Kombineler iade ediliyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 August 2009, 22:08:19

« önceki - sonraki »

Oflu

Sucu yönetimde arayanlarin hedefi ne? Yok fiyat cok yüksekmis, yok satma üslubu iyi degilmis, yok pazarlama iyi yapilmamis. Yahu kardesim Hong Konga bilgisayarmi satiyorsun ne pazarlamasi? Hersey ortada! Konu Samsunspor, yönetim kombine bilet satiyor, kapina kadar getirip koyuyor bileti. Sende yapabilecegin en büyük terbiyesizligi yapiyorsun, biletlerin 80%-90% geri gönderiyorsun.

Halk yardim etmiyorsa, Sivil kuruluslar yardim etmiyorsa yönetim neyapsin. Fenerbahce hersene 25.000 e yakin kombine bilet satiyor.
Borussia Dortmund bu sene yüksek talep nedeni ile kombine bilet satislarini durdurdu!!!!!

Baktilarki kombineler bir bir tükeniyor, giselere bilet kalmayacak, taraftarlari küstürmemek icin kombine satisini durdurdu. Hesab ettim, 50.000 kombine bilet satti adamlar. Bir biletten ortalam 250 € alsalar, 12.500.000 Euro adamlarin aninda kasasina girdi.
Fark matalite farki.

Dortmundu gecin, Trabzonda bile insanlar nasil sagdan-soldan para biktiririmde lisanli ürün alirim, bilet alirim, maclara giderim bunun hesabini yapiyorlar. Bilet pahali stad iyi degil gibi tepki vermiyorlar.

Artik biraz özelestiri yapmanin zamani geldi bence...

eLLis

Ya sen trabzon diyorsunda biz daha bir tahtayı açamadık trabzon bizim durumuzda olsunda göreyim ben trabzonu dortmund la ne alakamız var bu kulüple karşılaştırmaya girmek mantıksız almanya liginde dolmayan stad yok ülkelerdeki anlayış çok farklı bir kere

cezayir55

orda yoneciler cebinden muthis paralar veriyor takima  bayram tutumlu soyluyor bunu bizde ise kulupten para goturup bir de isim yapiyorlar

Oflu

Alıntı yapılan: eLLis - 22 August 2009, 14:59:02
Ya sen trabzon diyorsunda biz daha bir tahtayı açamadık trabzon bizim durumuzda olsunda göreyim ben trabzonu dortmund la ne alakamız var bu kulüple karşılaştırmaya girmek mantıksız almanya liginde dolmayan stad yok ülkelerdeki anlayış çok farklı bir kere

Trabzonun durumu sanki cok süper. 25 seneden beri Lige "Sampiyonluk" hedefi ile basliyorlar ama 3. haftada Sampiyonluk yarisindan kopuyorlar. Ama Trabzon 25 senden beri hic taraftar kaybetmedi...

cezayir55

en azindan her sene sampiyonluk iddialari var  bu cok onemli

eLLis

Şampiyonluk hedefiyle başlıyorlar işte daha ne olsun ve zamanında bir şekilde olmuşlar eğer bir şampiyonluğumuz olsaydı emin ol Samsun da çok farklı olmazdı

cezayir55

cok haklisin bak sivas bile iki yildan beri kafaya oynadi  bu sene iki mac kotu giti diye saktar gibi onemli macta trubunleri bombostu

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 22 August 2009, 15:16:51
Şampiyonluk hedefiyle başlıyorlar işte daha ne olsun ve zamanında bir şekilde olmuşlar eğer bir şampiyonluğumuz olsaydı emin ol Samsun da çok farklı olmazdı

Aynen katılıorum hatta daha güzel olurdu...

cezayir55

yani bunun en buyuk sebebi tanjudur

KocumVolkan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 22 August 2009, 15:22:19
yani bunun en buyuk sebebi tanjudur

bu arada trabzon okadar destekle hala bi halt yapamıyorsa kendi beceriksizlikleridir... rum takımları fransız takımları al aşağı ediyor bizim sahte kabadayıları...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

22 August 2009, 19:07:03 #26 Son düzenlenme: 22 August 2009, 19:09:53 Bir Sevdadýr Samsunspor
Tamam basiretsiz insanlar tarafından yönetilmeye çalışilıyoruz ama kombine satışlarında belediyelerin ve iş adamların ilgisizliğini hiç bir tarife yakıştıramıyorum.öğrenci kardeşlerim harçlıklarından feda edip kombine alıyorsa,asgari ücretli işçi boğazından kısıp almaya çalışıyorsa,belediyelere nasıl satış yapmak gerek.görmüyorlar mı durumumuzu.yok emri vaki olmazmış.yok bu yönetimi istemediklerinden kombinelere ilgi yokmuş  belediyelerin.hikaye bu varsayımlar.harbiden destek olacak belediye yada zengin bahane aramaz.tamam yönetimin hataları çok.ama söz konusu samsunspor.papaza kızıp oruç bozmaya benziyor bahane arayan beldediyelerin durumu

sadece55

eh kombine satılmaması zaten beklenilen durumdu...Bu takım hiç bir zaman zaten çok fazla satamadıki bu durumda satsın biraz da ne kadar köfte o kadar para durumuna bakmak gerekir

arena55

bızzat yanımda olan bıse atakum kaymakamı salım demır bırebır kendı aradı atkumdakı ıs adamlarını sayısını burda vermek ıstemyorum ama hepsını erınmeden aradı ve tatlı dılle herkese durumun nekadar vahım oldugunu anlattı vede herkes aldı sonunda dedım efendım herkes sızın kadar tıtz olsa onun dedıgı laf erkut bu sehrın ekmegını yıyoruz sadece bızler degıl samsunda para kazanan vede lafa gelınce samsunluyum dıyen herkesın markamıza sahıp cıkması gerekır sızler dıger beledıye baskanına yaptıklarınız ve nasıl gonderdıgınız oratada bunu kıtlelere yaymanız gerekır reklam ıcın gelenlerı ayıklamakda sızlere duser bunu soyleyen kayserılı atakum kaymakamı salım demır salım demır gıbı samsunsporlu kactane bırokratımız ve vekılımız var .gozumle gormesem ınanmazdım

red_white

helal olsun gerçekten atakum kaymakamına