Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

kuzey55

hkan hacıbektaşoğlu adanadan geldi.sevilen bir oyuncu taraftar tarafından.bizden önce sakarya ile anlaşmış ancak sakarya lisans çıkaramayınca biz aldık...

usare

Arkadaşlar merak etmeyin inşallah bu takım 2-3 haftaya kadar toparlanacak ve çıkışa geçecek. İnşallah.

AllydeenleaR

vanlioglu

80 tane stoper aldılardı zaten ii olmuş gelmediği :D

oguz_5528

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 02 September 2009, 17:40:03
kenan başkan sebata gitmiş

bugün trabzondaydım yerel gazetede kenan başkan'In sebatla anlaştığı yazıodu.Ayrıca kaleci metin aktaş da öyle  >:(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 02 September 2009, 18:56:00
bugün trabzondaydım yerel gazetede kenan başkan'In sebatla anlaştığı yazıodu.Ayrıca kaleci metin aktaş da öyle  >:(

Ztn sebata giden adamın kalitesinden şüphe ederim ;) Almadığımız iyi olmuş takılsın o 1'er sene ile takımlarda biz bi oturtalımda şu kadroyu.Bnm tek derdim kalede kaldı valla şu okan cengizden çok fazla biri deil bence.Gerçi bu takımda kaleci antrenörü hocalar var bi bildikleri vardır alırken diyeceğim ama dilim varamıyoru malesef.Bu arada acaba adıyamandan alınan Serkan nsl bir kaleci duyumlarınız varmı arkadaşlar ????

Amsterdamli

Ben Serkani aldigimiza cok sevindim. U19 milli takimindada oynamis yetenekli bir kaleci. Besiktas altyapisindan yetisen ve zamaninda bjk genel koordinatörünün yorumu; geleceğin oyuncularından biri,bizim için çok değerli.

jean

hadi hayirlisi isimlerini bilmedigimiz adamlar cogu ins tutar

europe_55

Hayirlisi olsun...
Insallah hepsi Samsunsporumuz'a faydali olurlar

Oflu

Hadi bakalim hayirlisi ile beyler, insallah birseyler yapacuuk bu sene  ;)

usare

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 02 September 2009, 19:04:09
Ztn sebata giden adamın kalitesinden şüphe ederim ;) Almadığımız iyi olmuş takılsın o 1'er sene ile takımlarda biz bi oturtalımda şu kadroyu.Bnm tek derdim kalede kaldı valla şu okan cengizden çok fazla biri deil bence.Gerçi bu takımda kaleci antrenörü hocalar var bi bildikleri vardır alırken diyeceğim ama dilim varamıyoru malesef.Bu arada acaba adıyamandan alınan Serkan nsl bir kaleci duyumlarınız varmı arkadaşlar ????

Ya bence okan karşıyaka maçında fena değildi. Hatta %100 2 gol çıkardı. ZAten yediği gollerde de hatası yoktu. Tamammen defans hatası. Hele 2. gol resmen film gibi seyrettiler.
Serkan ı bilmiyorum onu henüz izlemedim. Ama ikisinin de şu an için Cengizden iyi olduğu kanaatindeyim.

Ollivanders

Bencede kalecinin bir hatasi yktu.Çokta guzel bir kurtarış yaptı. Hakan koçarslan ole çaya gider defans da kafa topuna bos cıkarsa adam o golude atar.". golde de iyi kapatti aslinda ama adam iyi vurus yaptı.

cezayir55

Ertuğrul Sağlam

İki gündür akşam antreman'larına gidiyorum açıkçası ben pek yeni adamlardan umutlu değilim, Belki zamanla iyi olrlar ama benim iki antremanda gözlemlediklerim...

Kaleci Okan Karabulut,    .......İyi
Hakan Hacıbektaşoğlu    ....... İyi
İlhan Ummak                 .........İyi
Adem Alkaşi                  ..........Orta
Burak Tok                     ..........Orta
Can Özgürtaş                ..........iyi ama ağır
Hakkı Hocaoğlu              ........Gereksiz bir transfer
Orhan Taşdelen            ........ Atalay Demirağ daha iyi
Süreyya Ünlüoğlu           ........Samsun'a zorla getirilmiş galiba
Eraf Fırat                     .......... çözemedim   :-\
Serkan Boydak               ........Okan'ı kesemez