Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

KareAs55

Bu Yeni Gelen Arkadaşlar Umarım Başarıya Aç  ve Yürekleriyle oynasınlar yeter

Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler

Cagdas Ünver

Süreyya eski oyuncumuz ALi Akdeniz'in yeğeniymiş.

FaTiH_HaN

05 September 2009, 17:06:02 #947 Son düzenlenme: 05 September 2009, 17:12:15 fatih_han55
AlıntıKocaelispor'da Şok Gelişme!

Türkiye Futbol Federasyonu'na 7.5 milyon lira borcu dolayısıyla yeni transferlerine lisans çıkartamayan Kocaelispor, devre arasındaki transfer dönemine kadar müsabakalara genç futbolcularından oluşan kadroyla çıkacak.
5 Eylül 2009

Kulüp Başkanı Osman Nuri Yaman, yaptığı açıklamada, TFF'ye borçlarını ödeyemediklerini ve yeni transferlere lisans çıkartamadıklarını belirterek, ''Maalesef olmadı, yetiştiremiyoruz'' dedi.

Ocak ayına kadar genç futbolculardan oluşan kadroyla müsabakalara çıkacaklarını ifade eden Yaman, anlaşma sağlanan yeni futbolcuların kulüpten ayrılmayacağını, devre arasına kadar antrenmanlarla, hazırlık maçlarıyla hazır tutulacaklarını kaydetti.

Yeni transfer döneminde de yapılacak takviyelerle farklı bir Kocaelispor yaratacaklarını dile getiren Yaman, ''Yolumuza iddialı, kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Güvenerek, inanarak ligi tamamlayacağız. İnanmak bir işi başarmanın yarısıdır. Biz gençlerimize inanıyoruz ve transferlerin eksikliğini hissettirmeyeceklerini düşünüyoruz. Bu yıl şampiyon olmasak bile önümüzdeki yıla önemli bir adım atmış olacağız'' diye konuştu.

Muhammed ali ve ahmet şahin boşa beklemiş oldular!

http://www.bankasyabirincilig.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsID=5385

sadece55

süre doldu patladı muhammed ali filanda ama genede çok karakterli adamlarmış helal olsun beklediler

Dartagnan

Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Keske acılmaz olaydı 

Offff ulan offfff >:(

maraton

07 September 2009, 16:53:32 #950 Son düzenlenme: 07 September 2009, 17:09:37 Amsterdamli
evet tranferi kimin yapacağını, kimin topçuları seçeceğini ve bu seçeceklerin ne kadar toptan anladığına bakmadan tahta açılsın diyerek bu camiaya kötülük yapan biri olarak özür diliyorum..

düşünemedik ki hakkı ile tahsin in alacağı topçudan ne olur...

federasyon uyuma samsuna sahip çık, adam bi de utanmadan 13 adam aldık daha tahta açılmayacağı için diyor, bunlardan 10 u sahada değil, sahadakiler zaten topçu değil.. senin kurtaracağın geleceğin ben ta içine..........

kelle başı 100.000 tl alsalar götümüze kaçan 1.3 trilyon daha..

tahta seni açim de mi kötü olum açmayim de mi ?  :'(

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 07 September 2009, 16:53:32
evet tranferi kimin yapacağını, kimin topçuları seçeceğini ve bu seçeceklerin ne kadar toptan anladığına bakmadan tahta açılsın diyerek bu camiaya kötülük yapan biri olarak özür diliyorum..

federasyon uyuma samsuna sahip çık, adam bi de utanmadan 13 adam aldık daha tahta açılmayacağı için diyor, bunlardan 10 u sahada değil, sahadakiler zaten topçu değil.. senin kurtaracağın geleceğin ben ta içine..........

tahta seni açim de mi kötü olum açmayim de mi ?  :'(
tahsinle hakıkı bu sefer tahtayı hiç çıkaramıyacağımız kadar içine soktular >:(

ali ihsan

Bir hocamız üniversitede bütünleme zamanı şöyle derdi ."Oğlum hiç uğraşma .öte giren şemsiye açılmaz"

Bize de giren girdi artık,çıkar çıkarabilirsen....

edmontdante

Alıntı yapılan: maraton - 07 September 2009, 16:53:32

doðan

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 September 2009, 18:40:59

daha ne söylenebilir diki bizde diyoruz ki hoca gençleri seviyo falan .... yaaa neeee alaaakkkaasııı vaaar..........

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 07 September 2009, 18:37:48
Bir hocamız üniversitede bütünleme zamanı şöyle derdi ."Oğlum hiç uğraşma .öte giren şemsiye açılmaz"

Bize de giren girdi artık,çıkar çıkarabilirsen....

Nuri Asan

bu adamlar benim takımım üzerinden kara para aklamıyorlarsa bende adam değil.

babasamsunlu

var birşeyler ama kimse  bilmiyor..bilenler susuyor..bizse öyle bakıyoruz.ne zman harekete geçeceğimizide hiç birimiz bilmiyoruz... >:( >:( :'( :'( :'(

55erhan55

alınan adamların ne olduğu birkaç hafta içinde belli olur

AllydeenleaR

o kadar adam aldık biri rizedeki kenan kadar olsa keşke adam süper ligde oynıcak düzeyde biz gidios abuk subuk adamlar alıozz