Son Engel Kerem Mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 10:34:53

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıKaleci Kerem senetleri teslim etmemiş

Samsunspor'dan 350 bin TL alacağı olan kaleci Kerem'in bu parayı daha önceden aldığı ve iade etmediği senetleri tekrar işleme koydurttuğu öğrenildi

BU NASIL FAİR-PLAY?
Samsunspor'un transfer tahtasını açma yönündeki tek engeli olan kaleci Kerem, ısrarla sorun çıkarmaya devam ediyor. Kerem'in Kırmızı-Beyazlı kulüpten alacağı olan 350 bin TL'yi daha önceden aldığı fakat Samsunspor'a iade etmediği senetleri tekrar işleme koydurttuğu ortaya çıktı.

SENETLER ELİNDE
Samsunspor'un Kerem'e aslında borcunun bulunmadığını ve eksik evraklar yüzünden kendisine ikinci kez para ödeneceğini belirten Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, "Aslında Samsunspor'un Kerem'e borcu yok. Ama senetler hala elinde olduğu için kanuni olarak ta yapacağımız birşey yok. Önceki dönemlerin yöneticilerinin bir hatası Samsunspor'u bu hale getirdi" dediler.

http://gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3729

55.hakan

tahtaaaaa tahtaaaaa kaşınma tahtaaaaaaaaaaaaaaaa

Baskent_Samsunspor

eğer doğruysa şu mübarek günde bütün samsunluların günahı boynuna kerem zehir zıkkım olsun

eLLis

25 August 2009, 11:04:21 #3 Son düzenlenme: 25 August 2009, 11:10:43 eLLis
Ya her gün yeni birşeyler çıkıyor ortaya ben bu habere hiçmi hiç inanmıyorum bu kadar saflık olmaz heralde bunuda yapmazlar.

CriminaL

burada bi tezatlık yok mu ? federasyona yatırdılarsa parayı yada banka yoluyla yatırdılarsa zaten faturalarının olması gerekiyor kulüpte.açarsın maddi manevi tazminat davasını hatta dolandırıcılıktan atarlar içeri kerem'i..pek inandırıcı gelmedi bana

ugrass

55JNR55

valla ne diyim doğru olabilir benzer bir durum celil de yaşandı hatırlarsanız alacağını aldığı halde tekrardan alacaklı olduğunu iddia etmişti bi ara... Ama bu klübü bu duruma düşüren şu an mevcuttaki ya da bundan önceki yönetimlerin allah belasını versin şu mübarek günde rahat iftar nasip etmesin şerefsizlere aynı şekilde ekmeğini yiyen iyi ya da kötü su içtiği tasa tüküren şerefsizlerin de oruçlarını açtıktan sonraki ilk lokmaları boğazlarına dizilsin inşallah... >:( >:( >:(

babasamsunlu

a  m  i  i  i  i  i  i  n  n  n  n !!!

55.hakan

davayla uğraşacak zaman kalmadı yatırın şunun parasını davayı da açarsanız hemen sonra ne sızlanıyosunuz hala yönetim  >:(

55_OrHaN_55

25 August 2009, 11:32:18 #9 Son düzenlenme: 25 August 2009, 11:36:53 55_OrHaN_55
hayretler içerisindeyim. bir insan bu kadar mı ş.refsiz olur? Allah belasını versin.

Jnr.Serkan

25 August 2009, 11:40:18 #10 Son düzenlenme: 25 August 2009, 13:10:57 samsuni
.bu takım bu sene başarısız olursa başsuçlu keremdir.hırsız keremmm!

CriminaL

parayı ödesinler peşine hemen açsınlar davayı.zaman kalmadı zaten kerem sende gelme lan samsuna ******* köpek

55erhan55

şeref... siz kerem Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın yediden yeltmişe tüm samsunsporluların günahını aldın o parayı alırsan eğer Allah sana hayrını göstermesin bu tahta öyle yada böyle açılır ama bu şerefsizin yaptığı asla unutulmaz

atakan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 12:25:14
Bunu daha öncelerde demiştim, bazı arkadaşlar kaynak kaynak demişlerdi hatta Kerem'e iftira attığım söylendi  :D

Adnan Ölmez zamanında yapılan angutluklardan birisi daha işte , Samsunspor'un 350.000 tl'si heba edildi ..

onun becereksizlikleri meşhur zaten.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: samsuni - 25 August 2009, 14:48:43
Tahsin Kosif ve Erkut Tutu'nun bugün Mersin'e gidecekleri söylendi. Kerem ile görüşmek için... İnşallah doğrudur.

inşallah hallederler, zira ümitsizliğe kapılmaya başladım:(