Son Engel Kerem Mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 10:34:53

« önceki - sonraki »

berusa55

26 August 2009, 02:26:19 #45 Son düzenlenme: 26 August 2009, 02:28:04 berusa55
Kerem ne yap et, bu hafta cezalı duruma düş, haftaya antremanlarda sakatım ayağına yat; 3.maçta Samsun'da maça çıkma kardeşim.

oguz_5528

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 26 August 2009, 02:23:43
Bence maç başlamadan hiç bişe yokmuş gibi taraftarın keremi çağırması gerek sanıcak ki tahta açılsın diye bana yalaklanıyo taraftar sonra tam geldiğinde s..tir git kereem tezahüratları arasında arkamızı dönmemiz çok iyi olur...

O buraya geldiğinde tahta denen konu tamamiyle bitmiş olacak :( bence onu çağırıp kafasına tahta atmak lazım  >:(

55JNR55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 26 August 2009, 02:28:53
O buraya geldiğinde tahta denen konu tamamiyle bitmiş olacak :( bence onu çağırıp kafasına tahta atmak lazım  >:(

benim öyle dememin nedeni de o zaten tahta açılmış olursa daha iyi olur çok da güzel bi cevap olur ona en azından bu hafta karabükspor karşısında sorun yaşattığı için bize yerinde bir davranış olur ve belki de mersin bu davranışların nedenini bilmiyordur araştırabilir...

KotuCocuk55

Kerem İnan'ın başarılı bir kaleci olduğunu düşünmüyorum,televizyondan ve basından seyrettiğim kadarıyla  tarz olarak da sevdiğim bir oyuncu değil.Ama bu konuda iki noktaya değinmek istiyorum.

Birincisi bahsedilen para 350 milyar,günümüzün parasıyla 350.000 Türk lirası.
Günün ekonomik koşullarında hatırı sayılır bir para.Türk bankacılık ve ticaret yasalarına göre,belirli bir limitin üzerindeki para alışverişleri banka aracılığıyla yapılmak zorundadır.Yine dernekler yasasına göre (Türkiyede spor kulüpleri bu yasaya tabidir) samsunspor'un kasasından çıkıcak para yönetim kurulu kararıyla çıkmalı,karar yönetim kurulu defterine yazılmalı ve muhasebe defterine işlenmeli ve gerekli dekont ve ödendi belgesi de genelde her kurumda olan o yıla ait olan faturalar,dekontlar dosyasına iliştirilmelidir.Yıl sonunda da bu defterler gerekli devlet kurumları tarafından incelenir ve onaylanır.

Olay ya yanlış ya yalan aksettiriliyor yada bu kulüp kimlerin elinde ve bu kişiler nasıl işler yapıyor akıl sır ermiyor.

Eğer oyunucuya para ödendi ve elindeki senetler alınmadıysa,bu ödentinin banka makbuzları yoluyla kanıtlanabiliyor olması gerekli,şayet ödeme elden yapıldıysa,senetlerin alınmamasına ek olarak  herhangi bir form tutulmayıp,bir belge imzalatılmadıysa bu parayı Kerem'e elden takdim etmek üzere para üzerine zimmetlenen muhasebeci yada avukatın kişisel hatasıdır ve bunun hukuki olarak maddi manevi cezasını bu kişi ve yönetim kurulu ödemelidir.Samsunspor özel bir şirket değil,kamuya açık bir kuruluştur.Diyorumya süper savcıya bir mektup iki dakika da olayın bütün ayrıntılarını gözler önüne serecektir.Bunlar bu haberleri yaparken bizleri cahil aptal filan sanıyorlar herhalde.

İkinci nokta ise;her ne kadar etik ve  benim tarzım  olmasa da ne yazıkki futbol dünyası  karanlık bir dünyadır.Bu dünyada mafya-siyaset içiçe girmiştir.Aldığı 350 milyarı almamış gibi tekrar isteyen hemde aldığı bu parayı almamış gibi göstererek bir kulubün aylarca transfer yapmasını engelleyecek dötü olan bir futbolcu olduğunu hiç zannetmiyorum,kaldıki samsun gibi gayri meşru ve organize işler bakımından istanbul ve kocaeli ile birlikte ilk üç içinde yer alan bir şehre karşı böyle bir harekette bulunmak resmen intihar demektir.

