Kombineler iade ediliyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 August 2009, 22:08:19

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: arena55 - 22 August 2009, 20:22:37
bızzat yanımda olan bıse atakum kaymakamı salım demır bırebır kendı aradı atkumdakı ıs adamlarını sayısını burda vermek ıstemyorum ama hepsını erınmeden aradı ve tatlı dılle herkese durumun nekadar vahım oldugunu anlattı vede herkes aldı sonunda dedım efendım herkes sızın kadar tıtz olsa onun dedıgı laf erkut bu sehrın ekmegını yıyoruz sadece bızler degıl samsunda para kazanan vede lafa gelınce samsunluyum dıyen herkesın markamıza sahıp cıkması gerekır sızler dıger beledıye baskanına yaptıklarınız ve nasıl gonderdıgınız oratada bunu kıtlelere yaymanız gerekır reklam ıcın gelenlerı ayıklamakda sızlere duser bunu soyleyen kayserılı atakum kaymakamı salım demır salım demır gıbı samsunsporlu kactane bırokratımız ve vekılımız var .gozumle gormesem ınanmazdım

helal be başkanım, atakumda oturmaktan gurur duyuyorum

Oflu

Alıntı yapılan: arena55 - 22 August 2009, 20:22:37
bızzat yanımda olan bıse atakum kaymakamı salım demır bırebır kendı aradı atkumdakı ıs adamlarını sayısını burda vermek ıstemyorum ama hepsını erınmeden aradı ve tatlı dılle herkese durumun nekadar vahım oldugunu anlattı vede herkes aldı sonunda dedım efendım herkes sızın kadar tıtz olsa onun dedıgı laf erkut bu sehrın ekmegını yıyoruz sadece bızler degıl samsunda para kazanan vede lafa gelınce samsunluyum dıyen herkesın markamıza sahıp cıkması gerekır sızler dıger beledıye baskanına yaptıklarınız ve nasıl gonderdıgınız oratada bunu kıtlelere yaymanız gerekır reklam ıcın gelenlerı ayıklamakda sızlere duser bunu soyleyen kayserılı atakum kaymakamı salım demır salım demır gıbı samsunsporlu kactane bırokratımız ve vekılımız var .gozumle gormesem ınanmazdım

Helal olsun yedigi Samsun ekmekleri...

Akyol

İyi örneklerin olması gelecek adına umut verici. Atakum Kaymakamı Sayın Salim DEMİR'e içtenlikle verdiği bu emekten dolayı sonsuz teşekkürler. Umarım bazı siyasilere örnek olur mesela yzy'ye !

supernatural_55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 22 August 2009, 21:48:23
İyi örneklerin olması gelecek adına umut verici. Atakum Kaymakamı Sayın Salim DEMİR'e içtenlikle verdiği bu emekten dolayı sonsuz teşekkürler. Umarım bazı siyasilere örnek olur mesela yzy'ye !

berusa55

22 August 2009, 21:59:45 #34 Son düzenlenme: 22 August 2009, 22:01:54 berusa55
Samsun'umuza komple böyle duyarlı bürokratlar atanması lazım. Atakum kaymakamımızı teşekkürlerimi sunuyorum bu duyarlılığından dolayı.

eLLis

Zaten bu şehre bi tane karadenizin başka bi yerinden gelip hayrı dokunmuş göremeyiz dışardakiler kıskançlık bilmiyor en azından helal olsun Atakum kaymakamımıza

cembaba

Arkadaşlar iyi bir yönetim olsa, futbolcudan önce güven veren bir yönetim olsa, herkes destekçisi olur. YZY hani nerede? Yönetimin arkasındayım demekle iş bitmiyor. Biz ona bakarsan yıllardır arkasında olmadık takımın yanında olduk. ! Karda, çamurda aç aç deplasman yaptık. Camımızı kırdılar, sogugun ortasında deplasmandan geldik. BİZ BÖYLE SAHİP ÇIKIYORUZ? SİZ!

HoliganSamSunLu

her yılaynı senaryo geçen yılda aynısı  olmadımı adem bektaşa az mı saydırdık samsun belediyeleri böyle artık  değiştirmek yada kabullenmekten başka yapacak birşey yok

Ben Ofosu

Atakum kaymakamını tebrik ediyorum, inşallah doğrudur haber. Hayret, basına düşmemiş bayılırdı devlet erkanları bu tip haberleri basınla paylaşmaya .

cem

peki hep suç samsun halkındamı...bu yönetim bu zamana kadar ne yaptı yönetimdekiler gözümüzün içine baka baka yalan söylediler bir tahtayı 3 aydır açamadılar tamam kombineler geri dönmemesi gerekirdi ama bu beceriksiz yönetiminde bunda suçu yokmu..

şimşek_55

Kukla  bır baskan  ve etrafında  duran  yonetıcı olup olmadıgı  bellı adamların yapacagı ısten bu kadar olur. Kombıneler ıade edılmedıkı cunku bu kombınelerı alanlar kendı ısteklerı ıle almadı. Kafalarına gore oraya yolla 50 tane buraya 100 tane  dıyerek  emrı vakı ıs yaparsan mıllette gerı yollar o kombınelerı. Burada suc yonetımındır

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunsporumuz için emri vaki yapılması anormal değil ki.alınan kombineler Samsunsporumuza katkı sağlayacak başka bir takım için emri vaki yapılmıyor.kimse bahane aramasın.kombine almak isteyen belediye iş adamı kendi isteğiyle talep eder alır.illa yalvarmak mı gerek almaları için.

HoliganSamSunLu

özellikle belediyeler almak zorunda kombinede bari bahane üretmesinler

KotuCocuk55

Samsunun koskoca büyük şehir samsunun belediyeleri 100 er tane kombine satın alamıyor,inanım mi,gülim mi,ağlım mi,yoksa arkasında başka bişeler mi arim?

Ama şu gerçek,
Varmısın iddaya?
Ben iddaa ediyorum bu trabrumlular samsunda kombine satsınlar,samsunpordan daha çok satarlar..

Lanet olsun,böyle düzene...

sersa

Samsunspor yönetimi kale arkası kombine fiyatlarını yeniden belirledi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre daha önce 50 Tl'den satılan kale arkası kombineler, 40 Tl'den satılacak.