Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

tahtayla ilgili bi gelişme yokmu yaa sabahtan beri bekliyoruz transfer haberi yine mi fos çıktı.

furkan88

benim anlamadığım bu hakkıyla caner niye idmanlara çıkmıyor.madem bunlarla anlaştık neden idmanda yoklar.chelidze idmanda onlar yok.boş yere zaman kaybı.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 24 August 2009, 16:27:21
tahtayla ilgili bi gelişme yokmu yaa sabahtan beri bekliyoruz transfer haberi yine mi fos çıktı.

hiç bir şey için bu kadar beklememiştim. ne açılmaz tahtaymış.

celebi

Tamer55

[
Alıntı yapılan: özkan17 - 24 August 2009, 14:16:18
kendi dükkanını açmış adı neydi şimdi unuttum dogrumu acaba birisinden duydum bende eğer dogruysa beyefendi dükkan açacağına biraz samsunspor için çalışsa ya

divan pastanesinin tadilat yaparak sampi pide işine için yaklaşik bir ay önce aşılış yapmıştı

şimşek_55

Bu tahtayı Allahın ıznıyle bu hafta ıcı  acarlar kımse merak etmesın

kaan

24 August 2009, 20:15:35 #1296 Son düzenlenme: 24 August 2009, 20:17:08 Amsterdamli
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 24 August 2009, 20:10:08
Bu tahtayı Allahın ıznıyle bu hafta ıcı  acarlar kımse merak etmesın
Pazar dendi ses soluk yok  >:(

Jnr.Serkan

24 August 2009, 20:17:45 #1297 Son düzenlenme: 24 August 2009, 20:25:19 Amsterdamli
acaba kerem 3cü hafta buraya ne yüzle gelcek.

şimşek_55

Polıs korumasıyla gelecek  ve gıdecek bunda ne varkı. Arkadaslar  adam sona kalmıs  tabıı naz yapacak. Senelerdır alamadıgı parasını tabıı kı  pesın ısteyecek bundan dogalı yok . Yalnız  yarısını pesın verelım dıye ıknaya calısıyorlardır. Bugun yarın cozulur bu sorun . Acılır tahta. Tahtayı acalım ama   yen tahtalar  almayalım bu takıma

Oflu

Acilsin artik su lanet olasi tahta.

Ayrica arkadaslardan diri 3. haftada su Keremin hakkindan gelsin lütfen.  ;)

cem

bizim defansı ve kalecimizi gördükten sonra şu tahtanın açılması inanın farz oldu hele turgut,volkan,burhan ında cezalı olduğunu varsayarsak mutlaka ama mutlaka açılmalı bu tahta...

55.hakan

kerem'i uykudan uyandıramıdılar herhalde bugün ses soluk yok

Sercan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 August 2009, 21:35:02
kerem'i uykudan uyandıramıdılar herhalde bugün ses soluk yok

O yavşak nasıl gelcek Samsun'a çok merak ediyorum...

kaan

Alıntıherkesi utandırdı samsun helal olsun ama iki kırmızı kötü olmuş gelecek hafta samsunun rakibine evi arabayı satıp oynayın bu samsun düşer bu sene düşsünde zaten sahtekar takım
sitenin birinde yorum >:( >:(

Bizi bunların diline düşürenler sağolsun >:( >:( >:(

55.hakan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 August 2009, 21:36:16
O yavşak nasıl gelcek Samsun'a çok merak ediyorum...
dua edelim de mersin maçında ceza almayalım yoksa elini kolunu sallayarak gelir