Son Engel Kerem Mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 10:34:53

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 16:12:32
Bak bilader , bunu ben dedim .. Geyik meyik değil önce lafını bi tart..

Bu olay %90 doğrudur , o zaman katakulleye gelmiş bir hadise .. Sende iyi bilirsin ki bir adama 2 para ödenmişse ve senedi elinden alınmamışsa bu adam birileri ile beraber Samsunspor'a tezgah açmıştır , bu kadar basit ..

Arkadasım   lafını tart derken sen  eger benım yazdıgımı  tersten okursan   terazının  dusmemesı lazım benım elımden . Benımde  demek ıstedıgım Samsunspora  demekkı  tezgah kurup bırılerı  sebepsız zengınlesmıs. Ama bu dolandırıcılıga gırer. YAnı  ısın ucu kulubu o donem  yonetenlere kadar uzanır.Bu olay tek baslı olamaz  sadece Kerem lık ıs degıl bu ıs. YAzdıklarımı  teyakkuzda okursan  sevınırım. 

oguz_5528

Alıntı yapılan: samsuni - 25 August 2009, 14:48:43
Tahsin Kosif ve Erkut Tutu'nun bugün Mersin'e gidecekleri söylendi. Kerem ile görüşmek için... İnşallah doğrudur.

Can acaba keremle konuştu mu bu konu hakkında?

şimşek_55

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2009, 19:29:43
Evet canla irtibata geçebiliriz elbet bi bilgisi vardır.

Adam parasını ıstıyor Can ne yapabılırkı . Al cebımden verıyorum kaldır su tahtayı dıyecek halı yok.

Sercan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 25 August 2009, 19:46:03
Adam parasını ıstıyor Can ne yapabılırkı . Al cebımden verıyorum kaldır su tahtayı dıyecek halı yok.

En azından durum ne onu anlayabilir.Hemen alaya almaya gerek yok...

eLLis

Konu açılalı 2 ay olmadan forum istatistiklerine baktım 7.sırada  ???

Can var harbiden konuşsa şununla hatta şu başlığı gösterse ona >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hak mı ettiki aldığı paraları ******* üç kağıtçı adi adam.bu zamana kadar aldığı para fazla bile o karaktersize.ula bugünkü orucun sevabı gitti valla

Kais

caner ile hakkı idmana çıkmış.hakkı takımla caner salonda çalışmış.bu sorun sanırım bu hafta birter.kerem'in şerefsizliği de ortaya çıkmıken.

Jnr.Serkan

bu kereme bi beste yapmak şart.
bu konuda kafiyeleri ayarlayan abilerimiz var.ben ypıyorumda çok kfürlü oluyor :D burda yazmam doğru deil

supernatural_55

25 August 2009, 22:24:03 #38 Son düzenlenme: 25 August 2009, 22:39:12 supernatural_55
dolandırıcı kerem
geber ol verem

adi herif >:(
bu arada genel sohbet odasına yazdım Turhan hoca yada ekibinden biri 81de değişiklik yapn diye aramış maçta ama kulubeden anlamamışlar duyamamışlar sonra da olan oldu zaten tahtanın açılmasına vesile olur inşallah bu kırmızı kartlar

oguz_5528

Mersin Kulubü bu Kerem'in yaptığını biliyor mu..aynı şey onların başına da gelebilir çünkü..
Bu yaptıkların senden elbet bi gün çıkar kerem..

ugrass

26 August 2009, 00:45:58 #40 Son düzenlenme: 26 August 2009, 01:04:49 samsuni
tahtasının daa, kereminin deee, eski samsunsporu bu hale dusuren yönetiminin dee taaaaaaaaa ALLAH bu ramazan gununde belasını versin.. gidip gelip bu başlıga bakıyoruz.hiçmi ALLAH korkusu yok bu millette. kerem iki kere para almıssın daha ALLAH tan belanımı arıyon..

gozgoz yýlmaz

26 August 2009, 00:47:11 #41 Son düzenlenme: 26 August 2009, 00:49:59 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: Tuareg55 - 25 August 2009, 22:20:31
bu kereme bi beste yapmak şart.
bu konuda kafiyeleri ayarlayan abilerimiz var.ben ypıyorumda çok kfürlü oluyor :D burda yazmam doğru deil

adi, hırsız kerem
ettin bizi verem
para değil sana
baska birsey verem...

;D :P

gozgoz yýlmaz

Benim duyduğun Borsan'ın da avukatı olan ve o dönemde maalesef Samsunspor'un hukuk işlerine de bakan Cem Şenocak isimli avukat Kerem'e tahsilat yapmasına rağmen elindeki senetleri almamış. Baştan savma iş yapmış yani. Acaba Adnan Ölmez Efendi, Senocak aynı şeyi kendi şirketinde yapsa ne yapardı? Ama söz konusu Samsunspor olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Eğer bu gerçekse haram zıkkım olsun.

Tufan

şimdi bu kerem denen insanımsı yaratık nasıl cıkacak 3. hafta sahaya. geçen sene bu olaylar yokken yemediği küfür kalmamıştı KSK maçında. bekliyoruz seni ..... kerem!

55JNR55

Bence maç başlamadan hiç bişe yokmuş gibi taraftarın keremi çağırması gerek sanıcak ki tahta açılsın diye bana yalaklanıyo taraftar sonra tam geldiğinde s..tir git kereem tezahüratları arasında arkamızı dönmemiz çok iyi olur...