Kombineler iade ediliyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 August 2009, 22:08:19

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

21 August 2009, 22:08:19 Son düzenlenme: 21 August 2009, 23:32:26 edmontdante
AlıntıSamsunspor'da her yıl olduğu gibi bu yılda kombineler geri iade edilmeye başlandı

Samsunspor Kulübü kombine bilet satışında bir türlü istediği rakama ulaşamıyor. Bir süre önce yöneticilerin sivil toplum örgütleri, işadamları, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek bıraktığı kombine biletler bir bir geri dönüyor. Samsunspor'un kombinelerden gelecek paraya çok ihtiyacı olduğunu belirten Genel Sekreter Tahsin Kosif,"Kombine bıraktığımız yerlerden yüzde 80'i geri geliyor. Bir belediyeye 100 kombine bıraktık 90 tanesi iade edildi. Bu nasıl destektir, nasıl elini taşın altına koymaktır anlayamadık. Transfer yapmıyorlar, tahtayı açamıyorlar diyenlerin bunları bilmesi gerekir. Biz yinede kombinelerin biteceğinden eminiz. Yeterki duyarlı olalım" dedi.

http://gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3648

Akyol

Şimdi eğri oturup doğru konuşmakta da fayda var arkadaşlar. Burda yönetimde haklı 100 kombinenin 90'ı iade ediliyorsa bunun anlamı argoda nedir herkes biliyordur! Siyasetçilere kızıyoruz ama sadece onlar değil sivil toplum örgütlerimizde uyuyor maalesef! O kombineleri geri yollayan belediyeyi açıklasınlar sonu atakum belediyesi eski başkanı gibi olsun...

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 21 August 2009, 22:13:58
Şimdi eğri oturup doğru konuşmakta da fayda var arkadaşlar. Burda yönetimde haklı 100 kombinenin 90'ı iade ediliyorsa bunun anlamı argoda nedir herkes biliyordur! Siyasetçilere kızıyoruz ama sadece onlar değil sivil toplum örgütlerimizde uyuyor maalesef! O kombineleri geri yollayan belediyeyi açıklasınlar sonu atakum belediyesi eski başkanı gibi olsun...

Aynı şekilde yönetim görevini yapmıyor olabilir ama belediyelerde ortada yok...

Cagdas Ünver

21 August 2009, 23:13:51 #3 Son düzenlenme: 21 August 2009, 23:15:07 samsuni
Yok abi bu Samsun halkinin 80%i duyarsız (sözüm meclisten disari)

kerem55

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Şu bizim belediyeler çaldıkları paraların birazınıda samsunsporumuza verseler.şu mübarek ayda biraz mola versinler çalma çırpma işine

55.hakan

aslında bunda iyi pazarlanamamasınında etkisi var ,iyi tanıtım yapmamak, fiyatları makul belirlememek , fiyatları sonradan değiştirmek satışı azaltmış olabilir ,artı transfer yapılmadı hiç bunun da etkisi var ama yine de belediyelerden geri dönmemesi lazım,adana daki belediyeler takı takır kombine alıyor..

şimşek_55

Demekkı para verıp Tahsın Efendıyı orada gormek ıstemıyorlar. Bunun Samsunspor ıle ılgısı yok bu tepkı yonetımedır. Yonetıme kısadan kapıyı gosterıyorlar bu kombıne olayıyla.

ÇaÇa

Telefonla ya da kişilerin haberi yokken sana 50 kombine sana 100 sana 500 derlerse öyle olur... herkes destek çıkar ama söyleme şeklini biliyeceksin ayrı bir ekip kuracaksın...şimdi anlatacağım olaylar gerçeklik payı yoktur !!!

Samsunspor'dan birisi : Alooooooww sana kombine yazdık 100 tane
İş Adamı : Söz konusu Samsunspor'sa tamam kabulumdur
Samsunspor'dan birisi : Yarın gelecem tanesi 500 100 tanesi 50.000 lira hazır olsun...
İş Adamı : Olsun da hazır bu nasıl bir konuşma böyle
Samsunspor'dan birisi : Samsunspor'dan arıyorum dedik ya kardeşim almayacaksan destek vermiyorum diyorsa verme...
İş Adamı : Vermiyorum ulan size destek falan.... Lanet olsun bu takımı size emanet edenleri...

Olaylar uydurmadır sadece yazdım işte...Bilen biliyordur zaten...

şimşek_55

Emrı  vaki yapmaya  calısırlarsa  bazı ıslerı bu sekılde olur.  KOmbıne fıyatlarını dogru ayarlasalardı ,beledıyelere gereken tıtızlıkte yaklassalardı bu olmazdı .  Deveye sormuslar neren eğri dıye  nerem dogrukı demıs. Bızdekı yonetım budur.

red_white

yönetim duruşunu sergileyemedi böyle kombine satılmaz fiyatı bile 1 ay belirlemedi yok 150 yok 250 yok 200  >:(

CriminaL

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye atasözü boşuna denmemiş..gidip öküz gibi istersen sana da 5 kuruş vermezler..samsunspor'da yönetici olmasanız sizi kimse takmazdı zaten bunun bilincinde olup buna göre davranılması gerekir.
birazdan jilet hakkı çıkar yok böyle birşey der yerel basına  8)

cezayir55

turkiyede fenerbahce disinda kim kombinede istedigi rakamlara ulasiyor bu adam hayal kuruyor

europe_55

Hem bu yönetime, hem de o konbineleri geri göderenlere, kısacası hepsine yazıklar olsun...

eLLis

Bugün kombineleri diğer bazı takımlar gibi 50 100 den verselerdi ve şehire standlar kursalardı bakın nasıl satılıyordu hepsi şimdi kaç tane sattılar acaba