Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Ya bu Celil'le hakkaten tanışmak isterim,nasıl bir adam nasıl bir karakter merak ediyorum,şöyle otursak bir yerde yemek yesek iki saat muhabbet etsek de çözsem şu adamı,rahatlasam artık.Yaptığı işlere akıl sır ermiyor...

**KaR6**

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 03 September 2009, 03:20:26
Ya bu Celil'le hakkaten tanışmak isterim,nasıl bir adam nasıl bir karakter merak ediyorum,şöyle otursak bir yerde yemek yesek iki saat muhabbet etsek de çözsem şu adamı,rahatlasam artık.Yaptığı işlere akıl sır ermiyor...

5.dk da anlarsın abi, 2 saate gerek yok :) aslında celile kızmıyorum, karakter olarak mukemmel ama para çok önemli onun için, ondandır bu kadar sitemlerim..

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 September 2009, 19:03:30
Geçenlerde simit center da gördüm yanlış anlaşılmasın ama baş örtülü birçok bayan sigaralarını tüttürüp çaylarını içiyorlardı. Allahım herkesi en ince ayrıntısına kadar görüyor, inşallah bizlerin ibadetlerini kabül ve makbül eyler...
aramızda kalsın :D bafraya adanadan transfer olan kaleci yaşarın babası maç için samsuna gitti.gitmeden önce beni aradı ben samsunda olmadığım için ilgilenemedim. maçtan sonra bafraya gitmişler.bafrada tesislerin karşsıında büyük bir çay bahçesi varmış(ben bilmiyorum bafrayı) gitmiş oraya oturmuş çay istemiş su stemiş vermemişler. demişler ki ramazan herkes oruç ne çayı ne suyu :D :D  geldi bana diyo k ne biçim memleketiniz var fatih herkesin orucu kendisine.adanadan gelince samsuna adana zannetti heralde :D alışkın ya buralarda oruç tutmamanın normal olduğuna.ramazan ayı mı değil mi belli değil valla buralarda

Sercan

Samsun yine de çoğu ilden iyi bu konuda,ben mesela Antap'te iken acaip zorlanırdım kimse tutmuyor orada ...

King Of The North

,Gelin de bir de Ankara'yı görün,geçen gün grubumuzla iftar yaptık,biz iftar açarken hemen bitişikte canlı müzik vardı,ezan okunurken bile kesmedi adamlar,üstelik herkes bira içiyodu,tutmuyosun madem ezana saygı göster hiç değilse 2 dakika ara ver >:(

celebi

Allahım adamın biri de dün utanmadan yüzüme karşı su içiyordu.

samsunsporulan

bende oruç tutuyorum ama gelip yanıma biri bira içse yadırgamam  onun hayatı sonuçta insanlar özgürdür ben tutuyorsam kendime tutuyorum o yemek öbürü su içmiş bize ne arkadaşlar

King Of The North

ben oruçlu birinin yanında bişey yiyip içmem kardeşim

celebi

Alıntı yapılan: samsunsporulan - 03 September 2009, 13:48:50
bende oruç tutuyorum ama gelip yanıma biri bira içse yadırgamam  onun hayatı sonuçta insanlar özgürdür ben tutuyorsam kendime tutuyorum o yemek öbürü su içmiş bize ne arkadaşlar

SENİN ONA GÖSTERDİĞİN SAYGIYI O NİYE BİZE GÖSTERMİYOR. DEMOKRASİ SADECE ONLAR İÇİN Mİ GEÇERLİ. BURASI AMERİKA DEĞİL ARKADAŞ. BEN KIZIYORUM

özkan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 03 September 2009, 04:01:55
Samsun yine de çoğu ilden iyi bu konuda,ben mesela Antap'te iken acaip zorlanırdım kimse tutmuyor orada ...
aynen abıim ben aydın sökedeyken bırak orucu mıllet her gece kafa cekıyodu valla adamlar orda su yerıne bıra ıcıyo mert de iyi bilir izmirde yaşadığından yanı yanlış anlaşılmasın ;D bizim samsun yıne ıdare eder yav ;D

kaptan 55

bana görede eski ramazanlar yok bizim gençliğimizde oruç tutmayan liseli gençler bile taa kayalıklara inerdi sigara içmeye şimdi ise kim kime dum duma bari tutmuyosun,tutana saygı göster be müslüman.çok mu zor ki...

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 03 September 2009, 17:11:16
bana görede eski ramazanlar yok bizim gençliğimizde oruç tutmayan liseli gençler bile taa kayalıklara inerdi sigara içmeye şimdi ise kim kime dum duma bari tutmuyosun,tutana saygı göster be müslüman.çok mu zor ki...

haklısın kanka,iftar resimlerimiz yayınlandı bizim başlığa bak bu arada ;)

kaptan 55

bakmam mı kanka ulan ayağımız ankaradan kesildi oluşum hareketlendi :'(

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 03 September 2009, 17:18:25
bakmam mı kanka ulan ayağımız ankaradan kesildi oluşum hareketlendi :'(

mecbur daaaa ;D her yerdeyiz kanka biliyosun,slogan çaldım ama olsun yabancının değil bizim sloganımız ne de olsa ;D

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 03 September 2009, 17:11:16

sen onu diyorsun kaptan bizim iftarda solumuzda milet rakı bira çekiyordu ezan okurken adam gitar dinletisi yapıyordu ..... diğer cafeler ful iftar açan bizim yerde 3 bilemedin 4 masaydı yabancılaşıyoruz giderek vah ki ne vahhhh