Bunların hepsinin yanında dediğim gibi para ödenmiş ve gerekli imzalar ve belgeler alınmamışsa bu samsunspor kulübünün değil o zaman görev başında olan yöneticilerin suçudur ve bu maddi kayıp kanun önünde yargılanarak bu kişilere ödetilmelidir.Hukuki sonuçları açık bir durumdur.Bunun yanında eğer öyleyse yaptığı bu alçakca harekette Kerem'e ödetilmelidir.Hala Samsunspora sahip çıkacak,bizim takıma yanlış haa! diyecek,çiftlikten arabasıyla geçerken milletin karısını kızını kesmekten fırsat bulacak babayiğitler kaldıysa,bu işe el atmalıdır.Bize ise Allah'a havale etmekten başka birşey düşmüyor acizliğimize yanmanın yanında..

Ama gerçekten olay gazetede okuduğumuz gibi mi derseniz,ona da pek inanasım gelmiyor...

AntZ

Gozgoz Yılmaz ve KotuCocuk55 in yazdıklarından çıkardığım sonuç; Allah seni bildiği gibi yapsın Adnan...

2 seçenek var,

- Ya Kerem e para ödendi ama bu Adnan ın işgüzarlığı yüzünden senetler alınmadı ve bu kadar zarara uğradık,

- Ya da ödendi deyip bu para cebe indirildi ve bu kadar zarara uğradık...

Hangisi doğru bilmem ama iki durumda da  bu adamın bizi 350.000 Lira (sadece bu konuda) zarara uğrattığı aşikar...

CriminaL

Alıntı yapılan: Ant55 - 26 August 2009, 07:29:13
Gozgoz Yılmaz ve KotuCocuk55 in yazdıklarından çıkardığım sonuç; Allah seni bildiği gibi yapsın Adnan...

2 seçenek var,

- Ya Kerem e para ödendi ama bu Adnan ın işgüzarlığı yüzünden senetler alınmadı ve bu kadar zarara uğradık,

- Ya da ödendi deyip bu para cebe indirildi ve bu kadar zarara uğradık...

Hangisi doğru bilmem ama iki durumda da  bu adamın bizi 350.000 Lira (sadece bu konuda) zarara uğrattığı aşikar...

eğer o avukatsa ; diplomasını yırtsın atsın tuvalet kagıdı yapsın..

jean

yaptigida kalecilik olsa bizde geleni gideni yedi ilk senesi hele cok berbatti 3-3 biten bir kayseri maci vardi tamamen hataliydi su tur adamlara muhtac oluyoz ona uzuluyom

Jnr.Serkan

bu kerem hiç düşünmüyormu acaba ben neden her gittiğim takımda 1 yıldan fazla kalamıyorum diye.neden her takım keremle sadece bir sene çalışıyor.çalışıyorda demeyelim keremle uğraşıyor.kerem samsuna gelcek hiç bişe olmıcak sadece küfür yicek oda böyle şeyleri çok takacak birisi deil...Sen ne yaptında 350 milyar alacağın var...350 milyar dediğimiz para kimilerimiz için ömür boyunca çalışıp kazanılmayacak bi para.senin 7ceddini sksn samsunlular kerem

cembaba

Yuh ya insan yediği ekmeğe bu kadar ihanet etmez ya ******* midir nedir ya :S

Mustee13

arkadaşalar kerem mersin idman yurdunda oynamıyor mu?
ee bizim Can Ulun da orda... yani can uluna ulaşılıp keremin ağzını yoklasa nedir bu işin aslı gerçek midir, değil midir. bi çözüm bulunsa...

55.hakan

Alıntı yapılan: Mustee13 - 26 August 2009, 16:02:38
arkadaşalar kerem mersin idman yurdunda oynamıyor mu?
ee bizim Can Ulun da orda... yani can uluna ulaşılıp keremin ağzını yoklasa nedir bu işin aslı gerçek midir, değil midir. bi çözüm bulunsa...
Can'ı zaten bizim yönetim kötü bir şekilde yolladı ondan böyle birşey isteyemeyiz , sadece olan biten hakkında bilgi istenebilir ondan

samet_55

kerem  uefa kupasının sapı girsin hemisana

kerem55

gözünü toprak doyursun ne diyelim

Kais

amacı ne bu adamın ya.Allah'ın yokmu.bu kadar mı ******* olunur?

germencisse

yani aylardır açıldı açılacak diye ayakta uyuyoruz..bizi ne bilgilendiren ne haberdar eden bir allahın kulu yok..gizliden iş yürütüyorlar..yani durumumuz ne olacak..