlüoğlu           ........Samsun'a zorla getirilmiş galiba
Eraf Fırat                     .......... çözemedim   :-\
Serkan Boydak               ........Okan'ı kesemez

Kardeşim bide şöyle baksak, bunların 1-2si hariç çoğu daha çok genç ve yeni bir şehir yeni bir takım, Süreyya zaten 91li mi ne adam şuan ne olduğunu bile anlamıyordur ondan zorla getirilmiş gibi durabilir, hem daha 2 gün oldu, bardağa bide dolu tarafından bakalım bence

babasamsunlu

o kadar  çok başarıya aç kaldıkki sabırsızlanmakta haklı arkadaş..ama seninde dediğin gibi sabretmekten b aşka çaremiz yok....

usare

Bir de arkadaşlar zaten bize sağ-sol bek kaleci ve bir orta saha lazımdı. Diğerleri A2 ye gider muhtemelen. E onlar iyiyse şayet etkili transfer yapmışız demektir. Özellikle defans dörtlümüz ve kalecimiz iyi olursa yeter. Bizim zaten orta saha ve ileri ucumuz iyi.

eLLis

Bu süreyyayı aydından getirmişler batan geminin malları gibi aydın amatöre düştü süreyyada iş olsaydı 3 ligde iyi oynardı yinede bakalım Samsunspor büyük kulüp aydına benzemez burda daha sıkı tutar işi hayırlısı.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 03 September 2009, 13:36:08
Kardeşim bide şöyle baksak, bunların 1-2si hariç çoğu daha çok genç ve yeni bir şehir yeni bir takım, Süreyya zaten 91li mi ne adam şuan ne olduğunu bile anlamıyordur ondan zorla getirilmiş gibi durabilir, hem daha 2 gün oldu, bardağa bide dolu tarafından bakalım bence

Dediğim gibi ben iki günlük antreman'larda gördüğümü yazdım tabiki bende isterim aldığımız adamların çok iyi olmasını ama iki günde görünen bu.
İlahn, Hakan, Burak, Adem ve kaleci Okan, belli ediyor kendini kumaşı iyi ama inşallah diğerleride zamanla daha iyi olup beni yanıltırlar. İnşallah yanılan ben olurum Samsunspor değil...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 September 2009, 13:53:08
Dediğim gibi ben iki günlük antreman'larda gördüğümü yazdım tabiki bende isterim aldığımız adamların çok iyi olmasını ama iki günde görünen bu.
İlahn, Hakan, Burak, Adem ve kaleci Okan, belli ediyor kendini kumaşı iyi ama inşallah diğerleride zamanla daha iyi olup beni yanıltırlar. İnşallah yanılan ben olurum Samsunspor değil...

Güzel günler göreceğiz ;D

babasamsunlu

Ollivanders

önemli olan kadro derinliği . Tabiki iyi olsalar çok iyi olur ancak kadro derinliğini de gözardı etmemek gerek. Zaman vermek lazim aslında bakalım gelecek bize neler getirecek.

cezayir55

kerim baş ne alemde  çünkü iyi oyuncu dıyorlar

AntZ

Alıntı yapılan: cezayir55 - 03 September 2009, 15:07:09
kerim baş ne alemde  çünkü iyi oyuncu dıyorlar

Kerim imzaladı ama şu an Fransa'da, izinli...

berusa55

Maçlarımız başlamış, 3.haftaya giriyoruz; anlaşma imzalayan adam kalkıp gelmez mi hemen? Ne izni bu böyle sevgili Murat?

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 September 2009, 15:10:46
Maçlarımız başlamış, 3.haftaya giriyoruz; anlaşma imzalayan adam kalkıp gelmez mi hemen? Ne izni bu böyle sevgili Murat?

Benden habersiz izin vermişler abicim haberim olsa gönderirmiydim  ;D

cezayir55

belki eşyalarını almaya gitmiştir ailesi samsunda yaşıyormuş

berusa55

Alıntı yapılan: Ant55 - 03 September 2009, 15:11:37
Benden habersiz izin vermişler abicim haberim olsa gönderirmiydim  ;D

Ara gelsin. ;D Şaka bir yana cezayir55'in dediği gibi eşyalarını almak için bir izin sanırım. Malum Fransa'nın Lorinet takımından Kerim.

sevdamsınsamsunspor

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 September 2009, 13:24:48
İki gündür akşam antreman'larına gidiyorum açıkçası ben pek yeni adamlardan umutlu değilim, Belki zamanla iyi olrlar ama benim iki antremanda gözlemlediklerim...

Kaleci Okan Karabulut,    .......İyi
Hakan Hacıbektaşoğlu    ....... İyi
İlhan Ummak                 .........İyi
Adem Alkaşi                  ..........Orta
Burak Tok                     ..........Orta
Can Özgürtaş                ..........iyi ama ağır
Hakkı Hocaoğlu              ........Gereksiz bir transfer
Orhan Taşdelen            ........ Atalay Demirağ daha iyi
Süreyya Ünlüoğlu           ........Samsun'a zorla getirilmiş galiba
Eraf Fırat                     .......... çözemedim   :-\
Serkan Boydak               ........Okan'ı kesemez

kardesim maçla antreman farklıdır bide söyle bişe var 2 günde gözlemlediklerim diosun bence yeni arkadaslarn en az 1 aya ihtiyaci var takıma ve sehre alisma açisindan bunlar kamplara katilmadilar hazirlık maçlarinda oynamadılar sonucta idmanda yok böle tutuk görükmeleri normal