Son Engel Kerem Mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 10:34:53

« önceki - sonraki »

edmontdante

Parayı öderken elden mi ödediler yani.Senetleri getir al paranı diyemediler mi?.Hadi bunu da yaptılar senetlerle bağlantı kurup bir yazı da mı alamadılar?Bu ne rezalet böyle ya.5 aşındaki çocuk bilir bunun yolunu.Köy bakkalı gibi yönetmişler işte takımı

CriminaL

köy bakkalı olsa yine iyi en azından alacak verecek yazılıyor.bizim kulüpte o da yok

samet haci

asLında keremın yanına benı gondercekler bak o senetlerı ceklerı nasıl alıyom elınden ustune parada almassam serefsızım

red_white

2 hafta sonra kendi ayağıyla gelicek  >:(

berusa55

Kerem bu hafta kırmızı ye Samsun'a gelme! Sana diyeceğim bu!  >:(

Sadece Samsunspor

Keremin piyasaya çok borcu olduğu söylentileri var, o yüzden parayı peşin istiyor diyorrlar, gerçi artık bu para kaçıncı defa kereme verilecekse

55.hakan

yuh be nasıl 3.defa istiyor parayı federasyona yatırılan para geçerli olmuyor mu ne biçim iş bu ya

şimşek_55

Arkadaslar  bu 3 ncu defa ıstıyor geyıgı pek ınandıcı gelmedı. Odeyenlerde bu parayı koylu mehmet aga degılya boyle  odeme mı yapılır. Yapılırda senetler alınmazmı. Vermezse o adamı bu ulkede  rahat dolastırırlarmı. Bu olay nıtelıklı dolandırıcılıga gırmezmı. Lutfen arkadaslar  bu para buyuk ıhtımal hıc odenmedı ve yonetım yan cızıyor sımdı.  Kerem Samsuna gelır  taraftar taskınlık yaparsa  kulup yer cezayı. Ondan dolayı teyakkuzda olalım  kulubun  yemege  ekmegı yok hovardalıgında  zamanı degıl . Aklı Selım  sekılde  bu ısler cozulur bu hafta ıcı dıye umuyorum. Kulubumuze destek olacagımız  zamanda  kosteklıgı ozendırmenın kımseye  bır faydası olmayacagı dusuncesındeyım.

Sercan

kerem aklın varsa bir bahane bul gelme Samsun'a... >:( >:(

Ertuğrul Sağlam

Yok böyle bir saçmalık nasıl verirler verdikleri parayı tekrardan ben bu olaya inanmıyorum bu ilşer ve bu meblağlar bukadar basit yöntemlerle ödenmez veya banka harici bir yere ödeyemezsin bu rakamları bankaya'da ödersen orda mutlaka kaydı vardır bunun bu iş bukadar basit değildir.

CriminaL

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 25 August 2009, 16:04:43
Yok böyle bir saçmalık nasıl verirler verdikleri parayı tekrardan ben bu olaya inanmıyorum bu ilşer ve bu meblağlar bukadar basit yöntemlerle ödenmez veya banka harici bir yere ödeyemezsin bu rakamları bankaya'da ödersen orda mutlaka kaydı vardır bunun bu iş bukadar basit değildir.

aynen katılıyorum bunda başka bir iş var

sevdamsınsamsunspor

su keremin telefonunu bulsakda sitemizden bir büyüğümüz taraftar adına konussa belki ikna olur ****

özkan

anlamadığım şey bizim muhasebeci ne iş yapar ya bu adam kavak ağacımı alllah allah yaaa
dingonun lunaparkı sankı bura ya o kadar konuşulanlar bizim mali hesaplar deyim yerindeyse çorba olmuş  >:(

5 yıl sonra ben geçim en iyisi oraya  ;D

cezayir55

onu kim samsunspora getirdiyse onun konusmasi lazim

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 25 August 2009, 16:58:07
su keremin telefonunu bulsakda sitemizden bir büyüğümüz taraftar adına konussa belki ikna olur i..

gözünü toprak doyursun ne diyelim